kívánságok 2022-re (ez az év is hogy elszaladt)

Ezt majdnem elfelejtettem, de utána mégsem.

Szerintem holnap írok még egy posztot legalább az év legjeiről, de most egyrészt a lencsén tartom a fél szememet (alaplében, fokhagymával-hagymával, füstölt hússal, kis mézzel), másrészt ketten rázzák (nem keverik) éppen a szilveszteri Martinimet a konyhában, harmadrészt két macska (egy majdnem négy hónapos és egy majdnem négy éves) bámul delejes tekintettel (akciós lazac van a hűtőben).

Idén amúgy nagyon rácuppantam a Huberman Lab podcastra (a Stanford neurobiológusa osztja meg benne az elmúlt 5-10 év legújabb neurobiológiai felfedezéseit, illetve azt, hogy hogyan lehet ezeket hasznosítani az ún. mindennapi életben, reális körülmények között, lehetőleg low cost módon), ami nagyon szépen alátámasztja tudományos szempontból is, hogy miért jó megfogalmazni a kívánságokat (spoiler: a dopamin a tettes), de amúgy a szándékokat is (mert elősegíti a neuroplaszticitást), szóval fogalmazhatunk akár úgy is, hogy a blogom varázserejét a Stanford Egyetem kutatólaboratóriuma is erősen valószínűsíti.

Szóval, jöjjenek akkor a szabályok:

 1. A határidő legyen mondjuk 2022 január 1., éjfél (kivéve indokolt esetben*);
 2. Bármit lehet kívánni 2022-re, akár sokat, akár keveset, akár önmagunknak, akár másnak, nincs shaming;
 3. Ha valaki nem akar nyilvánosan kívánni, akkor írja be a kommentje elejére, hogy ne publikáljam, és nem fogom;
 4. A kívánságokat NAGYON EGZAKTUL kell megfogalmazni, mert akkor is valóra válnak, ha nem ezt teszi az ember (nem tudom, ki kívánt magának home office-t 2019 végén, de vigyázhatott volna egy kicsit jobban). Ezt tényleg nem győzöm eléggé hangsúlyozni, az Univerzumnak igen kifinomult a humorérzéke, és nem mindig velünk nevet.

És akkor kezdem:

 1. A szokásos, maradjunk legalább ilyen egészségesek és legalább ilyen boldogok Bumbival, semmilyen szempontból ne romoljanak az életkörülményeink, és számos macskáink, rokonaink és barátaink is éljenek és viruljanak (úgy, ahogyan nekik jó).
 2. Kapjak jó fordításokat és/vagy egyéb munkákat (amiket lehetőleg jól meg is fizetnek, de ha balanszírozni kell a kettőt, akkor tolódjon egy kicsit a minőség felé a mérleg).
 3. Nagyon-nagyon hiányzik az utazás. Sikerüljön legalább egyszer (de inkább többször) elutaznunk idén anélkül, hogy a cicaállatok traumatizálódnának (beköltözős szitter? Macskahotel? Átjárós etetés?)
 4. Jó programok a barátaimmal (utazás, mászás, de igazából akármi).
 5. Legyen kapható valamikor a belátható jövőben a fekete Billy sarokszekrény.
 6. Sikerüljön végre normálisan beosztani az időmet, hogy jusson belőle a munka és a szociális élet mellett rendesen a kis projektjeimre is (blogolás, írás, rajzolás, a Good Omens keresztszemes, hetente legalább három kisebb-nagyobb erdei séta, stb, stb).
 7. A 2022-es választások úgy alakuljanak, ahogy én szeretném (és általában, az összes politikusnak váljon minél inkább olyanná az élete, amilyenné másokét teszi vagy akarja tenni).
 8. Történjenek megfelelő lépések a klímaváltozás negatív hatásainak a csökkentésére.
 9. Legyen meglepetés! Mármint legyenek meglepetések számomra 2022-ben (disclaimer: kellemes meglepetések, amik hosszú távon is pozitív fordulatnak bizonyulnak).

És most jöjjön a mindenki más.

* Vagyis amennyiben nem sikerül a határidő előtt bekommentelni.

Hírdetés

95 thoughts on “kívánságok 2022-re (ez az év is hogy elszaladt)

 1. kunkorcsiga

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm amit 2021-re adtál.
  A 2022-es évre nem cifráznàm nagyon a vágyaimat, egészséget kérek a családomnak, szeretteimnek és magamnak, testben és lélekben is.
  Kik velem vannak ne hagyjanak el eztán sem, persze szeretetből ne, ne pedig azért mert mondjuk fegyvert tartok a fejükhöz vagy ilyen egyéb kényszerítő tényezők…na szóval érted.
  +1 extra: jusson be a gyermekem az almába jövőre, ami már idén.
  Köszönöm, köszönöm és persze legyen jó neked is!

  Kedvelés

 2. katalin66

  Lucia, a kívánság kimehet, csak az e-mail cím ne látszódjon. köszönöm

  Kedves Univerzum!

  2022-re a következőket szeretném kérni:

  1. Gyógyuljak meg a rákból. Jöjjön vissza az életerőm és az életkedvem.

  2. Tudjak hinni és bízni

  3. Fiaim maradjanak egészségesek és találják meg párjukat.

  4. Legyen a családom és én is boldog, élvezzük az életet.

  5. Tudjak újra könnyedén túrázni, táncolni, úszni, jógázni.

  6. Induljon be a saját cégem végre. Élvezzem, amit csinálok és nagyon jól meg tudjak a céges bevételekből élni.

  7. Küldjél egyértelmű jeleket, hogy jó úton járok-e, úgy hogy fájdalom, keserűség nélkül észrevegyem, ha esetleg változtatnom kell.

  8. Egészséget kívánok az egész családomnak és magamnak is

  9. Sok jó szexet kívánok magamnak és fiaimnak

  10. Legyünk boldogok, élvezzük az életet.

  11. Lépjen be az életembe az a férfi, aki testileg, lelkileg, szellemileg, érzelmileg, anyagilag megfelel számomra.

  12. Peruban szeretnék eljutni és ott túrázni.

  13. Barátaim maradjanak egészségesek és legyenek boldogok. Akinek ehhez változtatni kell, legyen ereje megtenni ezt.

  Luciának hála a lehetőségért.

  Kedvelés

 3. jpetrenyi

  A minőségi fordításról jut eszembe, mit szólsz az HBO Maxon futó Őrség sorozathoz? Én a második rész közepén kikapcsoltam és azt mondtam, hogy soha többet. (Nem a fordítás miatt.)

  Kedvelik 1 személy

     1. jpetrenyi

      Bocsi, nem értesített a blogmotor, én meg azt hittem, hogy nem reagáltál.

      Ezek miatt húztam a számat:
      – Woke. Szendiből homoszexuálisnak/nonbinárisnak kinéző hapsi lett (ez még bele is fért volna), Vetinari és Downey nő, Lady Sybillből meg végtelendanos szuperharcos fekete nő lett. Angua és Carrot viszont rendben vannak.
      – A sárkányokból tízcentis gyíkok lettek, Lady Sibill, mint akcióhős, revolverként használja Errolt.
      – Nincs Colon, nincs Nobby. Viszont rögtön az elején már van Detritus és Szendi.
      – Mondjuk Detritus nem sokáig, a második rész elején lelövik. Nyíllal. Egy trollt.
      – Vimes bűnözőként lépett be az őrségbe, hogy Carcer megbízásából megölje az akkori főkapitányt, Keelt. Aztán máshogy alakultak a dolgok, Carcer ölte meg, Vimes meg azóta iszik.
      – A főrektorból, aki alapvetően komikus figura, most az egyik főgonosz lett. Legalábbis a kábítószer bizniszben benne van. Ja, és egyben megkapta Bloody Stupid Johnson karakterét is.
      – A gnómokból jawa jellegű bűnözők lettek. Csuklyás darócruha, gázálarc, kábítószer.
      – A sárkányt Carcer idézi meg. A könyvhöz kábítószerért cserébe jutott.
      – A Halálnak érzelmei vannak. Megsértődik, ha nem kap elég figyelmet, durcáskodik. Csak úgy megjelenik Vimes-nál, hogy tanácsot adjon neki. Abszolút karakteridegen.
      – Az egyetem könyvtára olyan hely, ahol mindenki belelát a másik gondolataiba.
      – Hogy legyen fordítás is. A magyar aláírás nincs mindig szinkronban a szöveggel, kiírni Lodocit írnak, a szövegben már Vetinari van. Lord Vetinari. Aki ugye nő.

      És ez még csak másfél epizód.

      Kedvelés

      1. lucia Szerző

       Időközben belenéztem, és fel vagyok háborodva, pedig abszolút nem vagyok a woke ellen, csak hát Pratchett munkásságának nagy része azon alapul, hogy vesz egy klasszikus archetípust vagy igazságtalan vagy logikátlan, de bevett helyzetet/szabályt/személyiséget, és utána csavar rajta egyet vagy feszegeti a határokat, így viszont értelmét veszti az egész, kiherélődik a történet is.

       A szinkron/felirat különbségei abból adódnak, hogy más készítette őket, és a feliratozó (Pongrácz Tímes) tök lelkiismeretesen elkérte tőlem a neveket/terminológiát, a szinkronkészítő viszont nem.

       Kedvelés

 4. Éva

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm a 2021-es hozzám való jóságodat.
  Egészséget, boldogságot adj nekem és a szeretteimnek. Sok pénzt adj és az új házat add meg egy nekem való tökéletes helyen.
  Köszönöm szépen.

  Kedvelés

 5. Merylla

  Kedves Univerzum! Tavaly nem kívántam, mert karácsonykor gyászoltunk, szilveszterkor meg temettünk, nehéz volt, éppen felépültve a Covidból igyekeztünk békét és harmóniát teremteni magunk köré, hogy a gyereknek legalább valami aprócska normalitás maradjon az ünnepekből. Erre már nem volt időnk. Nem pont ezt kértem volna, de tisztában vagyok vele, hogy ahhoz hogy jó legyen, időnként kell egy átmeneti nehezebb fázis is.
  1/ Végre elindult az önálló életünk, igyekszem irányt találni és biztonságot nyújtani. Csak annyit kérek, hogy ne tegyél keresztbe, ne viccelj meg elővásárlási joggal és hasonló finomságokkal – az már nagy segítség lenne, a többit megoldom én. Tudom, hogy konkrétabban kell kérni, de annyi vicces ötleted szokott lenni, most ezeket ne rajtam próbáld ki.
  2/ J menjen el végre egy pszichológushoz, ahol ki tudja beszélni mindazt a rettenetet, amit a gyerekkorából hoz és rajtunk ereszt le. Kezdjen el foglalkozni magával és legyen végre béke benne.
  3/ A munkámban visszaléptem egyet, mert nem tudok most 2 fronton harcolni – ezt a lépést ne kelljen megbánnom. Maradjon minden olyan, amilyen korábban volt, mielőtt azt gondoltam, hogy kell nekem kihívás és nem tudtam még, hogy másutt fogsz kihívni.
  4/ A Covid már meggyötört bennünket, beoltottuk magunkat, ahányszor csak lehetett, kérlek ne sörörjön végig rajtunk újra. Ha lecsendesedett, jöhet, de most még kerüljön el mindenkit, akit szeretünk. Meghalni és temetni az élet rendje, de méltósággal szeretnénk elengedni mindenkit, amikor itt az ideje. És nem előbb.
  5/ A Lánynak maradjon ilyen aranyos a tanítónénije, legyenek barátai, akik vannak, azok maradjanak meg. Ha költözünk és váltani kell, legyen legalább ilyen jó, mint amilyen a változásokkal most lett.

  Lucia, köszönjük a lehetőséget.

  Kedvelés

 6. Grunt

  Egészséget szeretnék, nyugalmat. Nekem, mikrocsaládomnak, tágabb családomnak. A barátaimnak, akik végigszívták a telet. Szakmai támogatást és jobbulást a 75 feletti, mentális problémákkal küzdő rokonnak. Nem akarok temetésre menni, nem akarok kórházban töltött fél napokat. Ha valaki gyereket akarna a környezetemben, az kivétel, babát látogatni szívesen megyek.
  Megnyugvást szeretnék és flottul rendezni apám hagyatékát.

  Szeretném, ha a gyerekek kiegyensúlyozottak lennének / maradnának. Szeretném, ha élveznék azt az időszakot, amiben vannak, ha nem csak valami átmeneti korszakként tekintenének rájuk.
  Szeretném, ha anyagilag egyensúlyban lehetnénk. Ha azok, akik számítanak ránk, ugyancsak kiegyensúlyozódnának.

  Szeretnék idén egy kormányváltást, még úgy is, hogy az nagy eséllyel munkahelyváltást is okoz. Olyan kormányváltást szeretnék, aminek a vége egy vállalhatóbb, szakmaibb, európaibb kormányzás. Olyan munkahelyet szeretnék, ami fenntartható, enged távolságot tartani, dolgozni és megélni. Azt szeretném, ha a párom munkahelye is ebbe az irányba mozdulna és kevésbé lenne toxikus. Azt nem kívánom, hogy ő is találjon jobbat, mert nem akar keresni.

  Jó lenne, ha fogyna egy kicsit a macska. Én is fogyhatnék kicsit, de nem betegség miatt, hanem mert kitartó vagyok és jó koncepció mellett okos életvezetési döntéseket hozok. Szeretnék énidőt.

  Szeretném, ha tehetnék valamit érdemben klímaváltozás-ügyben. Szeretném, ha nálam magasabb szinteken is tennének dolgokat klímaváltozás-ügyben. Cserébe megint teszek bele energiát is, ezt az ügyet elejtettem fél éve, ideje újra felvenni a fonalat.

  Kedvelés

 7. Hárpiasas

  Kedves Univerzum! 

  – Kérlek, hogy 2022-ben legyen minden szerettem és én magam is testileg és lelkileg ép és egészséges, kímélj meg minket betegségtől, balesettől, tragédiától, emberfeletti megpróbáltatásoktól és komoly nehézségektől.
  – Apukámmal kapcsolatban köszönöm, hogy a hosszú agóniától megkímélted őt, de a méltósággal rész azért hagyott némi kívánnivalót maga után. Most anyukámnak kérek erőt, hogy együtt tudjon élni ezzel a veszteséggel, lassan legyen képes újra örülni.
  
- L. szeressen továbbra is oviba járni és szeressék őt viszont, felnőttek, gyerekek egyaránt. Kis lépésekkel, de tanuljon meg kiállni magáért és ebben a környezetében lévő felnőttek (minket, szüleit is beleértve) hathatósan támogassák, a bullying pedig a legkisebb mértékben se legyen jelen a közösségében. Segíts kérlek, hogy a suli és benne az ő kis első osztálya jól alakuljon, legyen olyan hely és közeg, ahol jól érezheti magát, öröm a tanulás egy jó tanító páros vezetésével, akik értik, szeretik és segítik őt és úgy általában a gyerekeket.
  – Az anyagi helyzetünk ne legyen rosszabb, tudjuk fizetni komolyabb lemondás nélkül L. suliját.
  – Az új munkahely egy vállalható kompromisszumnak tűnik egyelőre, kérlek, ez maradjon is így, idén nem szeretnék munkahelyet váltani. Azonban ha mégsem bizonyul vállalhatónak ez a bizonyos kompromisszum, kérlek, adj nekem erőt, bátorságot, önbizalmat és persze lehetőséget, hogy jobbra váltsak, anyagilag, emberileg es szakmailag egyaránt.

  – Tanuljak meg végre tényleg vezetni, egyedül is. D-t köszi, ha pedig úgy lesz szükséges, kérlek segíts, hogy találjak egy másik jó oktatót, aki épp abban tud nekem segíteni fejlődni, ahol korábban megrekedtem. 

  – Adj nekem végre kellő belső motivációt, hogy az egészséges táplálkozás, mozgás és testedzés beépüljön a mindennapjaimba. Külső kényszerítő erő nem ér!
  – Tudjunk B-vel újra nekifutni, hogy férfi-nő párként is működjön a kapcsolatunk, ne csak szülőként.
  – Az öcsém találja meg végre a belső békéjét, ezzel pedig érkezzen meg a várva várt harmónia a családi viszonyainkba.
  – Szabadság, egyenlőség, testvériség, világbéke.

  Köszönöm a lehetőséget Luciának és neked is.

  Kedvelés

 8. sandrea

  Kedves Lucia, nagyon köszönöm a lehetőséget!
  2022-re ezeket kérem:
  Egészséget, boldogságot és anyagi biztonságot a családomnak és magamnak.
  A gyerekeimet vegyék fel a kiszemelt helyekre és érezzék ott jól magukat.
  Magamnak egy olyan munkahelyet, ahová szeretek bejárni, kevés a túlóra és jó a fizetés.
  Magamnak kitartást a diétához, mozgáshoz és több önbizalmat.
  Az embereknek, hogy sokkal több tisztelettel és főként szeretettel bánjanak egymással.
  Köszönöm!

  Kedvelés

 9. vic

  Kedves Lucia,
  Köszi, h idén is biztosítottad a lehetőséget, és teljesüljön minden kívánságod!

  Kedves Univerzum,
  Köszi a tavalyi évet, egész jó lett.
  Kérlek, idén:
  -maradjunk egészségesek mind, család és barátok is
  -a Kicsi világa legyen kerek, mint most, érezze jól magát mindenhol
  -a Nagy találja meg a helyét a suliban is!
  -a Férj munkája legyen még jobb, de töltsön velünk is időt, de ne idegbajosan, hanem kedvesen
  -a szüleim legyenek lelkileg jobban
  -az öcsém tudjon elég (és még annál is több) pénzt keresni, és maradjon jó kapcsolat köztünk
  -legyen elég munkám, jó főnököm
  -A. magánélete legyen rendben, a világ bármely tájára is költözzön
  -adj türelmet, sokat-sokat, derűt, kitartást (a fogyáshoz is)
  -a baráti köröm maradjon meg, találkozzunk eleget
  -legyen stabilan jó az anyagi helyzetünk (kerüljön elérhető távolságba a felújítás)
  -F. élete stabilizálódjon!

  Köszi

  Kedvelés

 10. Toscana

  Kedves Univerzum!

  1. A családban mindenki legyen egészséges. Anyám mentálisan maradjon meg legalább ezen a szinten (de örülnék, ha szelídülne). Kutyák, cicák is legyenek velünk jövő ilyenkor..
  2. Motivációt és a kitartást a fogyókúrához, ami legyen hatékony végre.A kitűzött cél 2/3-át idén teljesíteni.
  3. A gyerekeimmel legyen még jobb a viszonyom. közeledjenek egymáshoz, és érezzék, milyen fontos a testvéri szeretet. A párjaik támogassák őket ebben.
  4. Köszönöm a férjemet, és azt, hogy még mindig fontos a harmonikus kapcsolat mindkettőnknek. Tartalmas együtt töltött időt kérek.
  5. A barátaimmal szeretnék jó programokat; és belefér az életembe még 1-2 új ember. Köszönöm, akiket idén kaptam/kaptam vissza.
  6. Anyagilag és megbecsültségben jobb munkát szeretnék. Akár itt, de lehet máshol is.Férjemnek is ugyanezt kérném. Növekedjen a bevételünk.
  7. Újítsuk fel kívülről a házat.
  8. Energiát, vidámságot, életkedvet. Múljon el a morgásom, irigységem, féltékenységem. Tudjak még jobban örülni mások sikerének. Sok nevetést, társasozást, kirándulást, Maradjanak meg a közösségeim.
  9. A választás úgy alakuljon, ahogy szeretném.

  Köszönöm a lehetőséget, mindenkinek kívánom, hogy a felsoroltak teljesüljenek :)

  Kedvelés

 11. libelleasmr

  (Az eredeti kommentem nem jelent meg, lehet túl hosszút kívántam)
  Kedves Univerzum,
  teljesüljön mindenki kívánsága és a Luciáé is.
  A két barátnőm, Cs és N legyenek asap terhesek egészséges babákkal és szülessenek is meg komplikációk, nehézségek nélkül.
  Kapcsolatunk A-val legyen ilyen vagy még jobb.
  Ha úgy érzed mentálisan nem zakkanok meg, akkor szeretnék még ebben az évben második egészséges babát A-val.
  Egészséget, jólétet és anyagi bőséget nekem, A-nak, a kisfiunknak és a családunknak. Az egészég a legfontosabb.
  A többi kívánságnál legyen úgy, hogy vagy azt szeretném, vagy valami jobbat.
  – a vállalkozásomban legyek egyre sikeresebb anyagilag és szakmailag is.
  – folyamatosan legyen érdekes és jól fizető megbízásom, csak olyan ügyfelekkel, akikkel egy hullámhosszon vagyunk.
  – legyek egyre jobb a munka és a szórakozós írásban is.
  – Szeretnék részt venni az írókurzuson is, azon amit kinéztem.
  – Köszönöm, hogy elintézted a holland ügyet. Szeretném, ha találnánk egy olyan lakást, aminek nagy terasza van vagy kertje, a van 2 fürdő, nekem saját dolgozó, ablakkal, zárható ajtóval, és elegendő szoba, ne legyenek benne állatok végre, pls no hangya csótány vagy molylepke, csak a cicánk, ő is szeresse, és ne kelljen felújítani se, top állapotban legyen.
  – Sikerüéjön a tervem, hogy jövőre 4 hétvégét, plusz nyáron 1 hetet és a karácsonyt otthon töltöm a kisfiammal.
  Köszönöm!

  Kedvelés

 12. GS

  (Az eredeti kommentem nem jelent meg, lehet túl hosszút kívántam)
  Kedves Univerzum,
  teljesüljön mindenki kívánsága és a Luciáé is.
  A két barátnőm, Cs és N legyenek asap terhesek egészséges babákkal és szülessenek is meg komplikációk, nehézségek nélkül.
  Kapcsolatunk A-val legyen ilyen vagy még jobb.
  Ha úgy érzed mentálisan nem zakkanok meg, akkor szeretnék még ebben az évben második egészséges babát A-val.
  Egészséget, jólétet és anyagi bőséget nekem, A-nak, a kisfiunknak és a családunknak. Az egészég a legfontosabb.
  A többi kívánságnál legyen úgy, hogy vagy azt szeretném, vagy valami jobbat.
  – a vállalkozásomban legyek egyre sikeresebb anyagilag és szakmailag is.
  – folyamatosan legyen érdekes és jól fizető megbízásom, csak olyan ügyfelekkel, akikkel egy hullámhosszon vagyunk.
  – legyek egyre jobb a munka és a szórakozós írásban is.
  – Szeretnék részt venni az írókurzuson is, azon amit kinéztem.
  – Köszönöm, hogy elintézted a holland ügyet. Szeretném, ha találnánk egy olyan lakást, aminek nagy terasza van vagy kertje, a van 2 fürdő, nekem saját dolgozó, ablakkal, zárható ajtóval, és elegendő szoba, ne legyenek benne állatok végre, pls no hangya csótány vagy molylepke, csak a cicánk, ő is szeresse, és ne kelljen felújítani se, top állapotban legyen.
  – Sikerüéjön a tervem, hogy jövőre 4 hétvégét, plusz nyáron 1 hetet és a karácsonyt otthon töltöm a kisfiammal.
  Köszönöm!

  Kedvelés

 13. fűzfavirág

  Kedves Lucia, köszi a lehetőséget megint :)
  Váljon minden kívánságod valóra!
  Ez az év is remek volt, köszi, Univerzum! A következő se legyen rosszabb.
  Anyám maradjon egészséges és a memóriája is javuljon kicsit.
  N-nek és J-nak szülessen szép, egészséges gyereke, ha már idén ez elmaradt. A ház már megvan hozzá…
  Gy-nak legyen továbbra is ilyen jó a munka, és találjon egy kedves lányt, akivel boldogan élhet.
  L-nak továbbra is ilyen örömet szerző munkákat küldj, bár az év nagy része már be van táblázva :)
  Nekem is dobj néhány kielégítő munkát, idén ez majdnem tökéletesen sikerült, köszi!
  A-nak békés időszakot a munkahelyén.
  A család maradékának minden jót.
  Betegeknek gyógyulást.
  Köszi!

  Kedvelés

 14. K

  1, a családom és én legyünk egészségesek
  2, találjam meg végre a hivatásom
  3, legyen saját tulajdonú és csodálatos otthonunk
  4, sikerüljön utaznunk együtt fantasztikus helyekre
  5, csupa jó történjen

  Kedvelés

 15. mrozek

  Kedves Univerzum!

  Köszönöm ezt az évet mindenestől. Fejlődtem, változtam, ami jó.
  Köszönöm, hogy idén is tanítottál. Szeretném, ha 2022-ben is kedves lennél velem, és valóra váltanád a kívánságaimat úgy, ahogyan nekem jó.
  Köszönöm, hogy vigyáztál a családomra! Kérlek, adj a családomnak, szeretteimnek és nekem egészséget továbbra is!

  Köszönöm Zsoltit, köszönöm a harmóniánkat. Köszönöm, hogy lassan megtanulom: ez elegendő. Köszönöm, hogy Zsolti szeret és én is szeretem őt. Kérlek, legyen 2022-ben is kiegyensúlyozott, boldog a párkapcsolatunk egymással, tudjam ezt továbbra is értékelni.

  Köszönöm, hogy kaptam pozitív visszajelzést a munkámra, köszönöm, hogy még mindig örömömet lelem benne. Köszönöm a találkozást az első osztályommal, sokat jelentett ez most az év végén. Köszönöm, hogy egyre jobban értjük egymást a mostani osztállyal. Kérlek, segíts, hogy jól felkészítsem őket az érettségire, ezáltal is meg tudják valósítani a céljaikat.

  Köszönöm a lakásom. Kérlek, adj bátorságot ahhoz, hogy nagyobb, szép lakást vegyünk Zsoltival magunknak, amit szeretünk, fent tudunk tartani. Ennek mindketten örüljünk, oldjuk meg együtt, zökkenők nélkül az egészet.

  Szeretnék még kérni több reményt, örömöt, játékosságot, bátorságot, vidámságot, lendületet, kitartást, türelmet, megértést és hitet magamban és az életben. Ezeket legyek is képes észrevenni, élvezni. Köszönöm, hogy a jógával ebben is segítesz. Segíts, kérlek, hogy jobb ember lehessek.

  Köszönöm szépen a barátaimat, kérlek, maradjanak velem, nevessünk sokat, támogassuk egymást, bulizzunk, találkozzunk, beszélgessünk, legyünk jelen egymás életében és élvezzük az életet!
  Kérlek, szabaduljon meg a világ a járványtól megnyugtató módon! Örülnék, ha nagyobb lenne a türelem, megértés az emberekben.
  Hosszan írtam idén is, mint tavaly, mert bízom benned, kedves Univerzum. Bízz hát te is bennem, kérlek! Azt hiszem, megérdemlem, amiket kértem. Igyekszem tenni is értük, azt, ami rajtam múlik.
  Kedves Lucia!
  Köszönöm a lehetőséget, kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!
  Minden jót mindenkinek!
  Zsuzsi

  Kedvelés

 16. Andi

  Kedves Univerzum!

  2022-re a kovetkezoket szeretnem:
  1. Egeszseget, boldogsagot szeretteimnek es magamnak.(Covid keruljon el bennunket nagy ivben.)
  2. Anyagilag legalabb ilyen jo evet.
  3. Egy allast vegre, olyat, amilyenrol almodozom.
  4. Sikeruljon a hazakoltozessel kapcsolatos osszes elvarratlan hivatalos szalat szepen, korrektul elrendezni.
  5. Bolcsesseget, hogy el tudjuk donteni erdemes-e belevagni egy nagyobb haz/lakas vasarlasba.

  Lucianak es mindenkinek a legjobbakat!
  Andi

  Kedvelés

 17. Barnáné Tóth Erzsébet

  Az Univerzumnak!
  Köszönöm, hogy eddig minden kérésemet teljesítetted. Kérlek, ezután is adj egészséget, türelmet, nyugalmat és nevetést. Mindenkinek, nekem is. Az unokahúgomnak több időt, amit a családjával tölthet, a jelenlegi anyagi viszonyai mellett.
  A fiamnak azt a munkát, amit szeret, és a barátnőjével boldog, hosszú távú kapcsolatot. A barátaimnak mindent, ami jó nekik és amit szeretnének.
  Kérek jó anyagi körülményeket, utazást, jó élményeket magamnak.
  És küldöm a szeretetemet mindenkinek, az univerzumnak és az univerzumba.

  Kedvelés

 18. Csernai Kata SEO szakember

  Kedves Univerzum!

  First of all, köszi, hogy 2021 összességében jól alakult.
  ✓ Gyarapodtunk (a plusz egy ruhaméretet szívesen kihagytam volna),
  ✓ egészségesek vagyunk,
  ✓ Nagyfiam megtalálta a helyét az új suliban, ettől az egész család sokkal nyugodtabb lett
  ✓ a COVID kellő távolságot tartott a szűkebb és tágabb családunktól.

  A lakást sajnos nem sikerült eladni, de így tudtunk segíteni a barátainknak, akik most benne laknak, ez a helyzet most nekik is, nekünk is jó, így belátom, okosabb voltál nálam, és jól döntöttél ezzel kapcsolatban. A hülye kis baleseteket, amik értek minket fair-nek érzem cserébe azért, amit kaptunk tőled.

  Kívánságaim 2022-re

  1) A COVID maradjon kellő távolságban tőlünk, és jöjjenek rá a rohadék kis vírusok, hogy nekik is jobb, ha nem ölik meg a gazdatestet, az őszbe már úgy forduljuk bele, hogy biztonságban legyünk tőle és élhessünk egy új, de normális életet.

  2) Az apró, ámde elhúzódó egészségügyi problémáink szűnjenek meg, legyünk egészségesek.

  3) A szüleink a korukhoz képest maradjanak jó állapotban, had utazzuk még jó sokszor körbe Kelet-Magyarországot, hogy meglátogassuk őket.

  4) Kisasszonkám olyan iskolában kezdje meg az oktatásban eltöltött hosszú-hosszú idejét, ahol jól érzi magát, és ahol neki megfelelően tudnak vele bánni.

  5) Nagyfiam érezze magát továbbra is jól az új iskolában, érezzen rá az új tudás örömére.

  6) Éljen a home office, de legyenek P-vel külön töltött időnk is, mert alapvetően jól bírjuk, hogy 0-24-ben együtt vagyunk, de egyrészt én szeretek egyedül lenni, másrészt olyan jó a másiknak örülni, miután hiányzott egy kis ideig.

  7) Mozogjak többet, ami a jelenlegi nullához képest igazán nem lenne nehéz, mégis kell hozzá valami pozitív! motiváció, hogy sikerüljön.

  8) Maradjon meg az elismertségem, jó hírnevem a szakmában, jöjjenek izgalmas, érdekes új projektek. Az ügyfeleim is gyarapodjanak, szeretném még sokszor érezni azt az elégedettséget, hogy a mi munkánk is benne van az ő sikerükben.

  9) Anyagilag alakuljon legalább olyan jól a 2022-es év, mint az idei.

  10) Sikerüljön megtartani a munka – pihenés egyensúlyt, amit idén elértem.

  11) Az új üzletág forduljon termőre, a legújabb ötlet legyen végre sikeres.

  12) Tudjam örömmel megélni a pillanatokat, tudjak a jelenlenben lenni.

  Hálás vagyok azért, ami most megvan. Ha ehhez még teszel hozzá valamit, az már a bónusz.
  Cserébe megígérem, hogy havonta egyszer mindenképpen veszek lottót, hogy áldozzak Fortunának, és hogy továbbra is segítek másoknak, hogy amikor kell, majd legyen miből visszaadnod.

  Kedvelés

 19. sofairplay

  Kedves Univerzum,

  Elgondolkodtam, nem-e kellene angolul irjak, hamar ugysincs magyar billentyuzetem. Hatha sikerulne pontosabban is fogalmaznom. Google doc aztan elkezdett mindenbe beleszolni es a vilagert sem tudtam megszabadulni a funkciotol, ugyhogy megint kapod az ekezet nelkuli magyart. (valamiert itt google nem akar javitani, nagyon okosan elore latta remenytelen)

  Koszonom a jo dolgokat a tavalyi evben! Nagyon sokat hoztal abbol amit kertem, aztan november kozepere megorroltal es addig jol alakulo dolgok elromlottak. Meg mindig van esely, hogy anyukam daganata hatha nem rosszindulatu, ugyhogy ha mar ezt akasztottad rank, kerlek legyen jo indulatu, operalhato, s hadd eljen meg anyukam eveket jo egeszsegben.

  Kernek tovabbra is jo egeszseget mindannyiunknak. Koszonom, hogy a Covid engem elkerult, a tobbieket meg nem viselte meg nagyon. Jovore sem szeretnek semmilyen fertozo betegseget. Meg semmilyen egyeb betegseget sem.

  Koszonom, hogy jo munkat hoztal nekem, meg ha el is vesztettem novemberben. Szeretnek tovabbra is egy jol fizeto, erdekes munkat, amiben jo lehetek, ahol szeretnek, s ahol en is szeretem oket. Jo lenne mindez allando szerzodessel es reszidoben. Az alom az lenne ha megtalalnam a munkat ahol kihuzhatnam nyugdijas koromig. Marha nehez ez az ujrakezdes.

  Koszonom hogy ratalaltam a fogyokurara. Adj erot, hogy vissza tudjak allni ra a jovo evben es hogy vegre ledobjam azt a 25kg-t amit mar 20 eve kellett volna. Segits hogy aktivabb legyek fizikalisan, talan a reszidos munkaval ez is jobban menne. Segits, hogy ne fajjon a labam, birjak terheleseket.

  Koszonom, hogy a nagyobb gyerek ugy tunik boldog az egyetemen, veszi az akadalyokat. Maradjon ez igy! Segits, hogy talaljon part is. (Azt hiszem hianyzik neki.)

  Koszonom a kisebb gyerek fantasztikus fejlodeset. Nem csak fizikalisan, de szellemiekben is. Erik , okosodik es valtozik. Mintha szukulne a tavolsag kozte es a neurotipikusak kozott. Nagy orom ez, hatha konnyebb lesz neki. Kerlek fejlodjon jo iranyba jovore is. Kivanom raerezzen a tanulasra, legyen benne orome, legyenek jo jegyei. Es jo baratai.

  Koszonom, hogy M jol birta ezt az evet. Maradjon meg mentalis es fizikai egeszsege! Maradjon meg a munkaja es ne utalja. Teniszezzen tovabbra is jo sokat es erezze jol magat a boreben.

  Utoljara meg szakitsd idot az unokahugomra is kerlek. Megerdemli a boldogsagot. Tegye le a mestert, jojjon neki ossze a szakmai iranyzat amit szeretne es legfokepp jojjon ossze a baba. Kulon bonusz lenne ha anyukamtol meg faszfej batyamtol kapna nemi szeretetet is.

  Adj erot es sok szerencset 2022-hoz.

  Kedvelés

  1. éva

   Kedves Univerzum!
   Idén is erőst akadt félreértés az újévi kívánságaim értelmezésében. Most igyekszem még pontosabban, egyértelműbben fogalmazni.
   Bár nem tudom, mi nem érthető azon például, hogy “Legyen egészséges mindenki, akik fontosak nekem! (magamat is beleértve)”. A koncentrikus köreim belső régióiban ezúttal kíméletes voltál – úgy látszik, őket számítottad a “fontos” kategóriába –, nagyon köszönöm! De azért hat alkalommal előkerült a fekete pulóverem az év folyamán. Olyan esetekben is, amikor korainak ítélhető a búcsú.
   Tehát, 2022-ben:
   > Érje meg, élje meg 2022. szilveszterét is, és legyen egészséges mindenki, akik fontosak nekem (magamat is beleértve)!
   > Köszönöm, hogy megszületett a világon a súlyos(sá válható) kór elleni oltás, és pillanatnyilag úgy tűnik, nagy hányadban működik is. Gondoskodj róla, hogy 2022-ben még hatékonyabb legyen e betegség elleni védekezés (itthon is!) – persze legjobb, ha elfújod a járványt –, és még véletlenül se jöjjön elő valahonnan egy újabb!
   > A szemem rendeltetésszerűen működik, mindkettő, köszönöm, ez feltétlenül maradjon továbbra is így!
   > Születésnapi, tágabb családi bulikat 2022-re is kérnék (többesszámban! ― bár idén végül azért az egyetlenért is igen hálásak voltunk).
   > ‘A’ lakás sorsával kapcsolatban támadhatna valami használható ötleted, ami nekem is jó és a gyerekeknek is! És az én otthonom is legyen üde és lakályos (és az enyém).
   > A tanfolyam és vizsga ügyében éreztük a törődést: a sok (félmegoldás-) online konzultáció ellenére is hasznos volt B-nek, és a vége ráadásul egy hatalmas, kövér ötös, egy keményfedelű könyvecskében! Most már csak a tudás hasznosításában kellene némi segítség.
   > Legyen szerethető, értelmes, megbecsült, jól fizetett munkám! ― ez a kívánság továbbra is érvényes.
   > Legyen megelégedésemre szolgáló, inspiráló közösség körülöttem! ― ez is.
   > Legyen végre kellő elszánásom és erőm a testedzéssel foglalkozni, és legyen ennek kedvező eredménye! ― ezt sem kifelejtve!
   > Az “üdülés” tételt pompásan megoldottad idén, 2022-ben egy hasonlóra aspirálnánk mind a négyen. (Esetleg öten. Vagy hatan.)
   > Párkapcsolatom! Alakuljon! Harmonikusan! Sok közös élménnyel, sok nevetéssel, szeretetben, jól kommunikálva, egymást megértve és támogatva. (Ezt a kívánságot tavaly kihagytam a felsorolásból – hiba volt! –, így talán azt hitted, hogy azért, mert nem fontos, pedig de!)
   > Luciáék és a többi kommentelők vágyainak is igyekezz megfelelni!
   Köszönöm!
   Luciának is, a lehetőséget!

   Kedvelés

 20. Madz

  Szeretnék egy nagyon menő állást (jó fizetés, intellektuális kielégülés, taj-adó-miegymás bejelentve-papírozva, jófej főnök/megbízó, hosszútávú alkalmazás). Köszi

  Kedvelés

 21. Gabi

  Egészséget kérek első sorban. A gyerekeim legyenek boldogok és elégedettek az életükkel. Tudjunk utazni, nevessünk sokat. Legyen pénzünk megvalósítani az álmainkat. Szeretnék egy kölcsönösen boldog párkapcsolatot. Maradjon ilyen jó a munkahelyem.
  Nagyjából ennyi. Köszönöm

  Kedvelés

 22. Vera

  Kedves Univerzum!
  2022-re a következőket szeretném kérni:
  – az öcsém találja meg önmagát és a boldogságát és lehetőleg egy társat is
  – lássam többször az otthoni barátnőimet személyesen (de legalább kétszer)
  – tudjak hazautazni Budapestre legalább kétszer
  – oldódjon meg az ostoba munkahelyi konfliktusom úgy, hogy ott is tudjak maradni, ahol most vagyok, de rettegnem se kelljen A-tól
  – épüljek fel gyorsan a műtétből és vegyem komolyan a testem jelzéseit, vagyis: sportoljak kitartóan, kifogások keresése nélkül, és fogyjak legalább 15 kilót
  – D legyen továbbra is kiegyensúlyozott és vidám, és a bölcsis csoporttal levegőzzenek sokkal többet (lehetőleg mindennap)
  – D kezdjen el önállóan járni január végéig
  – történjen csoda, és OV tűnjön el a föld színéről az összes aljassággal együtt,amit elkövetett

  Kedvelés

 23. Macskazokni

  Kedves Univerzum!

  A tavalyi kívánságaimban szerintem elég egyértelmű voltam, de mégsem mindegyiket sikerült teljesíteni (amiket sikerült, azokért hála)
  2022re a következőket szeretném kérni:
  1. egészséget és anyagi biztonságot és boldogságot minden szerettemnek.
  2. Jéknek sikerüljön a lombik. – most már tényleg
  3. a Kispocok aludni is szeressen a bölcsiben (és majd az oviban), mert kell még neki a délutáni pihenés.
  4. legyen elég motivációm, hogy mozogjak és hogy ne essek arccal előre a csokisfiókba.
  5. lucia írjon többet
  6. úgy alakuljon a választás, hogy ne akarjak már az eredményhirdetés estéjén összecsomagolni és elköltözni innen.
  7. a meló és a családi élet működjön együtt könnyen és közben mindenkinek jó legyen (gyerek, gyerekapja, én)

  Kedvelés

 24. Roxy

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm az előző évet. Túlszárnyaltad minden elképzelésem, pozitív és negatív irányban egyaránt.
  2022-ben szeretnék:
  – egészséget magamnak és minden szerettemnek
  – a gyerekeknek sok sikert és vidámságot
  – egy társat, akivel köcsönösen imádjuk egymást és összepasszolunk
  – sok kirándulást
  – nagyobb anyagi biztonságot
  – kevesebb szorongást
  – több önfeledt nevetést
  Köszönöm a lehetőséget. Luciának és Mucinak is a legjobbakat!

  Kedvelés

 25. sulemia

  Jaj de jó hogy van ez megint! Idén nem vártam olyan türelmetlenül, de ha már van, ki kell használni :)
  – a kapcsolatunk T-vel maradjon ilyen szuper
  – Berci legyen sokkal jobban, váljon be a suli amit kinéztünk, szeresse meg, élje túl azt az időszakot amikor messziről kell bejárni
  – a költözés történjen meg nagyobb bukkanók nélkül, mindenki szokja meg hamar
  – maradjunk egészségesek mi is és a szeretteink is
  – Nudli maradjon ilyen ügyes, okos, élvezze az életet, önállósodjon tovább, és érezze hogy mellette állunk és számíthat ránk
  – múljon el a covid (ezt Nudli kérte)
  – legyen jobb az év mint 2021 és 2022 (ezt Berci kérte)
  – minél több odavaló ember kerüljön hatalomra, akik emberségesek, tenni akarnak a klímaváltozás ellen, fontosnak tartják hogy mindenki ugyanolyan jogokkal éljen és senkinek ne kelljen az alapvető szükségletekben (étel, tiszta víz, tiszta levegő, ruha, lakóhely) hiányt szenvedni, és hozzáértő szakembereket gyűjtenek maguk köré, fontosabbnak tartják a békét az önző érdekeiknél (=világbéka!!)
  – ez a politikusos kívánság nagyon jó, úgyhogy lopom: az összes politikusnak váljon olyanná az élete, amilyenné másokét teszi

  Kedvelés

 26. Barbara

  Lucia a poszt kimehet csak mail cim ne látszodjon köszi :D

  Kedves Lucia és Mindenki, és kedves Univerzum.
  köszönöm a lehetőséget, tavaly kivántam és hát ténlyeg pontosan kell fogalmazni.
  Előszőr is teljesüljön minden amit TI kivántok. Lucia és az itt kivánok kérései.

  Nekem nagyon jo évem volt de nem mondhatom hogy popomon ültem végig.Köszönöm a sok jot amivel segitettél engem és hogy kibirtam ezt az évet.

  1. Egészség, köszönöm hogy tudtam fogyni és egészségesebb lettem, és hogy a covid átszáguldott rajtam, köszönöm az igen kacifántos uton megtalált tökéletes fogorvost is , konkrétat kell kivánni mert a találjak jo orvost fogra alatt ugye nem ugy képzeltem hogy miután lecastingoltam a megye összes orvosát aztán ajánlanak egy jot. szoval egészséget és védettséget minden ellen.

  2. idén kiderült hogy elég sokan elátkoztak kérlek az összes átok ami fogva tart menjen le rolam mert a sorstol jobbat érdemlek.
  3. gyerek: itt is pontositás kell, szoval szeretnék anyuka lenni ha ehhez az kell hogy állampolgárságot váltsk akkor ugy mert azért nem szeretnék még várni éveket. Tök jo hogy az összes exem gyereket csinált/lopott/ fogadott örökbe/ nemzett akikkel én akartam családot de légyszi nekem is jusson gyereknevelés és ne csak ugy hog néha átdobod a szomszéd gyereket hozzám hogy megkérdezze a leckét.

  4. állampolgársátg ha az a jo nekem vezess elém valakit aki által vagy valahogy tudjak kapni, hogy örökbe tudjak fogadni egy gyerkőcőt mert most egyedül ( nem azért mert leszbi lennék) nem adnak gyerereket nekem és akkor elfogadom hogy itthon nem lehet akkor a sors dobjon lehetőséget hogy siekrüljön máshol

  5. költözés : végre sikerüljön és ne csak elméleti alapon ami akadályoz azt tudjam leküzdeni és a család is adja rá áládást, illetve a nekem járo családi örökséget már megkaphatnám illetve jöjjön valami szerencsés helyzet amit elvettek tőlem visszakapjam többszörösön. szerenék már egy biztonságos helyre költözni mert ez a hely ahol lakom elég veszélyes.

  6. család: legyen egészséges a családom és ha oltakozni kéne megint akkor valami normálisat kapjunk amitől nem lesz bajunk és lehet utazgatni. rokoni kapcsolataim javuljanak már amelyikek tudnak legyünk biztonságban de ténleg biztonságban főleg én.

  7. közélet: tudom hogy a jövö év nem lesz könnyü semmilen téren, de adj erőt nekem és az embereknek hogy tuléljék ezt az időszakot, kérlek akit szeretnék győzzőn a választáson és ne legyen utána balhé ( nem hiszem hogy nem lesz ) de azért kérlek hogy a szüleim öregedhessenek már meg és ne keljen aggodni hogy pl háboru legyen. stb Legyen elég étel, viz tiszta ruha, pénzünk és minden amire szükségük van

  8. szeretnék fejlődni és hogy összejöjjön a spanyol ut és meg tudjam csinálni az El-Caminot

  9. ezt a család dolgot tudjam magamban rendezni
  10. anyagilag jo legyen és folyamatos munkáam legyen és a sors a kis külföldi saját lakást is támogassa, és akkor haza tudjak járni,
  11. az örök kedvenc városaimba el tudjak jutni
  12. sok erőt magamnak hogy fogyjak továbbra is és hogy tudjam kezelni a pénzt, és boldogságot egy pár képében aki támogat abban amit szeretnék és szeret is, és nem használ ki és nincsen nekije se másik nő férfi stb-je csak én és össze is tudunk költözni, tehát egy komolyabb kapcsolatot, és együtt ünnepelni a jövö évet lehetőleg külföldön.
  13 családnak jo egészséget remélem hogy nem kell temetésre menni vagy hasonloak,
  14, és ha az univerzum rendezé a covid dolgot és végre vége lehetne,illetve hogy a kedvenc könyvkiadom az m-es nevü ujra megnyiljon.

  köszönök mindent Barbi

  Kedvelés

 27. uvegmadar

  Egészséget és boldogságot kívanok a csaádomnak, és persze mindenki másnak is. Egészséges cicáink, kutyáink, lovaink száma változatlan maradjon. Oké, a lakásfelújítást is abszolváljuk úgy, ahogyan szeretnénk. Legyen szerethető, értelmes munkánk nekünk is, a gyerekeinknek is, a tágabb famíliának is. Sokat szeretnék utazni, lehetőleg a férjemmel. Szaporodjon a megtakarított pénzünk. Es jöhet egy vízparti házikó kerttel. Úgy értem, találjunk rá álmaink hétvégi házára, na. A tesóm gyógyuljon meg. Koszonom.

  Kedvelés

 28. Orsi

  Kedves Univerzum!
  2021-ben is jó voltál hozzánk, kérlek 22-ben se fordulj el tőlünk!
  Kérlek, ennél rosszabb ne legyen, adj bőven egészséget és erőt a jövőre is! Nem vagyok hálátlan, sokat nem kérek, csak tarts meg mindannyiunkat így, ahogy vagyunk! Adj annyit, amennyi bőven elég, és ne vegyél el semmit! Jankának, Zolinak, Tatuskának és persze nekem is egészséget, békességet, szeretet, boldogságot!
  A mitesszereimre visszatérve… idén sokat javult a helyzet, de kérlek, kérlek, kérlek!!! Múljanak el végleg!!!
  Azt hiszem idén ennyi… tényleg hálás vagyok ezért az évért, és tényleg azt kérem, hogy ennél rosszabb sose legyen!
  Köszönöm,
  orsi

  Kedvelés

 29. hátén

  Szia Univerzum, az embereknek is engedd meg az időutazást és hadd menjek vissza 1962-be, 1986-ba és 1998-ba, köszi, puszi.
  P.S. : A világbékét amúgy nem értem miért nem teljesíted, statisztikailag azt kívánják a legtöbben a bolygón.
  A házigazdának is minden jót :)

  Kedvelés

 30. Liza

  Kedves Univerzum,
  először is sok hála 2021-ért, aránylag békés élhető év volt.
  Mit szeretnék 2022-re?
  A gyerek kapjon fundingot a PhD offerhez, ez minél hamarabb derüljön ki és legyen vele nagyon boldog, és persze ez adjon stabilitást a következő évekre. Addig is tegye le sikeresen a vizsgáit és legyen szuper a szakdolgozata és legyen ezekkel elégedett. A PhD legyen pont annyira kalandos, érdekes és izgalmas, ahogy elképzeli, legyen boldog végig a supervisorával. Nem szeretnék anyukáskodni, de éljen kicsit egészségesebb életet (levegő, mozgás, alvás), ha végre levizsgázott. Legyenek gyökerei, barátai. haverjai, szerelme, társasága, legyen helye a világban . Legyen biztonságban és bőségben, egészségben.
  Mást nem kívánok idénre, a többit megoldom, ahogy tudom.
  Köszönöm és Luciának és Mucinak a legjobbakat, <3

  Kedvelés

 31. isoldekovacs

  Oké.
  1. A férjem, a gyerekeim, a húgom és én is legyenek egészségesek a WHO definíciója szerint: “Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya.” Jó, én értem, hogy ezt nehéz 100% elérni, de legyünk legalább betegség- és balesetmentesek. De most komolyan.
  2. Ne legyen háború, éhínség, természeti katasztrófa ott, ahol én és szeretteim tartózkodnak. Ha van rá lehetőség, akkor sehol se legyen ilyen, de úgy érzem, realistának kell maradnom.
  3. Szállítson a Harrer csokoládéműhely webshop Norvégiába is.
  4. Lehessen normálisan utazgatni végre, látogasson meg minket sok barátunk itt (Sandefjordban) és mi is utazhassunk Budapestre, Sopronba, és szabadon választott egyéb, egzotikus helyekre, beleértve olyat is, ahol van pálmafa. Nem, cserepes pálmafa nem ér.
  5. A klímaváltozással legyen már valami értelmes.

  Kedvelés

  1. kisrumpf

   (Ez egy nagyon zarojeles, bocsanat, de egy bejegyzesed alapjan – ahova innen tevedtem, termeszetesen -, kiderult, vakacio alatt ugyanabba a konyvesboltba es kajaldaba jarunk Sopronban. A vilag egyre kisebb. Csak ennyit akartam.)

   Kedvelés

 32. Klazurplezur

  Kedves Univerzum!

  Az alábbiakat szeretném kérni 2022-re:
  – egészség (sok-sok egészség)
  Az alább felsoroltakból ne legyen senki beteg, ne legyen senkinek rákja, ne haljon meg egyikőnk sem : férj, gyerek, én, anyós, sógor, mama, papa, tesó, tesócsaja, egyéb rokonság, barátaink.
  Tényleg komolyan kérem, hogy ne legyen rák, nekem se soha többet.

  – munka
  Jó lenne egy olyan munka amit jobban élvezek mint a mostanit, és több pénzt keresek vele mint most. Ha mégsem jön össze az új meló, akkor legalább a csapatom ne bombázzák szét. És ne csökkenjen a fizum.

  – gyerek
  Legyen vele minden rendben. Legyen egészséges, fejlődjön jól, tanuljon meg rendesen beszélni. Tudjak türelmesebb lenni vele.

  – utazás
  Jussunk el Norvégiába, vagy ha oda nem akkor valami jó kis mediterrán tengerpartra. Vagy Izraelbe, hogy végigegyük az étlapot.

  -lakás
  Ha nem tudunk kertesházat venni, akkor a mostanit tudjuk egy kicsit otthonosabbá tenni, és tudjuk fizetni a lakáshitelt továbbra is. Szűnjön meg végre ez a büdös (találjuk már meg, hogy honnan jön!).

  – auto
  Tudjunk venni egy új autot amiben van légkondi, és nem ennyire fapados mint a Kalos. De ha lehet akkor olyat amit viszonylag ritkán kell szervizelni, megbízható, és nem megy rá a családi büdzsé.

  Kedvelés

 33. csorbacsip

  Kedves Univerzum! Köszönöm az idei évet is, hálás vagyok, ismét!
  2022-re az alábbiakat kérem:
  – ne legyen halál, betegség, baleset és szomorúság, szorongás, veszekedés, egyik se legyen 2022-ben!! Nekem se, senkinek se, akit szeretek!
  – a munkahely legyen ugyanilyen jó és kicsi plusz pénz is legyen! Váratlan ajándék volt az új pozíció 2021-ben, köszönöm! Szeretnék maradni ugyanitt és azt csinálni, amit most.
  – Urammal legyünk legalább ennyire jól, szerethessem, szeressen, sikerüljenek az egyéni és közös terveink. Szexeljünk többet, mint idén.Utazzunk többet, mint idén. Az utazás kedvtelésből történjen, ne muszájból, ne megoldandó, intézendő dolgok miatt.
  – Pia-cigi témát 2021-ben megoldottam, nagyon hálás vagyok (és nagyon ügyes…)
  – Anyám demenciája maradjon kezelhető kereteken belül, ne kelljen félnie, a mi idegrendszerünk is maradjon épségben.
  – háziállatoknak egészséget, jólétet, ne legyen beteg egyik sem, ne pusztuljon el vagy sérüljön meg egyikük sem!
  – Váratlan kiadások ne legyenek 2022-ben.Legyen annyi pénzünk, ami mindenre elég.
  – Házfelújítást csináljuk tovább és legyen rá pénz is meg erő is.
  -Legyen nagyon gyorsan vége a járványnak!
  – Szeretnék lefogyni, minimum a 2019- es súlyomra, ebben segíts kérlek ( de betegség és idegbaj nem játszik!)
  – Legyen pozitív változás az országban tavasszal,fontos!

  Lucia, köszönöm ismét a lehetőséget!!

  Kedvelés

 34. Lumen

  Kedves 2021! Köszönöm ezt az évet, amelyben megismerkedhettem a párommal. Kívánom, hogy jövőre tovább mélyüljön a kapcsolatunk. Legyünk mindannyian egészségesek mind fizikailag mind mentálisan. A munkahely fronton kevesebb kihívást és több megoldást szeretnék kérni, akár új munkahely formájában is. Több aktiv időtöltést. Legyen sikeres a lakaskiadas januárban és kívánom, hogy öcsém is megfelelő párra találjon. Legyenek a jövő évben is új ismeretségek, izgalmas spontán utazások.

  Kedvelés

 35. mother's getting deep

  Kedves Univerzum,

  Elgondolkodtam, nem-e kellene angolul irjak, hamar ugysincs magyar billentyuzetem. Hatha sikerulne pontosabban is fogalmaznom. Google doc aztan elkezdett mindenbe beleszolni es a vilagert sem tudtam megszabadulni a funkciotol, ugyhogy megint kapod az ekezet nelkuli magyart. (valamiert itt google nem akar javitani, nagyon okosan elore latta remenytelen)

  Koszonom a jo dolgokat a tavalyi evben! Nagyon sokat hoztal abbol amit kertem, aztan november kozepere megorroltal es addig jol alakulo dolgok elromlottak. Meg mindig van esely, hogy anyukam daganata hatha nem rosszindulatu, ugyhogy ha mar ezt akasztottad rank, kerlek legyen jo indulatu, operalhato, s hadd eljen meg anyukam eveket jo egeszsegben.

  Kernek tovabbra is jo egeszseget mindannyiunknak. Koszonom, hogy a Covid engem elkerult, a tobbieket meg nem viselte meg nagyon. Jovore sem szeretnek semmilyen fertozo betegseget. Meg semmilyen egyeb betegseget sem.

  Koszonom, hogy jo munkat hoztal nekem, meg ha el is vesztettem novemberben. Szeretnek tovabbra is egy jol fizeto, erdekes munkat, amiben jo lehetek, ahol szeretnek, s ahol en is szeretem oket. Jo lenne mindez allando szerzodessel es reszidoben. Az alom az lenne ha megtalalnam a munkat ahol kihuzhatnam nyugdijas koromig.

  Koszonom hogy ratalaltam a fogyokurara. Adj erot, hogy vissza tudjak allni ra a jovo evben es hogy vegre ledobjam azt a 25kg-t amit mar 20 eve kellett volna. Segits hogy aktivabb legyek fizikalisan, talan a reszidos munkaval ez is jobban menne. Segits, hogy ne fajjon a labam, birjak terheleseket.

  Koszonom, hogy a nagyobb gyerek ugy tunik boldog az egyetemen, veszi az akadalyokat. Maradjon ez igy! Segits, hogy talaljon part is. (Azt hiszem hianyzik neki.)

  Koszonom a kisebb gyerek fantasztikus fejlodeset. Nem csak fizikalisan, de szellemiekben is. Erik es valtozik. Mintha szukulne a tavolsag kozte es a neurotipikusak kozott. Nagy orom ez, hatha konnyebb lesz neki. Kerlek fejlodjon jo iranyba jovore is.

  Koszonom, hogy M jol birta ezt az evet. Maradjon meg mentalis es fizikai jo egeszsege! Maradjon meg a munkaja es ne utalja. Teniszezzen tovabbra is jo sokat es erezze jol magat a boreben.

  Utoljara meg szakitsd idot az unokahugomra is kerlek. Megerdemli a boldogsagot. Tegye le a mestert, jojjon neki ossze a szakmai iranyzat amit szeretne es legfokepp jojjon ossze a baba. Kulon bonusz lenne ha anyukamtol meg faszfej batyamtol kapna nemi szeretetet is.

  Tudom nagyon moho vagyok es sokat kerek, ( Luciarol meg a vilagrol meg sem emlekeztem) de a fentiek most mind annyira fontos. Csereben igyekszem tovabbra is jo ember lenni es segiteni masoknak, s biraskodas (no judgement) nelkul megerteni, meghallgatni masokat amikor csak tudok.

  Kedvelés

 36. Krtek

  Kedves Univerzum!

  A tavalyi kívánságok részben bejöttek, sajnos volt, ahol pontatlanul fogalmaztam, most kicsit javítok ezeken.
  Lenne pár kérdés tavalyról, ami most is aktuális:
  1. Sok jó szexet kívánok magamnak (hű, de körülményes ezt megfogalmazni, igazából mindegy kivel lesz a szex, ha élvezem, akkor már mindegy :D)
  2. Egészséget kívánok az egész családomnak és magamnak is, emellett meg jó lenne lefogyni szépen kellemesen 60 kilóra. P. is fogyjon le 92-re. Sportoljunk újra, jó lenne közösen, amit szeretném ha nagyon élveznénk.
  3. Találjunk új barátokat és társaságot, akiket szeretünk, és gyakran össze tudunk jönni. A lányunknak is legyenek igazi rendes barátai végre.
  4. Ne menjen csődbe a cégem. Sőt Induljon be az üzlet végre, ne legyen már ez az anyagi hullámvasút. Kevesebb stresszt szeretnék ezzel kapcsolatban. Lehetne akár egy új vállalkozásunk, ami nagyon sikeres lesz gyorsan, és tartósan is. Kérlek, hogy a meglévő vállalkozásaimban ne legyenek nagy negatív meglepetések! Pozitív hatású meglepetések jöhetnek :D nem akarok sok pénzt, csak annyit, hogy legyen egy stabil normális fizetésem belőle. Persze ne kelljen sokat dolgozni hozzá.
  5. Jó lenne ha valamilyen formában sokat tudnánk a szülőkkel és a testvérekkel együtt lenni, mert ők jönnek hozzánk, vagy mi megyünk hozzájuk sokszor.
  6. Nagyon szeretném, ha apukám körülményei rendeződnének, érezze jól magát, legyen elégedett az életével és eközben ne is legyen nekünk kínos a viselkedése. Szeretném ha többet tudnánk vele is találkozni.
  7. Legyünk boldogok, élvezzük az életet.
  8. Nem törjön ki semmilyen nagy háború a világban, és lehetőleg ne legyen teljes klímakatasztrófa még, sőt jó lenne valami jó hír azzal kapcsolatban.
  9. Nagyon szeretném, ha a férjem elkezdene autót vezetni, és lenne hozzá önbizalma is, és ügyes lenne.
  10. Nagyon szeretném, ha lenne végre valami passzív jövedelmem. Pl meglehetne, és sikeres lehetne végre a tanfolyamom. Nagyon jó lenne, ha nem kéne állandóan a pénz miatt paráznom.
  11. Szeretném ha a férjem többet segítene a munkában, vállalkozásban, és örömmel tenné ezt.
  12. Nagyon jó lenne ha a férjem kevesebbet játszana, és inkább valami nekünk is hasznos dologgal foglalkozna helyette.

  És akkor az új kérések:
  13. Találjunk egy szuper új lakást, ahol évekig el tudunk lakni. Nem drága, közel van mindenhez (ismerősök, programok, iskola). Legyen 3 szobás, ahol egyedül lakunk. Legyen nagy tersza, vagy saját kertje.
  14. A kocsival ne legyen semmi komoly probléma 2022-ben.
  15. Lehetne egy au pair-ünk pár hónapra, aki cuki, ügyes és mindenki szereti.

  Köszi!!!

  Kedvelés

 37. Visszajelzés: nightswimming

 38. Dóri

  No, akkor ide is bemásolom, mert mittudomén, lehet, hogy a tavalyi poszthoz írt kommentek jövőre nem érnek, vagy valami 🙂
  Kedves Univerzum, köszönöm szépen ezt az évet, tele volt mindenféle váratlan, de kellemes izgalmakkal, és azokat én nagyon szeretem.
  Azt kívánom, hogy 2022-ban is legyünk együtt L-el szerelemben, szerencsében, boldogságban, gazdagságban, egészségben. Az anyukák és a barátaink is legyenek egészségesek, és boldogok. Utazzunk sokat kedvtelésből, és a sok alatt minimum kettő, de inkább három külföldi utat értek, és legalább ennyit belföldön – és ezek az utazások sikerüljenek nagyon jól. A lakás eladásával kapcsolatban azt szeretném kérni, hogy történjen meg minél előbb, és úgy, hogy elégedettek legyünk. Aztán találjuk meg viszonylag hamar álmaink otthonát, ami legyen pont olyan, mint amilyet szertnénk, és tudjuk is kifizetni könnyedén, ne kelljen hitelt felvenni hozzá, és ha fel kell újítani, ahhoz sem. A munkával kapcsolatban továbbra is azt szeretném kérni, hogy hogy kapjam vissza az enyémet, sőt, induljon be az a másik dolog is, amiről még tavaly tavasszal beszéltünk. Vagy legyen valami tök új, amit imádok – én ebben is benne vagyok.
  Lucia minden kívánsága teljesüljön pontosan úgy, ahogy ő szeretné. Meg mindenkié, aki itt kíván 🙂

  Kedvelés

 39. Adrienn Varga

  Kedves Univerzum!
  Ez az ev uberbrutal gany volt, igy kerlek, ne ismeteljuk meg, illetve javitsuk fel jelentosen, de rosszabb semmikepp se legyen!
  Amit szeretnek 2022-re:
  1. Legyen mindenki boldog, egészséges es okos (a maga modjan) a csaladomban es a barataim kozott, valamint mindenki legyen anyagi biztonsagban.
  2. Nyerjuk meg a zoldkartyat es kapjunk lehetoseget az usaban elesre anyagi gondok es munkagondok nelkul.
  3. A macskagyerekeink maradjanak ilyen okosak szepek es cukik mint most, es ne kapjanak depit es sokkot, ha esetleg el tudnank utazni vegre nyaralni.
  4. El tudjunk utazni vegre nyaralni!
  5. Legyen kevesebb stressz es askalodas a munkahelyemen. Kapjak elismerest, ismerjek fel a tehetsegem, es lassanak bennem potencialt, amit anyagilag is honoralnak. + maradjon meg a mellekmelo is, tovabbra is az ideihez hasonlo, jo projektekkel
  6. M vegre talaljon valakit es legyen boldog. Es tudjunk baratok maradni.
  7. Legyen eleg erom lefogyni es tartani azt a sulyt, es ehhez maradjon velem masik M, mert imadom es szuper vele minden edzes. (Esetleg ha egy kozos terem gondolata is elindulna, ha idod engedi, nem bannam.)
  8. Tudjam lezarni a nyomaszto dolgokat az eletemben, es tullepni vegre azokon, amik eddig nem mentek.
  9. Ferj teljesedjen ki a munkajaban es legyen benne vegre tokos (fogja fel, hogy mennyire jo benne es ezert alljon is ki, es anyagilag is kapjon vegre elismerest ezert)
  10. A 2022-es valasztasok ugy alakuljanak, ahogy szeretnem (es bizom benne, hogy ez Lucia hasonlo kivansagat erositi)
  Legyen szebb es jobb a vilag 2022-ben! Es Lucianak is minden kivansaga teljesuljon, ahogy szeretne. Koszi a lehetoseget!

  Kedvelés

 40. GS

  Kedves Univerzum!

  Minden kívánságomra vonatkozik, hogy vagy azt szeretném, vagy valami annál is jobbat.
  – Férjem, fiam és én is legyünk egészségesek, fittek, és jókedvűek.
  – Legyen egyre nagyobb a szeretet és az összetartozás köztünk.
  – Mindig, folyamatosan legyen pénzünk és többet keresseünk mint amit el tudunk költeni.
  – A családom, szülők, mostohaszülők, testvéreim, barátaink is legyenek egészségesek, fittek és sok pénzük is legyen.
  – Köszönöm, hogy az évek óta elhúzódó peres ügynek vége lett. :-)
  – Segíts, hogy találjuk és megvegyünk egy olyan lakást itt a városban ahol élünk, amely olyan helyen van ami tetszik, megfelelő a mérete (van saját dolgozóm is, zárható, ablakos, csak az enyém), nem kell felújítani, nincsenek benne élőlények (pls no hangya, csótány, moly stb..), világos, 2 fürdőszobás és nagy teraszos, kényelmes hálószobával és gyerekszobával, nyitott konyhával (amerikai).
  – Egészséges kisbaba, kistesó, ha úgy gondolod, hogy mentálisan bírnék 2 gyerekkel.
  – A vállalkozásomban keressek egyre több pénzt, mindig érjem el a kitűzött céljaim.
  – Legyek egyre ügyesebb az írásban, a munka és szórakozás írásban is.
  – Továbbra is csak olyan ügyfeleim legyenek, akikkel egy hullámhosszon vagyunk minden szempontból és akiknek igazán sokat segítek a munkámmal.
  – Íráskurzusra szeretnék eljutni, arra amit kinéztem.
  – Szeretném meglátogatni az unokatestvérem és az öcsém a fiammal.
  – Sikerüljön egyre ügyesebbnek lennem az időbeosztásban, hogy jusson időm a videózásra, a kártyázásra és a sportra is.
  – Támogass abban, hogy kitartóan tegyek az egészséges és fitt kinézetemért végre.

  Köszönöm!

  Kedvelés

 41. xworkaholicx

  1. Családom és barátaim egészségesek legyenek, akinek most még van betegsége, az gyógyuljon meg teljesen egészségesre.
  2. Fogyjak le legalább tíz kilót, úgy, hogy közben végig egészséges vagyok és utána is.
  3. A miómáim szívódjanak fel.
  4. Mónikáéknak sikerüljön a baba és egészséges, komplikációmentes terhesség után egészséges babát szüljön.
  5. Gábor lőjön egy szép szarvast egy jó vadászaton.
  6. Orsi kislánya fejlődjön szépen és legyen egészséges és oldódjanak meg végleg az alvásproblémái.
  7. Miki fogai álljanak rendesen, szabályosan
  8. Miki fedezze fel a tanulás örömét és menjen neki könnyen a figyelés és a tanulás.
  9. Nyíljon ki annyira a világ, hogy testvéreim hazajöhessenek, amikor csak akarnak.
  10. Laciéknak foganjon meg gyerekük és szülessen egészségesen.
  11. Jussunk el Amerikába, ahogy szeretnénk és minden tervezett utazásunk legyen sima, zökkenőmentes.
  12. Anya legyen egészséges és boldog.
  13. Petra találja meg a békéjét és lelje meg az utat az önálló élethez. Okozzon sok örömöt szüleinek.
  14. Margó és Réka találják meg az utat a rendezett orthon felé. Sikerüljön letisztult, rendes lakást kialakítaniuk és fenntartani.
  15. Találkozzak végre Brigittával.

  Kedvelés

 42. Eszter

  Kedves Univerzum!
  Tudom, h a játékszered vagyok, de összességében köszi a 2021-es évet! Bár sírhattam/szoronghattam/ihattam volna kevesebbet, de így is jobb volt sokkal, mint 2020. Igazából azt szeretném, h minden, amitől ma boldognak érzem magam, maradjon meg 2022-ben is. Köszönöm! Luciának is!

  Kedvelés

 43. MóniGM

  Kedves Univerzum!
  Kérlek intézkedj, hogy hamar találjak munkát (a szakmámban! ;P ), ha innen menni kell, de jobb lenne, ha még maradhatnék itt egy pár évet. Kérnék szépen egészséget a családomnak és covid-megúszást 2022-re is. Ja, és hogy végre megszelídüljön ez a … covid.
  Nagyon szeretnék végre eljutni Angliába (szabadon, esőmentesen). És csatlakoznék Lucia 7. pontjához (hajrá európai élet!). Köszönöm, hogy meghallgattál. Ha meghallgattál.

  Kedvelés

 44. mm

  Kedves Univerzum,
  Mindenek előtt azt szeretném mondani, hogy nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a 2021-et!!! Minden várakozásomat felülmúltad. :) Köszönöm!
  Szeretném azt mondani, hogy jó lenne, ha a ctrl c + ctrl v-t nyomnád 2021-ről 2022-re, de mivel hoztam egy döntést, és a sors is kicsit beleszólt a férj bevételeibe, így tudom, hogy nem ugyanaz lesz, de ha rajtunk múlik, megközelítőleg lehet ugyanolyan. Ezt intézd el, kérlek!
  Kérlek, hogy 2022-ben is legyen mindenki annyira egészséges, mint 2021-ben volt.
  Kérlek, hogy a döntésem hozadéka fájdalommentes, de inkább haragmentes legyen, maradjon meg a jó viszony.
  Továbbra is kérlek, hogy a bevételünk több legyen, mint a kiadásunk.
  Szeretnénk 2022-ben is nyaralni legalább kétszer. A húsvéti utazáson felül :) És ha már utazás, a 2023-as Nagy Utazás előkészítésében is kérek szépen segítséget :)
  A munkahelyemre behúzott változásokat (mind a kettőt) köszi, szerintem ezeken se kellene változtatni. A Nagy Kihívás 30 napját is köszönöm, belekóstoltam, és bár az elején azt mondtam, hogy miért ne, én tudnám csinálni, mostanra beláttam, hogy ebben a formában biztosan nem, úgyhogy maradjon ez a felállás.
  Köszönöm, hogy a férj és a lánygyerek viszonya rendeződött, és hogy lánygyerek velem is egyre jobb fej. Fontos ez mindenkinek.
  Jövőre – mivel elvileg több lesz a szabadidőm – legyen időnk és lehetőségünk minden szeretünkemberrel találkozni és minőségi, hasznos időt eltölteni, vidámságban, szeretetben.
  Fogyjak le!!! Tudom, hogy ez inkább rajtam múlik, de idén már tettem egy lépést, kéne a következő kettő legalább. Na! Ehhez kérek útmutatást, ilyesmit.
  A sok zaklatott lélek találjon megnyugvást, a Földnek legyen jobb, az emberek mutassanak hajlandóságot a változások elfogadásához.
  És ha a mi kis életünkben bármi változás közbejön, azt legyen erőnk, energiánk és humorunk megugrani és JÓL kezelni.
  Tanuljak meg még jobban spórolni. Nem rossz, amit eddig csináltam, de lehetne ezt még jobban is csinálni. Tudom.
  Köszönöm Luciának a lehetőséget, legyen neki is úgy minden, ahogy szeretné.

  Kedvelés

 45. Tobber

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm, hogy a szeretteimet egészségesen tartottad idén, kérlek, legyen így jövőre is. Meg az egész járványügyet kifuttathatnád lassan.
  Segíts egy egészséges fogyáshoz, izmosodáshoz erőt adni, imádnám.
  Az idillt tartsd meg Kócossal, a kreatív flowt is, és több jó program/utazás jöhetne 2022-ben, intézkedj, kérlek.
  A munkámban kérek kevesebb szorongást, több kimondott elismerést, meg persze jobb fizetést, légyszi.
  És a politikára figyelj jól, normalizálódjon a lehetőségekhez mérten (vagy teljesen, ha létezik olyan).
  Luciának is a legjobbakat kívánom és hála a lehetőségért.

  Kedvelés

 46. Monika Rumpf

  A szokásosak, főleg: Apu állapota ne rosszabbodjon. Maradjunk egészségesek. Ne legyen orosz-ukrán háború (sem). Múljon el a Covid az ÖSSZES variánssal egyetemben. Legyen elegendő munkánk. S utazhassunk megint, amerre szeretnénk.

  Kedvelés

 47. ac.

  Kedves Univerzum!

  1. Szeretném az alapcsomaggal kezdeni: legyünk mind (szűk család leginkább, de közeli barátok, meg úgy akár mindenki más is persze) legalább ennyire egészségesek, boldogok, legyen anyagi és érzelmi és fizikai biztonságunk, legyen minden szép és jó.
  2. A munkahelyemen és a szakképzésben maradjon minden legalább így vagy legyen még jobb, tudjak (jól) teljesíteni, szeressen és ők is szeressenek, érjenek jó élmények, ismerjek meg további értékes embereket.
  3. Ha már emberek és megismerés: szeretnék viszonzottan szerelmes lenni, egy jó (objektíven és szubjektíven egyaránt) párra találni, akivel összepasszolunk és boldogok vagyunk, kijön a Bubuval is és boldogan élünk együtt míg meg nem halunk. Ha ez a nekem tetsző rezidens, az még jobb, de ha nem ő az, akkor is nyitott vagyok csak jöjjön!
  4. Záruljanak le végre a bírósági ügyek, nyerjem meg a pereket és legyen vége az egésznek. Az ex és családja éljen sokáig boldogan és minél távolabb tőlünk, hagyjanak minket békén és kész. Lépjenek tovább nélkülünk.
  5. Találjam meg a jó formámat, végre nézzek ki jól, legyen egészséges a testem és a lelkem is, ehhez azért majd én is igyekszem megmozdítani a seggemet például.
  6. Minden más is teljesüljön, még azok a (jó!) kívánságok és vágyak is, amik most nem jutnak eszembe.

  Hálásan köszönöm szépen!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.