jöhetnek a kívánságok 2020-ra

Tegnap este éjfél körül megkönnyebbülve nyugtáztam a Jászai Mari téri elembertelenedett McDonald’s-ban kilétét felfedni valószínűleg nem kívánó társamnak a kései fast foodingban, hogy végre ismét van jalapenós sajtburger írt valaki, hogy legyen már kívánós poszt (mert eddig mindig úgy volt, hogy valaki írt, én észbe kaptam és megcsináltam, idén meg tegnap estig SEMMI, pedig már észbe is voltam kapva).

Szóval, 2019 meglehetősen jól alakult szinte minden téren ((számomra) váratlanul lejárt a lakástakarékom; nyáron Walesben többek közt a montgomery várba is ellátogattunk (hol aznap este szállt), ahol egy teázóban Bumbika kijelentette, hogy ő még soha nem ivott ilyen finom teát, és azóta komoly teaafficionadóvá vált; az év legjobb (nem tinderes) randiján megnézhettem a KFKI atomreaktorát, az év második legjobb (tinderes) randiján megnézték a kocsimat, és tájékoztattak, hogy a korábbi árajánlatok töredékéért korrigálják minden esztétikai hibáját (így is lett), és a meleg tinderes matchem* felajánlotta, hogy megszállhatok nála, ha Izlandra megyek (Selfossban, Izland Jersey Shore-ján). Ja, és voltam is Izlandon, továbbá láttam minden idők számomra legkedvencebb sorozatát (Fleabag),  stb., stb.).

Mostanában egyébként még magasabb fokozatra kapcsolt az Univerzum a közvetlen környezetemben is, úgyhogy azt hiszem, ez egy jó évjárat lesz (majd minden megírhatót meg fogok írni január-februárban).

Szóval, a szabályok a szokásosak, bármit lehet kívánni az Univerzumtól a jövő évre kommentben (a csúszásra való tekintettel) január 2. éjfélig (indokolt esetben akár valamivel később is), és az nagy valószínűséggel teljesülni fog. De vigyázni kell a pontos megfogalmazásra, mert az Univerzumnak elég sajátos a humorérzéke, és, amennyiben erre lehetőséget adnak, hajlamos szándékosan félreérteni a leírtakat, utána meg csak a vállát vonogatja, hogy de hát ezt így is lehetett értelmezni. Ha valaki titokban akar kívánni, akkor azt írja be a kommentbe, és akkor nem engedem ki nyilvánosra (akit már engedélyeztem valaha, azt a motor automatikusan kirakja, tehát ebben az esetben érdemes más néven kommentelni, ha titokról van szó).

Akkor jöjjenek az én kívánságaim, és utána mindenki másé:

 1. Ez nem kívánság, de nagyon köszönöm az Univerzumnak az idei dolgokat, őszintén hálás vagyok sok mindenért (ennyi most jár).
 2. A szokásosak, hogy mindketten egészségesek legyünk Bumbikával, és anyagilag-lelkileg maradjon minden rendben.
 3. A magánélet alakuljon még jobban (számomra jobban, tenném hozzá). Lehetőleg azzal, akivel szeretném, de ha nem, akkor szeressem valaki mással.
 4. Legyen lehetőségem és kedvem sokat utazni.
 5. Jövőre az írásra-publikálásra és egyéb kreatív dolgokra szeretnék jobban ráfeküdni, ezt könnyítsd már meg, kedves Univerzum (de anélkül, hogy bármi más rosszul alakulna).
 6. Lamnak és tőle függetlenül a Cthulhu-szerű ismeretségemnek oldódjanak meg a problémái (de úgy, hogy utána jobb legyen nekik).
 7. Mivel decemberben impulzusvásároltam két gyönyörű kisestélyit, ezeket legyen alkalmam felvenni (akár rongyosra is hordani). Úgy érzem, hiányoznak az életemből a kisestélyek.
 8. Jövőre ilyenkor érezzem úgy, ahogy Bumbika szokta, amikor megkérdezem, hogy mit kér karácsonyra (semmit, anya, szerintem mindenem megvan)**.
 9. Történjen valami olyasmi, amire egyáltalán nem számítok, de ami nagyon jó.

És akkor most jöhet a mindenki más.

 

* Igen, kezdem én is gyanítani, hogy nem rendeltetésszerűen használom a Tindert.
** Mondjuk nekem határtalan a fantáziám, és nagyon örült idén a Kindle-nek, de minden mása tényleg megvan.
Hírdetés

107 thoughts on “jöhetnek a kívánságok 2020-ra

 1. ZsuRa

  Szia Lucia és Univerzum! Mivel indokolt esetben a határidőn túl is lehet kívánni, én most megragadnám az alkalmat és azt szeretném kérni, h legyen minden rendben légyszíves! Nagyon köszönöm!

  Kedvelés

 2. Lina

  Kedves Univerzum, köszönöm, amit adtál 2019-ben, 2020-ra a következőket kérem:
  Legyen szuper munkám, amit szeretek, de van szabadidőm is.
  Emeljék a fizetésemet legalább 30%-kal.
  Adjak le 8 kilót márciusig, aztán nyárig még 8 kilót, aztán nyár végéig még 4 kilót, és tartsam is a súlyom. Ne lógjam el a súlyzózást, épüljön az izom!
  Szeressem meg a vezetést, a húgom pedig szerezze meg a jogsit nyár közepére.
  Jussak el Balatonra, Dél-Olaszországba és a tengerhez.
  Kempingezzünk a csajokkal a Balatonnál, a part mellett.
  Az öcsém és a sógornőm is találjon jó állást tavaszra.
  Sikerüljön jó áron eladni a kislakást.
  Találjak valakit, aki kipofozza a telken a kisházakat, épít nekem szuper teraszt. Jó sok időt töltsünk ott a csajokkal és kiskutyával,
  A-val legyen jó a kapcsolatunk, legyen sok közös programunk.
  Sikerüljön a coach vizsgám, indítsam be a tanácsadást, a blogot, az írást.
  Haladjak jól az angollal, szeressem meg végre már a nyelvet.
  Legyen minden családtagom, kisállatom, barátom egészséges.
  Lucia minden kívánsága váljon valóra.
  Nagyon köszönöm az újabb lehetőséget!

  Kedvelés

 3. Fanni

  Köszi a lehetőséget Lucia! Ezt a hozzászólást január 1-je óta próbálom elküldeni, most megpróbálom másik email címmel. Remélem ez elég alapos indok, és így még ér, ha netán most sikerül. Szóval a kívánságaim:

  1. Mindhárman legyünk egészségesek (B. E. és én), és tudjuk egymást jól szeretni (mármint úgy, hogy az mindenkinek jó legyen).

  2. Szülők és tesók is legyenek egészségesek, illetve gyógyuljon meg teljesen és hosszú távra az, aki beteg.

  3. A munkámban sikerüljön, amin egy éve dolgozom, idén már keressek vele legalább annyit, hogy ne kelljen másik munkát vállalnom (azaz egy átlagos fizetésnyit ott, ahol élni fogunk). Emellett továbbra is szeressem a munkámat, és tudjam napi négy órában csinálni, gyerek(ek) mellett.

  4. E-nek év végére legyen testvére (azaz apja B, anyja én), lehetőleg még a hasamban, és legyen vele és velem minden rendben.

  5. Hozzunk jó döntést a költözésről (ami a családunknak jó, hosszú távon), küldj egy jelet Univerzum, ha szükséges, vagy akár többet is.

  6. B-nek legyen olyan munkahelye, ahol tanulhat és jól érzi magát, tisztességes, ép lelkű munkatársakkal és főnökökkel.

  7. Ha idén kell oviba mennie, találjunk olyan ovit E-nek, ami a legjobb neki – szerintem Waldorfot – és vegyék is fel.

  8. Hadd legyen saját kertünk, zöldségekkel és gyümölcsfákkal, ha még belefér ebbe az évbe.

  Kedvelés

 4. ariennn

  Kedves Univerzum!

  Köszönöm a 2019-ben a sok utazást, nagyon szerettem.
  Ezeket kérem szépen idénre:
  – munkahely kérdésben alakuljanak a dolgok számomra a lehető legjobban, ha tovább kell lépnem, merjem azt meglépni, ha ehhez tanulni kell, akkor azt is.
  – legyen anyagi stabilitás az életemben, képezzek ügyesen szemmel látható tartalékot
  – legyek egészséges én is és az egész család is. Áprilisban szülessen meg unokahugi egészségesen, és az anyukája is viselje jól a szülést és az azt követő időszakot.
  – ne csak gondoljak ‘majd mindennap a sportra, hanem kezdjek el rendszeresn sportolni és legyek benne kitartó
  – legyen viszonzott szerelem az életemben, vegyem észre ha szembejön, és merjem magam beleengedni, nem pedig elmenekülni az első nagyobb konfliktusnál
  – folytassam az önismereti munkát, akármilyen fájdalmas is sokszor
  – masszírozzak sokat, anyagilag és lelkileg is érje meg
  – legyen idén is sok, joféle utazás.
  Köszönöm.

  Kedvelés

 5. Zsuzsi

  Kedves Univerzum,
  köszönöm a tavalyi évet, jó voltál. Soha rosszabb évünk ne legyen.
  Szeretnék azért kívánni, nehogy elkényelmesedj:
  – Legyen minden szerettünk egészséges és boldog, ne érjen veszteség. Érezzük jól magunkat a helyünkön, kicsik-nagyok egyaránt
  – Továbbra is éljünk szeretetben, békében
  – Mindannyiunk kapcsolata legyen boldog továbbra is (ki-ki a jelenegi párjával)
  – Mindenki munkája maradjon ilyen jó / ennyi. A. esetében tűnjön el a zavaró tényező, de a többi feltétel maradjon ugyanilyen. Zs.-nak váljon be a magasabb pozi, szeresse és ne izgulja magát halálra. B-nak épp annyi maszek munkája legyen, amennyit ő szeretne
  – A. és Zs. lakás-ügye alakuljon kedvezően, lehetőleg Zuglóban
  – Nekem sikerüljön az a vállalás, amit tettem, dolgozni fogok rajta. Egészségem maradjon ilyen vagy jobb
  – Zs. legyen sikeres az új dologban, amibe belevágott. Lelje benne örömét, legyen egyre jobb, találja meg a megfelelő formát. másoknak is tessen, amit csinál
  – Jó lenne, ha sikerülne annyi utazás, mint az elmúlt években
  – A. nem is emlékezett arra, hogy a kocsi-témát is kívántuk, de ez is bejött – ne legyen gond vele
  – Zs. bírósági ügye végre kedvezően rendeződjön, így a 3. évben, a rosszak nyerjék el méltó büntetésüket
  – Éljünk normálisan, demokráciában. Valami talán megmozdult végre, jó lenne felébredni.
  – Luciának is teljesüljön minden kívánsága. Köszönöm!

  Kedvelés

 6. kéknyuul

  Köszönet az Univerzumnak a megoldásokért! Most már tényleg csak rajtam múlik,
  Nem kívánok semmi elérhetőt, semmi elérhetetlent. A *t kívánom.
  (ez egy idézet, lehet, pontatlan) Mindenki másnak is!

  Kedvelés

 7. lanyazurbol

  Kedves Univerzum,

  köszönöm 2019-et! Vegre rendben volt az egeszseg, a munka es a szerelem is. Persze jobb lett volna, ha a pasi nem csak erzelmileg es intellektualisan fuggetlen, hanem jogi szempontbol is.
  A legfontosabb: tovabbra is legyunk mind (az osszes szerettem, gyerekek, Apu, ocsem, Evi, J.es en) egeszsegesek, es maradjunk eletben.
  Nevessunk sokat, es mind (a fentiek) talaljuk meg a boldogsagot lehetoleg valaki mellett, szerelemben. En tovabbra is Jvel, o meg velem.Legalabb igy ahogy eddig.
  Legyen elég időm és energiám azokra, akiket szeretek.
  A munka legyen ugyanilyen izgi, jusson ido a jotekony/onkentes ugyeimre is.
  Tegyem le a jogsit.Meg nyar elott.
  Sussek sokat, lassuk ujra a tengert, utazzunk amennyit csak lehet.
  Knak sikeruljon a felveteli, az ocsemnek meg az osztondij. A gyerekek is legyenek tovabbra ilyen boldogok, ugyesek, okosak. F.irjon sokat.
  Remelem, meg beleferek, most fekudtek le a vendegek.:(

  Boldogabb vilagot!

  Koszonom Lucia es Univerzum!

  Kedvelés

 8. Matifa

  Jaj jaj, majdnem lemaradtam :) pedig tegnap visszanéztem pár évet és úgy tűnik, kívánni kell.
  Tehát:
  – a munkám ami csodásan beindult, folytatódjon ugyanígy, töretlen ívben. A hozzá tartozó lelki-szellemi remekségek és az anyagi elismerés is.
  – a test ügyet sikerüljön végre jól végigvinni, visszaesések nélkül. Legyen végre egy műtétmentes évem
  – a 6-os dolog szökkenjen szárba és legyen igaz. Akkor is ha most még nem tudom elképzelni, hogy hogyan
  – az új családi státusz sikerüljön nagyon jól. jöjjön a földre az, akit megálmodtam pár éve, és legyen köztünk valódi kapcsolat.
  – és persze hihetetlen, de eljött az a kor, amikor az az egyik legfőbb kívánságom, hogy mindenkim, aki most megvan, legyen meg jövőre is, minél egészségesebben.
  Záró rendelkezésekként természetesen Luciának és az itt kommentelőknek is kívánom a kívánságaik valóra válását.

  Kedvelés

 9. Anna Gyöngy

  Hello Univerzum!
  2019 elég húzós volt, remélem, az eredményei beérnek 2020-ban. Ezeket szeretném kérni 2020-ra:
  1. A családban mindenki legyen alapvetően egészséges, ne legyünk betegebbek, mint tavaly. A. gyógyuljon meg, vagy legyen sokkal jobban, egészségesebben.
  2. Értsük meg egymást jobban a gyerekekkel, harmonikusabban, boldogabban, egymást jobban értékelve éljünk együtt.
  3. Ne legyünk szegényebbek mint tavaly.
  4. Működjön ez az új munkahely, és jól össze tudjam egyeztetni a családra/magamra fordított időt a munkával. Érezzem magam elég jól a munkahelyemen és legyen elég a heti 30 óra a munkára.
  5. Tudjunk sokat sportolni, egészségesebben élni.

  Kedvelés

 10. Judit

  Kedves Univerzum!

  Köszönöm a tavalyi évet, rengeteget kaptam, rengeteg álmom teljesült.
  Amit az idei évre szeretnék kérni:
  – Szűk családom legyen továbbra is egészséges.
  – A kicsit jövőre vegyék át a nagy iskolájába. (Ezt nagyon-nagyon szeretném, ez a jövő évi cél.)
  – A felújításnak legyen vége, úgy, hogy minden kész lesz.
  – A barátnőm ne haragudjon továbbra is rám, amiért arrébb költöztünk.

  Köszönöm Lucia a lehetőséget, teljesüljenek a Te álmaid is. :)

  Kedvelés

 11. besthajnal

  Kedves Univerzum, a tavalyi évre nem lehetett panaszom, köszönöm!
  Ahogy eddig is, egészség, egészség, és egészség. Mindenkinek, család, barátok, szeretteim.
  Szeretném a testvéremmel normalizálni a kapcsolatot, tavaly is próbálkoztam, de nem sok sikerrel.Talán még rá kellene tenni pár lapáttal, amíg nem késő. (nekem is)
  Gyerekeknek sikerüljön minden amit szeretnének, ahogy szeretnék.
  Unoka: maradjon a kölcsönös rajongás… És volna még kapacitásom másikra is, csak mondom. :)
  Á gyógyulgasson, ne legyen beteg, vagy legalább tünetmentes legyen, és szedje kicsit össze magát.
  A válóper legyen a lehetőségekhez képest fájdalommentes. (ehhez persze az kell, hogy elindítsam)
  Találjam végre ki/meg, hogy hol tudnék/szeretnék élni, és sikerüljön is ott gyökeret verni.
  Ne kelljen túl sok hitelt felvenni a jövendő lakáshoz. Ha lehet…
  Anyagilag ne legyen rosszabb, mint 2019.
  Utazás szempontjából lehet kicsit jobb, bár tavaly is sikerült megvalósítani egy régi álmot, de még maradtak álmaim.
  Barátok maradjanak, legyen kicsit több idő, lehetőség a kapcsolattartásra.
  Mindenkinek váljanak valóra a kívánságai, és köszönöm a lehetőséget!

  Kedvelés

 12. alill

  Tavaly nem kívántam és meg is látszott az évemen, úgyhogy most ki nem hagynám.
  – nekem és a szeretteimnek egészséget, boldogságot és anyagi és egyéb biztonságot.
  Az önzőbb része pedig:
  – az egy teljes évnyi küzdelem és nehézség után a barátom szedje magát össze, láballjon ki a mentális problémáiból és legyen végre nyugodt, békés és boldog párkapcsolati évem
  – ha nem mutat javulást, legyen erőm elhagyni, találjak jó albérletet, és találjam meg a boldogságot nélküle is
  – 2020 végére fejlődjön HATALMASAT a svédem. Szárnyalljak. Hasítsak. Járjak jó úton ahhoz hogy 2021-ben beiratkozzak egy iskolába.
  – élvezzem mindkét munkámat és ne legyen túl kimerítő
  – legyen energiám a heti 3 kondizásra, tavasztól futásra
  – felszínes, de akkor is kimondom: fogyni 10 kilót (vagy akármennyi az, amitől egyszer életemben büszkén felvennék egy bikinit is) egészséges táplálkozástol, sporttól, aktív életmódtól és boldogságtól, nem pedig önsanyargatástól, kalóriaszámolástól, testképzavartól vagy stressztől
  – nagyobb társasági életet élni – esetleg egy új jóbarát
  – legyen elég pénzem, jusson luxusra is
  – jövőre is sok tartalmas program legyen de a lényeg hogy a hétköznapok legyenek boldogak

  Kedvelés

 13. Merylla

  Kedves Univerzum! Tavaly szemezgettél a kívánságaim közül, volt amit sikerül megoldani, volt amit nem. A Lány jól van és tudom már hogyan kellene segítenem neki, bár néha még mindig gondban vagyok, mert annyira mások vagyunk. Az apja egy keményebb dió, nem tudom mi legyen vele, velünk, mert most ütközik ki nagyon, hogy annyira mások vagyunk. Ha együtt maradunk a megalkuvás és a lemondás lesz az első számú érzésem. Ha lépek, akkor azt érzem, hogy a gyerektől veszem el azt, hogy családban nőhet fel. De ez így most semmiképpen nem jó. Még a gondolkodom és a nem tudom fázisában vagyok, fogalmam sincs hogyan tovább. Azt szeretném, hogy valahogy mindenkinek jó legyen. Aztán sikerüljön ez az iskola dolog is, legyen aranyos tanítónéni, cuki gyerekekkel. A munkahelyem maradjon ilyen, amilyen eddig volt, hogy jól érezzem magam és legyen benne perspektíva is a jövőben. A lakás valahogy oldódjon már meg – igen tudom, vegyél lottót :) És mindenki legyen egészséges. Anyu lába végre gyógyuljon meg, hogy mehessen végre úszni és túrázni. Anyu és az iskola a legfontosabb, a többit majd megoldjuk.

  Kedvelés

 14. Mártus

  Hát már másodszor kezdek neki a kívánság listám írásához, ugyanis szilveszter délután megírt egy hülyeség miatt elszállt a semmibe. Sokat gondolkodtam érdemes-e kérnem, mivel a tavalyi kéréseim nagy része nem teljesült, de azért kibírtam azt az évet is. Most megpróbálom ismét
  Na hát kedves Univerzum akkor belekezdek:
  A családomnak és jó barátaimnak egészséget, vidámságot örömöt sok sok kacagást kérnék
  A lányomnak gyorsan intézd el az álom állást duplázd meg minimum a fizetését. Találjon végre egy megfelelő hozzáillő fiút. A fiamnak is egy jól fizető munkahely jogilag tiszta a státusszal
  Az anyagi helyzetemen is javítás kérek. Intézz nekem 1 telitalálatos lottónyereményt, (veszek lottót azon nem múlik), vissza akarom fizetni a hiteleket és a gyerekeimet is segíteni akarom, a kölcsönöktől végleg búcsút vennék. Szeretnék boldog kiegyensúlyozott lenni, utazni, színházba járni, sokat nevetni legyen ez az év csupa móka kacagás. Ugyanezt kívánom a gyerekeimnek is. Kérlek Univerzum teljesítsd a kéréseimet köszönöm.

  Kedvelés

 15. sallala

  1. legyek nyárra vékony és tudjam is tartani
  2. folyamatosan haladjak a publikációkkal
  3. legyen minél több harmónia itthon
  +1: és persze mindenki legyen jól
  köszönöm!

  Kedvelés

 16. lillalla

  Kedves Univerzum! Először is hála és köszönet a tavalyi évért! Bár úgy rémlik, a tavalyi kívánságaimból nem sok minden teljesült (kívántam egyáltalán?), rossz dolgok sem nagyon történtek, sőt történtek nagyon jók is, úgyhogy nincs okom panaszra.
  Most viszont kérek:
  – munkát és/vagy munkahelyet, amit szívesen csinálok, amihez értek, amit bírok, ami szellemileg és szociálisan kielégít, de nem merít le teljesen, és amiből három diplomámmal és 20+ év tapasztalatommal arányos – mondjuk azt, hogy versenyképes – jövedelmem származik.
  – ha ez nem megy, akkor kérek egy nagyobb összegű – jaj, mit szemérmeskedem itt, kimondom nyíltan és pontosan: ötös lottón öttalálatos nyereményt.
  Minden másban tarts meg minket úgy, ahogy vagyunk: egészségesnek, családnak, feleségnek és férjnek, anyának-apának-gyereknek. Tudjunk továbbra is örülni és szeretni, legyünk továbbra is nyitottak, elfogadóak, érdeklődőek. Tartsunk ki a barátaink mellett, élvezzük a szeretnivaló emberek társaságát. Tudjunk továbbra is lelkesedni, kiállni fontos dolgok mellett. Maradjunk meg tisztességesnek. Ezeket természetesen az egész családomnak így kívánom, a pontosság kedvéért.
  Ami még nagyon fontos:
  – a nagyobbik gyerekem számára a sikeres felvételi az általa kiválasztott egyetemre, és boldogszerelmes szerelem,
  – a kisebbiknek legalább olyan jó éve legyen, mint 2019 volt. Vagy inkább jobb, ha már kérni lehet.
  – férjemnek is új lehetőségeket és sikereket kérek a munkájához.
  Naszóval, ezeket kérem tőled, kedves Univerzum!
  Lucia pedig megérdemli, hogy első körben az ő kívánságait teljesítsd, mégis csak ő itt a házigazda. Utána jöhet egyszerre mindenki más. De ez neked meg sem kottyan.

  Kedvelés

  1. Anaid

   Kedves Univerzum!

   Végigolvastam a tavalyi kívánságlistámat és két pont kivételével pipa. Hálás vagyok a többiért.
   Valahogy mégis küzdelmes év volt a tavalyi, nem történt velem semmi megrázó, de valahogy folyamatos elégedetlenség volt bennem, ami pedig nem jellemző. Azt gondolom változásokra próbálsz rávenni amit végülis nem bánok, csak lenne pár kérésem hozzá.

   Köszönöm E-t továbbra is, és kérlek maradjunk testi-lelki szerelemben idén is. Ezt a költözés dolgot kérlek könnyítsd meg nekem, mert így nem jó ahogy most van. A könnyítést úgy értem, hogy találj olyan megoldást ahol együtt maradunk és mindketten elégedettek leszünk. Kevesebb magányt szeretnék idén.

   A másik változós dolog a munka. Kérlek a régi fajta melómból legyen elég pénzem mindenre így tartalék képzésére és valami megoldást találjak arra, hogy ne haljak éhen vénségemre (ne azt, hogy hamarabb meghalok vagy elmegy az eszem és nem tudom mi van körülöttem), olyat amit erőlködés nélkül ki tudok fizetni. Emellett leljek örömet is benne jó arányban legyenek a kreatív és a könnyű pénzkeresős munkák.
   A B terves munkák közül válaszd ki nekem ami jó. A legfontosabb, hogy elvarázsoljon, olyat szeretnék ami beszippant mikor csinálom. Némi pénzt is keressek vele, idén még nem kell sokat, de látszódjon légyszi, hogy nem csak hobbi, hanem rendes mennyiségű pénz is lesz belőle idővel.

   Ennyi kérésem van a változáshoz, itt pedig a többi:

   Szeretném, ha idén is minden szerettem (így a macskáim is) egészséges és boldog lenne. Alakuljon az életük úgy ahogy nekik jó.
   Nagyon köszönöm, hogy anyuék ilyen jól vannak, mind testileg mind szellemileg. Azt is köszönöm, hogy Anyu jobban van lelkileg. Köszönöm, hogy G-t nem kellett műteni. Itt szúrnám közben, hogy jó lenne ha elmúlna nálam a vírus para, mármint úgy, hogy a szervezetem lazán leküzdi minden gond nélkül. Köszönöm, hogy M nem rohamozik már jó ideje, kérlek maradjon is így.
   Tesómnak legyen mégjobb a munkahelyén olyan feladatokkal amit élvez és amivel fejlődik.
   Ha A szabadúszó lesz, jöjjön be neki, anyagilag és munkaminőségben is.
   R-nek kérlek adj könnyebb évet, mint a tavalyi az kívülről nézve is elképesztően fájdalmas volt.
   Jó lenne A-ékat meglátogatni Spanyolországban.
   Köszönöm az új sportot és azt is, hogy ilyen jól befogadtak, jó régóta vágytam ennyire békében lenni a nőiességemmel.
   + Ha van jó ötleted aminek örülnék, tényleg örülnék nem csak jó képet vágok hozzá akkor hajrá.

   Köszönöm és puszi,
   Anaid

   Kedvelés

 17. somvirag

  Kedves Univerzum!
  Mindenki a családomból legyen egészséges (magamat is beleértve), ne történjen senkivel baleset vagy tragédia.
  N-nek menjen jól a suli, legyen lelkes, és ébredjen rá végre, hogy csak befektetett energiával érhető el eredmény. Én pedig legyek olyan anyja, amilyenre szüksége van.
  Merjek végre lépéseket tenni a magánéletemben és a munkában is, hogy elmúljon a gyomorgörcs, és nyugodt lehessek végre. (ez nem túl konkrét, de végülis szeretném, ha rajtam múlna)
  Tudjak többet aludni és kezdjek el újra mozogni. Ne érezzem úgy, hogy rá kell gyújtanom. :)
  Előre is köszönöm kedves Univerzum, és Luciának is a lehetőséget.

  Kedvelés

 18. masodperc

  Kedves Lucia,

  köszönöm a lehetőséget.

  Kedves Univerzum,

  2019 nem sikerült jól, nem tettem eleget és az öt dolgot sem fejtettem ki egyértelműen, úgy tűnik. Szóval 2020-ra kérem szépen a következőket (vagy a többségüket):

  1. egészséget a családom minden tagjának és magamnak
  2. egy jó bébiszittert, akinek van jogosítványa, mer autót vezetni, fiatalos és ráér, valamint lelkesen hozza-viszi a gyerekeinket és szeretnek is együtt lenni
  3. egy jó takarítót, aki jótündérként rendet és tisztaságot varázsol otthonunkban hetente egyszer és nem offol néhány hónap után
  4. szerelmes, működőképes párkapcsolatot, a gyerekeim apjával, kölcsönös megelégedésünkre
  5. elég időt: aludni, sportolni, kikapcsolódni (jó, ez elég tág: filmnézés, olvasás, utazás, sütés-főzés, kézműveskedés, kirándulás) mind a négyünknek
  6. elég pénzt mindezekhez, megszakadás nélkül (kezdetnek a fizetésem háromszorozását, a munka háromszorozása nélkül vagy legalább nyolcszámjegyű lottónyereményt részemre)
  7. rendeződjön a kapcsolatunk az özveggyel vagy megfelelően tudjunk kommunikálni legalább
  8. boldoguljunk a munkahelyeinken, a gyerekek az iskolában és az oviban (ki ahol van)
  9. legyen jó együtt lenni a barátainkkal és a tágabb családdal, plusz időnk is legyen (ideértve az eltávolodott barátokat)
  10. sikerüljön beépíteni a padlást a gyerekeknek.
  +1 csak pozitív meglepetéseket.

  Köszönöm.

  Kedvelés

 19. Bell

  Kedves Univerzum!
  Először is a szokásos: szeretném, ha a családom és a szeretteim egészségesek lennének, maradnának ebben az évben is.
  Ezen kívül csak annyit kérek, hogy legyen energiám a cselekvéshez. A többit majd én intézem.
  Köszi!

  Kedvelés

 20. draco

  (a kuka zugolvasó, aki az utóbbi napokban többször is felnézett annak reményében, hogy valaki végre hiányolja az univerzumos posztot, de meg sem fordult a fejében, hogy ő is hiányolhatna… bár elég idétlenül nézett volna ki, ha az az első hozzászólásom… olyan bizonytalan vagyok… vagy nem?)

  Először is, köszönöm a lehetőséget Lucia (meg az utóbbi időben oly ritka posztokat is, mert aki a kicsit nem becsüli…). Kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogy Neked és Mucinak a legjobb.

  Ami engem illet… Kedves Univerzum, ez az első alkalom, hogy hozzád fordulok, saját erőből eddig futotta, elkelne egy kis segítség.
  1) Szerintem mostmár eleget tanultam, ha szerinted még nem, akkor nem lehetne, hogy kisebb, elviselhetőbb maflásokat osztogatsz a bazi nagy gyomrosok helyett?
  2) Egészség téren nyugodtan maradhat minden ahogy van, úgy nekem, mint a szűkebb és tágabb családomnak. Magamnak egy hozzáértő szakorvost kérek (tudod mivel kapcsolatban), legyen bármi a diagnózis.
  3) Munka… vagy normalizálódjon a helyzet a jelenlegi helyen, vagy ha ez nem megoldható legyen lehetőségem váltani egy nekem megfelelőbb helyre, ahol jól érzem magam és megbecsülnek. Ha váltás, akkor anyagilag legyen legalább ugyanannyi, mint most, de lehet több is, nem sértődök ám meg.
  4) Energiát és ihletet a kreatív projektekhez, hogy sikerre tudjam vinni. Tudom, hogy tudod mire gondolok, ne legyél genyó.
  5) Legyen már végre tartósabb ideig jó minden téren nekem meg a gyereknek is, ne csak egy-két hónapig. Ergo ne húzd el előttünk a mézesmadzagot hogy aztán meg valami mást lóbálj az arcunkba.
  Békét és nyugalmat mindenkinek (magunknak is)

  A többit megoldom, ahogy eddig is megoldottam, de a fentieket légyszi-légyszi. Remélem elég körültekintően fogalmaztam.

  Még egyszer köszönöm a lehetőséget Lucia :)

  Kedvelés

 21. Cranberries

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm Luciának a lehetőséget.
  Jó egészséget kívánok a családomnak és más szeretteimnek, valamint magamnak is.
  Szeretném, ha a legkisebb boldog lenne. Legyenek baràtai a közelben, menjen jól a suli. B. továbbra is legyen jól, F. találjon jó munkát, a szerelmi élete is szépen alakuljon. Szeressék egymást és minket is.
  Találjak munkát, amit szeretek, legyenek jó fej kollégáim.
  Sikerüljön eladni a házat és találjunk egy szépet a közelben.
  Szeressük egymást nagyon a társammal és legyünk boldogok, ne veszekedjünk. Legyen sok öröme az új munkahelyén.
  Éljünk szép nyugodt, családi életet.
  Köszönöm!

  Kedvelés

 22. Kekzold

  Kedves Univerzum!

  Idén ne haljon meg senki, senkise legyen súlyos beteg, mindenki, akit szeretek és fontos, magamat is beleértve legyen egészséges.
  Minden másom megvan, köszönöm szépen ezt a rengeteg sok dolgot, amit kapok.
  Magamnak azt kérem, hogy legyek bátrabb, nyíltabb, őszintébb magamhoz és másokhoz is. Vagyis merjek bátrabb lenni.

  Kedvelés

 23. lilaliba

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm a tavalyi lehetőségeket és az év végi figyelmeztetéseket is, igyekszem tanulni belőlük. Hálás vagyok mindenért, amim van, és bocsásd meg, hogy sokszor elégedetlenkedem.
  Kérlek, add, hogy Nagymamám helyzete kedvezően rendeződjön, minél hamarabb. Add, hogy Anyukámra kevesebb teher háruljon, tudjon végre kikapcsolódni, magával foglalkozni, élni. Apukám karja gyógyuljon meg és tudja teljes értékűen használni. Sikerüljön jól a szemműtéte és ne romoljon az egészsége semmilyen szempontból. A kutyánk szeme is gyógyuljon meg és legyen velünk még sokáig.
  Legyen egészséges és boldog mindenki, akit szeretek. Magamnak is ugyanezt kérem. Kerüljön el minket a betegség, gond, baj és szomorúság.
  Szeretném, ha idén nem történne baleset sem autóval, sem anélkül, ha az autómban nem esne kár és a tavalyi ügyek pozitívan zárulnának.
  Adj nekem kellő akaraterőt, kitartást és belső motivációt, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás beépüljön a mindennapjaimba és tartósan lefogyjak legalább 25 kilót.
  Szeressem a munkám legalább annyira, mint tavaly és biztosítson anyagi stabilitást, több megtakarítást.
  Add, hogy legyen legalább annyi vidám pillanat és szép élmény az évben, mint tavaly volt, hogy legyen lehetőségem és pénzem utazni oda, ahová szeretnék, és legyen hozzá megfelelő útitársam.
  Add, hogy találkozzunk végre E-vel mindkettőnk számára alkalmas időben és körülmények között és tegyük egymást nagyon boldoggá.
  Add, hogy ami jó volt tavaly, az idén se romoljon el és céltudatosabban haladjak tovább a változás útján, amin elindultam.
  És végül a legnagyobb kérésem, hogy karácsonyra legyen mellettem egy társ, akivel feltétel nélkül tudjuk viszontszeretni és tisztelni egymást, és akivel pont úgy jó minden, ahogy van. Az sem baj, ha E lesz az.
  Nagyon köszönöm a lehetőséget Luciának és Neked is!

  Kedvelés

 24. Csorbacsip

  Kedves Univerzum!

  Amit elsősorban le kell írnom: HÁLA!!!
  A tavalyi kívánságaimból:
  – Apu.Úgy ment el, ahogy akarta, szenvedésmentesen, gyorsan, ahogy akarta, akartuk.Az utolsó pillanatig olvasott, ez az egyik örökségem. Hála érte!!!Ez nem kegyetlenség, mennie kellett és így.Nagyon hiányzik.
  – HitesUramnak sikerült, amit akart ( bár októberben az az incidens az új motorral nem hiányzott, a kulcscsonttörés sem, a műtét sem, de hálás vagyok, h ennyivel megúsztuk..)
  – A munkahelyváltás tűpontosan úgy lett, ahogy kívántam, hála érte!
  – Márciusban elkezdtem edzeni, sose hittem volna, h ez ennyire ilyen… Hála érte!
  – Lett egy házunk, ezt nem kértem, de lett. Hála érte és apunak is ( mert 1977-ben úgy intézte, ahogy…) és a tesómnak is!

  2020-ra az alábbiakat, ha lehet:
  – ne legyen halál, betegség, baleset és szomorúság minálunk, egyik se legyen 2020-ban!! Nekem se, senkinek se, akit szeretek!
  – a munkahely legyen ugyanilyen jó és nyugodtság legyen és kicsi plusz pénz is legyen, és tudjam rendesen beosztani…
  – Uram gyógyuljon meg egészen, szerethessem, szeressen, sikerüljenek az egyéni és közös terveink, sikerüljön egy kicsit lelépni is. Válni sose nem fogunk, hiszen vett nekem kávédarálót, ugye…😋 Érezzük mindketten nagyon jól magunkat ebben a házasságban!
  – Nagyon fontos: Magdika gyógyuljon meg!
  – szokjak le a cigiről ( ecigi legfeljebb, nah!)
  – piáról is ( most sem vészes, de ennyit se!!!)
  -szeretnék erős lenni. Nem vékony, az hülyeség. Erős és izmos, vállalom, h ezért mindent megteszek.
  – Anyám demenciája maradjon kezelhető kereteken belül, ne kelljen félnie, a mi idegrendszerünk is maradjon épségben!
  – Kiskeresztlányomnak sikeres felvételit. Mégkisebb alvásgondjai oldódjanak meg hamar ( ez tulajdonképpen a sógornőm alvásgondja, szóval aludjon normálisan végre mindkettő nő, a negyvenhárom- és a tizenkétéves is, ja…)
  – háziállatoknak egészséget, jólétet, no ügyelet, no elgázolás az úttesten..
  – Váratlan kiadások ne legyenek 2020-ban, jó!?Legyen annyi pénzünk, ami mindenre elég, vakmerő leszek: tudjunk gyarapodni is!
  – az usabeli rokonokkal sikerüljön rendezni ezt a hagyatéki dolgot, csak annyi költséggel, amennyi okvetlenül szükséges. Jó volna személyesen találkozni…
  – Házfelújítást el tudjuk kezdeni( fürdőszoba, szigetelés és napelem) és ne nullázódjunk közben
  – kert???hát igen, a kert…Szeretném, ha sikerülne megcsinálni.Kert. Ehhez adj nekem energiát, képzelőerőt, ásót, metszőollót, növényeket! A munka az enyém.
  – ebben az országban szeretnék élni, legyen vége az agyrémnek, amit ezek a hülyék  csinálnak!!! Visszafogottan fogalmaztam, úgyis érted…
  – ez tényleg nem annyira kell, de ha mégis belefér: RC. Mondjuk októberre? Köszi.

  2019-ben visszakaptam valamit. Úgy szertem a városomat, úgy szeretem ezt a helyet! Hála mindenért,  a bringázásokért, az utcákért,  a hosszú és szép őszért, ezért az idei karácsonyvárásért!2020–ban történjen velem hasonló meglepetés. Jó meglepetés.

  Lucia,  köszönöm ismét a lehetőséget!!
  Minden kívánságod teljesüljön Neked és Mucinak is! És köszi a műfordításokat is! Puszi, Jé

  Kedvelés

 25. Pinkman

  Kedves Univerzum!
  Kérlek add, hogy végre idén senki ne haljon meg a családban, sőt egészséges legyen a kislányunk, a férjem, anyukam, tesóm, keresztanyum és keresztapam, unokatesomek és családjaik, parjaik, sógorom és sógornőm,a barátaink.
  Add, hogy nagyon jó anyukája legyek a kislányomnak, köszönöm a türelmet és empatiát, amit eddig is adtál, számomra is meglepetést okozva ezzel, persze nem akarok telhetetlen lenni, de türelem és empátia jöhet még több és több is, sose elég belőle.
  Add, hogy Geri ne legyen depressziós, érezze jól magát a munkában is.
  Kérlek segíts, hogy idén örökbe tudjunk fogadni egy tesót, aki egészséges és boldog család legyünk négyen, együtt.
  Anyagi létünket tartsd kérlek minimum ezen a szinten.
  Mivel nem írtam ide még ezúton szeretném megköszönni neked a kislányunkat, a legcsodalatosabb dolog, amit velünk tehettel.
  Sajnálom, hogy apát elvetted, biztosan megvolt rá az okod, de mond meg neki, hogy szeretem és hiányzik.
  Köszönöm Univerzum, köszönöm Lucia.

  Kedvelés

 26. Vic

  Kedves Univerzum!

  Szuper év volt a tavalyi, nagy köszi!
  Kérlek, folytassuk ezt az irányt, maradjunk egészségesek, és a Férjjel való kapcsolatunk legyen még klasszabb.
  Férj végre merjen újba kezdeni, tudjon lelkesedni, és küldj neki extra adag bátorságot a munkájához!
  Az én munkám maradjon ilyen laza, de forduljunk kicsit a szeretett irányba.
  A Nagynak simuljanak ki a barátságai, és alakuljon jól a sulis élete! Ez nagyon fontos. A Kicsi maradjon továbbra is cuki, vigyázz rá!
  Ha lehet, januárban készüljön el a falon a lyuk, pontosan, szépen, pöpec módon.
  Anyukám legyen jobban, Apukám is.
  A barátnőim magánélete alakuljon jól, légyszi, és találkozzak velük többet!

  Lucia kívánságai is teljesüljenek!

  És mégegyszer köszönöm 2019-et 😃

  Kedvelés

 27. brekkancs

  1. Ne legyen több egészségügyi bajom az eddigieknél, az egyik zavaró gyógyuljon is meg, a másik pedig maradjon kezelhető.
  2. Ne érje baleset egyikünket sem a családból. Legyenek a gyerekeim egészségesek. Anyáméknak se legyen több bajuk az eddigieknél, tesóm legyen rendben.
  3. A gyerekeim érjenek el sikereket a munkájukban, legyen olyan párjuk, amilyet szeretnének.
  4. Találjon meg engem az, akit elképzeltem, ne kelljen keresnem.
  5. Anyagilag csak így tovább és jobban.
  6. Amibe belekezdek az alakuljon jól.
  7. Valami értelmesbe kezdjek bele 🙂 ami boldogságot okoz és lelki békét hoz.
  8. Maradjon meg a jó kapcsolatom a gyerekeimmel és a barátaimmal.

  Kedvelés

 28. GS

  Én gondolatban kérdeztem, hogy mikor jön a poszt de nem tudtam hamarabb ellenőrizni, de most lám itt is van.
  Köszönöm a sok jót 2019-ből.
  Lucia kívánságai váljanak valóra.
  Legyünk mind a hárman egészségesek, és legyen egészséges az összes ismerősöm és családtagom.
  A legújabb hobbimban legyen sok örömöm, és segítsek vele továbbra is sok embernek. Számszerűsítve örülnék 20ezer YT feliratkozónak, ha esetleg nem tudnám kedves Univerzum, hogy pontosan minek is örülnék.
  Sikeres legyen a költözésünk Sp.országba, legyünk mind a hárman elégedettek, legyen jó munkánk, amelyet élvezünk és jól fizet és a kollégák is rendesek. Köszönöm

  Kedvelés

 29. Timcsa

  Kedves Univerzum!
  Kérem, hogy legyünk egészségesek és egyre egészségesebbek. Szépen fogyjunk tovább és találjon ránk valami mozgás is. Szeretnénk kérni barátokat, akikkel tudunk szórakozni és minden mást is csinálni. Kompromisszumokra hajlandóak vagyunk, és nehezünkre sem esik. Nándónak váljon be ez az iskola és végre szeresse meg az olvasást úgy nagyon-nagyon. Kérem még, hogy a fejembe költözzenek be jó gondoltok a mostani rosszak helyett.
  Köszönöm a lehetőséget!
  Mindenkinek a legjobbakat 2020-ra!

  Kedvelés

 30. BV

  Legyünk egészségesek, maradjunk mozgékonyak: kis családom és én!
  Legyen sok közös öröm, élmény az életünkben!
  Pihenjünk eleget, aludjak többet és jobban, ugyanakkor minden fontosra jusson idô!
  Az otthonunk átalakítása elégedettséggel töltsön el mindnyájunkat!
  Legyen alkalmam utazni!
  A gyerekek intézményváltása menjen rendben!
  A munkahelyi légkör legyen nyugodt, az anyagi elismerés méltányos!

  Kedvelés

 31. Bea

  Szóval tavaly nem kívántam – sok év óta először- mert gondoltam, ami van, elég, nem kell itt rinyálni, hajrá (ál?)szerénység, legyen másoknak, akiknek nehezebb, hely a kívánságoknak. Ezzel ugye lebecsültem az Univerzumot, és nem örült neki. Nagyon nem. Úgyhogy most itt az ideje kívánni, van is mit. Szerintem nem nagy dolgok, de kinek mi a nagy, ugye, kedves Univerzum, neked meg ez semmi teljesíteni, pl. ha megy a világbéke, ahhoz képest ezek csak ilyen semmiségek.
  Először is: egészséges legyen minden családtagom, na meg én is. De nem ilyen kompromisszumos izé, hogy belefér egy-két kisebb ez-az. Nem fér bele.Testi és lelki egészsége legyen mindenkinek. És bár tudom, anyukám állapota nem megfordítható, de ha javulhatna kicsit, akkor javuljon, és emellett semmiképpen ne romoljon.
  Ideje a Kicsivel is foglalkozni, mert eddig szinte csak a Nagynak kívántam külön, de most a kicsinek is itt a kamaszkor az összes bújával-bajával, stressz, fiúk, lányok, iskola, pályaválasztás. Szóval a Kicsinek legyen sokkal jobb ez a kamaszkor, kevesebb stresszel és jóval kevesebb pattanással, még több igaz jóbaráttal, több önbizalommal és magabiztossággal. Ha akarja, legyen szerelme is, olyan mint az Aranyhajban Nyálas Eugén, csak okosabb, igazi gondtalan kamaszszerelem, nagyon szeretném, ha ezt átélhetné.
  A Nagy érje el azt a diplomamimősítést amit szeretne, esetleg egy kicsivel még annál is jobbat. Jusson be olyan internship(ek)re amilyenre szeretne, sőt, válogathasson is, igen. És jusson be masterezni a legjobb helyekre amire pályázik, válogathasson, igen. És ne szorongjon mostmár a jövőtől, bízzon magában meg a kapcsolatában, és ez utóbbi legyen boldog idén is.
  Mi a férjemmel bírjuk egymást továbbra is úgy ahogy eddig bírtuk :).
  Persze, keressünk jobban, főleg, hogy a gyerekekbe fektetjük, és az sosem elég.
  Kihívások közül kizárólag csak olyanokat kérek, mint zongorázni tanulás, nyelvtanulás,akvarellfestés meg idő találása a munkán és a családon kívül hobbikra, utazásra, feltöltődésre. És legyen mindig energiánk még ezek tetejébe rendszeresen sportolni is.
  Köszi Univerzum, köszi Lucia a lehetőséget!

  Kedvelés

 32. Harpiasas

  Kedves Univerzum!
  – Kérlek, hogy 2020-ban legyen minden szerettem és én magam is ép és egészséges, kímélj meg minket betegségtől, balesettől, tragédiától, emberfeletti megpróbáltatásoktól és komoly nehézségektől. Engedd, hogy Apukam még sokáig köztünk legyen, de csak úgy, hogy ez ne legyen számára teher. Ha mégis mennie kell, akkor engedd, hogy fájdalmak és szenvedések nélkül, mėltósággal tehesse ezt meg.
  – L. szeressen továbbra is oviba járni, érezze ott jól magát és szeressék őt viszont, felnőttek, gyerekek egyaránt. Kerlek, engedd őt tovább haladni azon a fejlődési íven, amire most rákerült, de úgy, hogy közben legyen ideje es alkalma igazán gyereknek is lenni.
  – Az anyagi helyzetünk ne legyen rosszabb, B. találjon új munkát, amit kevesebb stresszel és örömmel végez, és amiből a mostanihoz hasonlóan vagy jobban tudunk élni. Ha az en munkámhoz kapcsolódó ingázás túl sok áldozatot kíván, kérlek, adj nekem erőt, bátorságot, önbizalmat és lehetőséget, hogy jobbra váltsak, anyagilag, emberileg es szakmailag egyaránt.
  – Tanuljak meg végre vezetni, de a magam örömére, nem holmi kényszerből.
  — Adj nekem végre kellő belső motivációt, hogy a mozgás és testedzés beépüljön a mindennapjaimba. Külső kényszerítő erő nem ér!
  – Szabadság, egyenlőség, testvériség, világbéke.
  Köszönöm a lehetőséget Luciának és neked is.

  Kedvelés

 33. Anita

  Csak legyen minden rendben ebben az évben, aki beteg, gyogyuljon, aki egészséges maradjon is az. És hogy kicsit többet utazhassunk örömükben, nem muszajbol. Köszi, univerzum!

  Kedvelés

 34. suematra

  Kedves, Édes Univerzum!

  Idén már megint sok mindenért kell hálásnak lennem neked! Szokásos rendben: 
  – Egészség: semmilyen rákom ne legyen, semmilyen komoly betegségem. Se nekem, se a pasimnak, se a családom többi tagjának. Legyünk egészségesek egész évben. Ez ugyanaz mint tavaly és tavalyelőtt, ez így nagyon rendben, ahogy van, maradjon így. Anyukám öregedését kérlek kicsit tartsd kézben, úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
  – Szerelem: végre meghalgattál, és találtam valakit, akibe szerelmesnek lehet lenni, viszontszeret, illik hozzám, velem akar és tud is lenni. És ahogy kéretem, bolog vagyok vele kérdések nélkül. Tényleg ez a jó definíció. Azt szeretném, ha ez folytatódna szépen.
  – Könyvem: mindig ilyeneket kérek, hogy kreatívitás, tehetség, szorgalom és kitartás. Valahogy mindig úgy fogalmazom meg, hogy ne olyan módon inspirálj, hogy az valami szupernehéz dolog legyen az életben. Kockázatmentesen akarok alkotó lenni, de lehet, hogy ez nem működik. Szóval kicsit zökkenthetsz rajtam, de vigyázz rám, légyszi.
  – Munka és pénzügyek: kicsit jobban élveztem a munkám idén, ahogy kértem. 2020-ban lesznek változások a munkahelyemen, azt kívánom, a lehető legjobban jöjjek ki belőle mind anyagilag, mind emberileg. Én is és a kollégáim is. Akár maradunk, akár megyünk – aki szeretné, tartsa meg a munkáját. Csináld valahogy úgy, hogy ha mennem kell, akkor az valami olyan lehetőségeket nyisson meg nekem, amire titkon mindig is vágytam. Na ez pl. lehet a fent említett inspiráló dolog. 
  – Egyebek: Lillának menjen jól a suli, és találja ki, merre szeretne tovább tanulni. Meg legyen boldog. Bálintnak menjen úgy a munka, ahogy szeretné, a pénzügyei alakuljanak jól. Szumbika viselje jól az öregkort.

  Szokásos nem is annyira apróbetű: kímélj meg a tragédiáktól, és emberfeletti nehézségektől idén. Kérlek, a kihívásokat tartsd a megfelelő szinten – itt a megfelelő alatt azt értem, hogy lehet inspiráló, de nem akarok belőlük hatalmas jellemfejlődést. És as per usual: Kérlek, kérlek, ne légy kobold!

  Mély hálával és tisztelettel,
  Zsuzsi

  Kedvelés

 35. Workaholic

  Kedves Univerzum!
  Első sorban jó egészséget kívánok minden szerettemnek, barátomnak, ismerősömnek és saját magamnak is. Orsi kislánya gyógyuljon meg és legyenek nagyon boldogok. P. Lacinak hassanak a kezelések és épüljön fel teljesen. Hasson a kezelés K. Máténak is és szabaduljon meg a leukémiától úgy, hogy egészséges lesz.
  Mónikáék babája egészséges legyen és leljék benne sok örömüket.
  Gyermekemnek add, hogy sikerüljön a felvételije és vegyék fel oda, ahová jelentkezik. Add, hogy jól menjen neki a tanulás és érdekelje minden, amit tanítanak neki.
  Add, hogy annyit utazhassunk, amennyit szeretnénk és olyan helyekre, ahová szeretnénk.
  Add, hogy a munkánk örömmel töltsön el, hogy a stressz elkerüljön és legyen egy világos stratégiánk és jövőképünk.
  Add, hogy anyagi helyzetünk stabil legyen jövőre is.
  Szeretném, ha Viki megtalálná azt a férfit, akire vágyik, aki szerelme és társa is lesz egyben és ki is tartanának egymás mellett boldogan.
  Ádámnak kívánom, hogy találjon szerelmet és társat, ha már készen áll rá és álljon készen rá.
  Petrának kérem, hogy rendezd a helyzetét, úgy, hogy boldogan élhessen azzal, akit szeret és a gyerekeivel is minden rendben legyen.
  Végül kérem, hogy 2020-ban tölthessek sok időt a családommal és a barátaimmal úgy, ahogy nekünk jól esik.
  Köszönöm! Nagyon köszönöm előre is.

  Kedvelés

 36. éva

  Kedves Univerzum!
  Köszönet a 2019-es szép utazásért, hogy lehetővé tetted, hogy a küldetésünk megvalósulhasson!
  Köszönet, hogy a gyerekem életével kapcsolatos kéréseimben segítettél!
  És akkor 2020-ra a következőket kérem:
  — Legyen egészséges mindenki, akik fontosak nekem! (beleértve magamat és G.T.-t is!)
  — Kérlek, gyógyítsd meg a szemem! De ha erre nincs módod, intézd el, hogy sikeres és fájdalommentes legyen a rám váró szemműtét!
  — ‘A’ lakást a szomszédos fiatalok vegyék meg, annyiért, amennyit mi szeretnénk kapni érte! (vagy ha úgy adódik – legyen úgy! –, mi vegyük meg az ő lakásukat!)
  — B. élvezze a tanfolyamot, sikeres vizsgát tegyen, és a tanultakat tudja majd hasznosítani valamilyen formában!
  — B. és a párja éljenek szeretetben, harmóniában, és találjanak egy megfelelő otthont is maguknak (a közelben), és tudják is megvenni, eladósodás nélkül!
  — Az esküvőjük jó élmény legyen. Akiknek kell jönniük, ott legyenek, akiknek nem kellene ott lenniük, maradjanak otthon!
  — Jó, értelmes, megbecsült, jól fizetett munkám legyen!
  — Párkapcsolatom alakuljon harmonikusan! Sok közös élménnyel, sok nevetéssel, szeretetben, jól kommunikálva, egymást megértve és támogatva.
  — Legyen megelégedésemre szolgáló, inspiráló közösség körülöttem!
  — Legyen végre kellő elszánásom és erőm a testedzéssel foglalkozni, és legyen ennek kedvező eredménye!
  — Legyen pénzem a lakást felújítani! És legyen energiám mindezt megszervezni!
  — Szeretnék végre egy üdülést, szép természeti környezetben, kellemes társaságban, aktív pihenéssel, vidáman és teljes ellátással: jó lenne két hét, de ha csak egy, azzal is elégedett leszek!
  — Az országos oktatás- és egészségügy területén sajnos továbbra is (és egyre inkább) szükséges lenne az odahatásod, mert igen tragikus állapotban van mindkettő. A ‘Kicsi’ már hamarosan belenő az előbbibe, az ‘Agg’-nak meg egyre többször szüksége van az utóbbira. Segíts nekik ebben!
  — Homo sapiens társaim fülébe meg duruzsold bele, hogy ébredjenek végre fel, és tegyenek meg mindent a földi klíma és környezet elviselhető állapotban maradásáért, és te is, kedves Univerzum, hass oda, hogy ez – meg a világbéke – megvalósuljon!
  — Lucia és az itt kommentelők kívánságait is teljesítsd kérlek!
  Köszönöm!
  Luciának is, a lehetőséget.

  Kedvelés

  1. éva

   Kedves Univerzum! Tudom, hogy még csak március eleje van, és nem illik az első egyhatod után reklamálni az egész évre szóló kívánságokat illetően, de a szemem ügyét mégiscsak egy kicsit flottabbul gondoltam megoldani! Tudom, tudom, gyárilag adott volt néhány komplikáció, és ezeket végül is elég jól kicselezted, és már az sem érdekel (mert túl vagyok rajta), hogy a műtéti fájdalommentesség sem teljesen jött össze, de további egészségi bonyodalmakkal, kérlek, már ne fűszerezd a teljes felépülésemet! A hamarosan virágba boruló fákat már fájdalom nélkül, két szemmel, élesen szeretném látni! Előre is köszönöm!

   Kedvelés

 37. Lumen

  Kedves Lucia!
  Kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön.
  Számomra 2019 egy life-changing év volt. Szakítással és annak minden rossz és jó velejárójàval. Nagyon hálás vagyok a családom és a barátaimnak, a sok segítségért és az exbarátomnak amiért ilyen jól tudtuk kezelni szakítást.
  A munkában tavaly számos sikert értem el, amit szeretnék ebben az évben is fenntartani. Az is fontos, hogy többször tudjak időben hazamenni és pl edzeni. Mindenki aki fontos nekem maradjon egészséges.
  Legyen egy boldog, egészséges párkapcsolatom egy olyan illetővel akivel egy városban tartózkodunk, de legalább Bp. agglomerációjában él és nem Ausztràliában 😀.

  Kedvelés

 38. mrozek

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm szépen az idei év örömeit, eredményeit. Köszönöm, hogy azokat a kívánságaimat teljesítetted, amikért tettem is. Tanulnom kell a bátorságot, köszönöm, hogy tanítottál. Szeretném, ha 2020-ban is olyan kedves lennél velem, mint idén, és valóra váltanád a kívánságaimat úgy, ahogyan nekem jó.
  Kérlek, adj a családomnak, szeretteimnek és nekem egészséget! Oldódjon meg az is megnyugtatóan, ami most aggaszt.
  Köszönöm ezúttal is a munkám. Kérlek, add, hogy újra szeressem, élvezzem, okozzon örömöt. Tudjak megújulni a tanításban, jól vezessem az osztályom. Legyen lendületem, energiám! Segíts, kérlek, kilábalni a kiégésből. Szeretném, ha erőt adnál a váltáshoz, ha az a jó nekem.
  Hálásan köszönöm a lakásom! Leljem benne továbbra is örömömet, ügyesen intézzem a hivatalos dolgokat, de tudjak tőle megválni, szeretném ezzel kapcsolatban ezt kérni. Örülnék egy nagyobb lakásnak, kérlek, sikerüljön vennünk egy nagyobb, szép lakást magunknak, amit szeretünk, fent tudunk tartani. Kérlek, adjál bátorságot, hogy meglépjem ezt, és ügyesen intézzem az ezzel kapcsolatos teendőket.
  Köszönöm szépen Zsoltit, rendkívül hálás vagyok érte. Kérlek, legyen 2020-ban is boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk! Legyünk szerelmesek (egymásba), elégedettek és nyugodtak a párkapcsolatunkban és egyébként is! Szeretném, ha Zsolti a munkájával is elégedett lenne, ha örömét lelné benne. Kérlek, segíts neki ebben, ha kell, akár váltani, ha az a jó neki.
  Szeretnék még kérni több bátorságot, vidámságot és hitet magamban és az életben. Ezt tavaly is leírtam és idén sincs ez másképp. Köszönöm, hogy a jógával ebben is segítesz.
  Köszönöm szépen a barátaimat, kérlek, maradjanak velem, nevessünk sokat, támogassuk egymást, bulizzunk, élvezzük az életet!
  Hosszan írtam idén is, mint tavaly, mert bízom benned, kedves Univerzum. Bízz hát te is bennem, kérlek! Megérdemlem, amiket kértem, hidd el!
  Kedves Lucia!
  Köszönöm a lehetőséget, kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!
  Minden jót mindenkinek!
  Zsuzsi

  Kedvelés

 39. Masnis

  Kívánom, hogy egészségesek legyünk 2020-ban, az egész családunk, a férjem, a gyerekeim és én is. Kívánom, hogy a kislányom kis gimis lehessen, mert ez a legfőbb vágya. Kívánom, hogy jelentősen javuljon az anyagi helyzetünk, hogy végre újjá tudjuk építeni a házunkat úgy, ahogyan szeretnénk. Legyen külön szobája a gyerekeknek és teljesüljön a férjem minden vágya.
  Kérlek érjen be az a sok munka, amit az elmúlt években a vállalkozásunkba fektettem és ne legyenek anyagi gondjaink, szeretném ha szépen gyarapodnánk. Kérlek szépen univerzum, most ne viccelődj velünk.

  Hálás vagyok, hogy túléltük ezt az évet. Nem volt jó év, de túl vagyunk rajta. Én mégis hálás vagyok, mert bár sok veszteség ért minket, a remény mégis megmaradt, hogy van kiút.

  Végül kívánom mindenkinek, hogy teljesüljön minden álma és vágya. Boldog új évet kívánok!

  Kedvelés

 40. Ilcsi

  Lucia, teljesüljön minden kívánságod.
  Nekünk egy nyugalmasabb 2020-at kívánok, maradjanak velünk a szeretteink, tudjuk berendezni az új lakásunkat és érkezzen meg a harmadik csemeténk hozzánk!

  Kedvelés

 41. Noémi

  Kedves Univerzum!

  Lehet szarul kérek, vagy mi, de visszaolvastam, és a tavalyi mérsékelten sikeres kérésfeldolgozás lett. Na majd most.
  Köszönöm 2019-ben amennyit haladhattam lelkileg. Köszönöm az irányt, ami jobban tetszik, mint eddig, de kérlek, hogy segítsd az utam, hogy még valami értelmeset alkothassak ebben az életben szakmailag.
  Szeretném, ha a megérzésem maximálisan teljesülne, és a sok befektetett munkát nem kéne ablakon kiszórt pénznek és időnek éreznem…Szeretném, ha a végén nem egy kipukkadt légvár, hanem egy felépített palota várna.
  Továbbra is szeretnék elköltözni, egy olyan helyre, ami gyalogtávolságban van az iskolától, és anyagilag nem rokkanunk bele.
  Szeretnék még a férjemnek valamit, ami felvidítja, amitől boldog(abb) és kiegyensúlyozott(abb) lesz, ami feltölti őt és nem hozzám kapcsolódik, de meg tudjuk osztani. Szeretném, ha nem érezné azt, hogy mindent neki kell megoldani, mert nem így van, csak ilyenek ezek a problémamegoldó emberek.
  Szeretnék több türelmet használni az eszközöket, amik a kezemben vannak.
  Szeretnék új, értékes kapcsolatokat az életembe, akik feltöltik a raktáraimat és akivel kölcsönösen segítjük egymást. Szeretnék jövőre egy szuper szilvesztert, hogy végre ez a szerencsétlen ünnep is szépítsen valamit, mert egyelőre nem túl jó a track recordja :P
  És köszönöm Lucia a lehetőséget, és mindenkinek azt kívánom, hogy az teljesüljön, ami a lehető legjobb neki <3

  Kedvelés

 42. vcsandi

  Kedves Univerzum!
  Köszönök mindent, amit idén (is) kaptam, hálás vagyok a lehetőségekért, és a szeretetéért.
  Jövőre legyen minden így, és még jobban: legyen az összes szerettem egészséges és én is egészséges maradjak.
  A webshopom végre kapcsoljon nagyobb fokozatra, ismerjenek meg széles körben és a heti 5 megrendeléses célt sikerüljön teljesítenem.
  A Szerelmemnek is induljanak be a projektjei mostmár 100-al.
  A srácaim legyenek boldog, kiegyensúlyozott emberek, a tanulással se legyenek gondok.
  A szerelmünk legyen töretlen, és az a gyűrű is legyen meg amire vágyom már vagy 1 éve ;)
  Boldogságot, szerelmet, sikert kívánok minden szerettemnek!
  Köszönöm!
  Szeretlek!

  Kedvelés

 43. fűzfavirág

  Kedves Lucia, köszönöm a lehetőséget!
  Teljesüljön minden kívánságod.
  Kedves Univerzum, tavaly csupa jót kaptunk, köszönöm. Legyen idén is minden szerettem egészséges, anyám is, mi is, testvérem is, nagybátyámék is mind.
  Köszönöm az új, jó és rendesen megfizetett munkát a nagynak — most már csak a kicsinek kell. A kicsinek egy párt is, aki szereti és akit szerethet.
  Férjemnek további elegendő munkát, pont annyit, amennyit szívesen csinál.
  Nekem további elégedettséget az új munkahelyen, és mellé pont elég (megfizetett) különmunkát.
  Testvéremnek nyugalmat a munkahelyén, ami maradjon is meg egész évben. Nyugalom is, munkahely is.
  Ezen kívül világbékét, boldogságot, mindenkinek teljesüljön, amit kíván.
  És köszönöm, hogy idén nem igyekeztél semmire sem tanítani. Maradjon így jövőre is.

  Kedvelés

  1. kócos újév

   2020. január első hetében megtartott eurojackpot sorsoláson a főnyereményt én nyerjem.
   egészséget és jóllétet illetve jólétet minden szerettemnek és magamnak örök időkig.
   világbékét.
   váljék valóra a szívélyes házigazda minden (jó)kívánsága.
   köszipuszi univerzumka.

   Kedvelés

 44. eowynhu

  Na hát akkor kedves Univerzum, én azt kérem,h 2020-ban ne legyen semmilyen rákpara, gyógyult vagyok és az is maradjak. Másnak se legyen körülöttem rákja,se más betegsége.
  Azt is kérem,h találjuk meg a kényelmesen kifizethező álomházat a Fertő tónál, minden klappoljon a költözésnél, simán menjen a honosítás és találjak olyan munkát, ami mellett biztonságban vagyunk.
  Nagyon kérlek, gond nélkül vegyék föl S-t a kiszemelt suliba és D-t a hozzá tartozó oviba (még egyszer kérem ehhez is a munkát, és h ne kelljen egyfolytában azon szoronganom,h miből fizetjük ki).
  Bár eddig nem tetted (biztos meg volt az okod rá, néhányat én is értek már), de 2020-ban intézd kérlek úgy,h örökbefogadhassuk végre a PiciLányt és teljes lehessen a család.
  K-nak pedig azt kérem,h adj valamit, amiben kiteljesedhet és örömét leli (de ez kérlek, ne legyen veszélyes és tudja velünk megosztani). És még azt is,h meg tudja venni azt az autót, amire vágyik.
  Nagyon köszönöm Luciának a lehetőséget, és kérlek, teljesitsd az ő kívánságait meg mindenki másét is, aki itt kíván!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.