Kívánós poszt 2016-ra

A hagyományoknak megfelelően idén is lehet kívánni (legyen a határidő 2016.01.01 éjfél, kivéve azoknak, akik későn jutnak el ide, bealszanak, összekeverik a dátumokat, nem tudják időben elküldeni, vagy bármi egyéb legális ürüggyel rá tudják venni az Univerzumot arra, hogy negligálja a kitűzött határidőt).

A történet ugyanaz, mint mindig, hogy a blogomba beírt kívánságok az esetemben mindig teljesülnek (legfeljebb nem akkor és nem úgy, mert az Univerzum egy beteges humorérzékű, nem feltétlenül jószándékú ribanc), és az évnek ebben a szakában mások is írják be nyugodtan, amit szeretnének (de nem győzöm kihangsúlyozni, hogy nagyon kell ügyelni a megfogalmazásra).

Szóval az én listám:

 1. Ez a kéréscsoport javarészt nem publikus, és a “történjen csoda, és semmi ne romoljon” tematika köré csoportosul. Univerzum, te tudod, miről van szó, ne tagadd.
 2. A szokásos, a gyerekkel mindketten legyünk egészségesek (idén megnyomnám a mindketten-t), ne haljunk éhen, ilyenek.
 3. Sikerüljön a házeladás, -vétel, költözés különösebb megőrülések és veszteségek nélkül, kössünk ki egy olyan helyen, amit szeretek, és nem csak az ára miatt.
 4. Legyen benne utazás, de valami olyan helyre, mint Aokigahara vagy Socotra vagy az Auyán-tepui, ne Szecső Alsóra. Na jó, ha az összes többi kívánság bejön, akkor kiegyezek egy Közép-Afrikával (Muci szeretné), vagy egy skandináv országokkal is.
 5. Nagyon szeretnék egy szögletes, piros kávéfőzőt. A mostani kávéfőzőmet hét éve gyűlölöm esztétikailag, de lélektanilag képtelen vagyok kidobni olyan használati tárgyakat, amik még tökéletesen működnek, két kávéfőzőnek pedig kicsi ez a város konyha. Egy nagyra becsült karácsonyi vendégem megkísérelte ugyan kinyírni az eszközt, de az némi lábadozás után magához tért, én ezt nem bírom tovább.
 6. Legyen időm a kreatív jellegű terveimre. De ne azért legyen időm, mert nem kapok munkát.
 7. A kocsi egész évben legyen tökéletes műszaki állapotban (és maradjon a birtokomban).
 8. Találjak egy olyan pénztárcát, ami tetszik annyira, hogy megvegyem, és ne kelljen tovább égnem egy vállalhatatlanul elrongyolódott, de eredetileg nagyon szép pénztárcával. Mondjuk a mai nagyon bizarr mesefilmben, a “Száva, a szív harcosa”-ban azt mondták, hogy ahhoz, hogy valami teljesüljön, “csak őszintén kell akarni”, és ez ad némi reményt.
 9. Mindenki másnak is teljesüljön minden olyan vágya, amit őszintén és jóhiszeműen akar, és megérdemel (és a “megérdemel” kategóriát az Univerzum értelmezze a lehető legnagyvonalúbban, ne ezen akadjon fenn).

+1: Megkérdeztem Mucit, mit szeretne, és azt mondta, azt, ha felnőttkorában tényleg eltúrázhatnának a Somával az Északi-sarkra, ahogy megbeszélték, és az Északi-sark nem lenne még teljesen elolvadva.

121 thoughts on “Kívánós poszt 2016-ra

 1. Nilüfer

  Kedves Univerzum! Kérem az alábbiakat nagy tisztelettel:
  A gyerekeim szeressék egymást.Mindegyiknek valósuljon meg az álma, legyen egészsége, pénze, munkája,szerelme.Mi szülők mindezt lássuk, és tudjunk örülniKözépső lányom kiválóan végezze el a képzését, és baromi jó állása legyen..A testvéremnek SOHA ne újuljon ki a rákja, és hosszú, boldog élete legyen.Nyerhetnék a lottón, nekem nem annyira fontos, de túl sokan szorulnának a segítségemre.Nem annyira sok ez..köszönöm!

  Kedvelés

 2. ariennn

  Kedves Univerzum!

  2015 mocsok egy év volt, de köszi megtanultam a leckét.
  Most már kérem a tejszínhabot! :)
  – Kérek szépen egészséget magamnak az egész családomnak (főleg Anyunak) es a barataimnak.
  – Kezelhető mennyiségű munkát, jó hangulatot a munkahelyemen, legyenek a főnökeim jófejek és együttműködőek, én is legyek az.
  – Maradjon elég szabadidőm a kis hobbijaimra, barátokra, mindenféle funra.
  – Legyek bátor, ügyes, legyen elég erőm és kitartásom a terveim megvalósításához.
  – Legyen megingathatatlan a lelki békém.
  – Ha ez az az év, amikor egy nagy változásnak kell történnie, akkor történjen, a lehető leggyorsabban és a legkevesebb fájdalommal (pontos tudod, Univerzum, hogy mire gondolok)
  – Ami az álmaimban oly sokszor megtörténik, történjen meg a valóságban (ezt is pontosan tudod).
  – Legyen kedvem es idom ujra főzni és sütni.
  Köszönöm lucianak a lehetosegt és persze Vilagbeke! :)

  Kedvelés

 3. zsuzsi

  Kedves Univerzum!
  (du. már elküldtem a listámat, de nem látom itt, így a biztonság kedvéért írok gyorsan egy emlékeztetőt, elkerülendő a kifogásokat)
  1. B. legyen teljesen egészséges, ne legyen több riadalom. Még sok-sok éven át van rá szükségem.
  2. Legyen elég munkája, kb. annyi, mint idén, csak kevesebb stresszel.
  3. Szeressük egymást, ilyen nagyon, mint most.
  4. A lányok és a babák körül minden legyen rendben, legyen mindenki egészséges és boldog. Annáék mihamarabb találják meg a megfelelő lakást. Zsófi jöjjön egyenesbe végre.
  5. Költözzünk be a házba februárban, nem kérünk több vicceskedést. Legyen benne sok-sok örömünk.
  6. Legyen vmivel több szabadidőm, és ezt fordíthassam a bútorfelújítása és az 5. pont megélésére.
  7. Szeretnék egy utazást. Nem kell semmi extra, de legyen pihentető szabadságunk.
  8. Ne történjen semmi rossz a szeretteinkkel.

  Mindenkinek jókedvet, humort, teljesülő kívánságokat.
  Zsuzsi

  Kedvelés

 4. BB

  Kedves Universum
  Köszi hogy segitettel 2015 -ben, kerlek tedd ezt 2016-ban is. Ebben az evben a kovetkezo fontos kivansagaim lennenek, kerlek abben segits nagyon es ne csessz ki velunk.
  Egeszseget az egesz csaladnak. Testi, lelki, szocialis egeszseget.
  A gyererek kiegyensulyozottak, boldogak legyenek, fejlodjenek es kapjanak sok lehetoseget mindezekhez. Mi is. Mindezt eggyutt.
  Nekunk erot es turelmet, hogy a nehezsegeket tudjuk kezelni. Pozitiv szemleletet hogy lassuk a jot. Á-t vegyek fel a J iskolajaba es gond nelkul tudja csinalni a sulit. Tobb onbizalmat neki.
  J-nek harmoniat es biztonsagot, hogy tudjon fejlodni. Ez fontos: Jzs nek egy jol fizeto munkat, ahol megfelel es jol erzi magat. Nekem kevesebb stressz, lelkierot hogy a fontos dolgokra maradjon erom. Uj munkat, jobb fizetest hogy tudjak tanulni tovabb es a gyerekeket is rendezni.
  Sajat lakast, de nem az Isten hata mogott, hanem S jo reszen.
  Koszononom ha tudsz segiteni, kerlek tedd ezt, szuksegunk lenne ra.

  Kedvelés

 5. sloppygiuseppe

  Kedves Univerzum! Új, szórakoztató munkát szeretnék idén, minél hamarabb. Meg persze az egész családom legyen egészséges (apróságokat leszámítva), és mindenki, akit szeretek (magamat szeretem). Új lakás nem lenne rossz, de nem elsődleges.

  Kedvelés

 6. Matifa

  Az utolsó másfél órában, de idén végre azért, mert túl jól szórakoztam és nem értem rá előbb :)
  Alapok: világbéke, de minimum béke és biztonság a világnak ezen a felén. A szenvedők szenvedéseinek eltörlése. luciának, Mucinak és a többi kommentelőnek minden jóság teljesülése. Minden hozzámtartozóm megtartása biztonságban és egészségben, bundások is beleértve.
  Nekem: a test dolog egészen A Szegedhez kapcsolódó projekt sikerüljön olyan könnyen és jól, hogy csodálkozzak, hogy miért is nem vágtam bele előbb. Ettől aztán akár egycsapásra, akár fokozatosan, de kapjam vissza az irányítást és a bizalmat.
  Legyen stabilitás a már meglévő anyagiakban és megoldás az elmaradásra. A másik láb kinövesztése, ami írással kapcsolatos legyen, plusz a piszkosul élvezés, amire W-nál döbbentem rá.
  A Világ táncolása, avagy a lebegés a víztükör tetején úgy, ahogy elképzeltem, tudod te. Úgy, ahogy, és akiv(kk)el teljes lenne. És ne felejtsd el az ígéretet, amit a születésemkor kaptam a 2016-os évre. Köszönöm.

  Kedvelés

 7. Timi

  Kedves Universum!
  “Csak” egészséget kérek mindenkinek a családban! A többi megvan és vigyázunk is rá nagyon!
  Köszönjük utólag is előre is!

  Kedvelés

 8. Zsura

  Kedves Univerzum!
  Azt szeretném kérni, hogy jövő ilyenkor azt írhassam, 2016 volt eddigi életem legjobb éve! Rád bízom, hogyan oldod meg, Te úgyis jobban tudod :)
  Kedves Lucia, köszönöm a lehetőséget! BUEK

  Kedvelés

 9. Edina88

  Kedves Univerzum!

  Elsosorban azt kérem, hogy a családom és szeretteim legyenek egészségesek , és persye én is.Továbbá legyunk ebben az évben boldogok és elégedettek.
  A tavaly megkeydett lassú pozitiv emelkedést ugyeinkben koszonom, folytathatjuk tovább, de kérlek, minden téren legalább 25 százalékkal jobb legyen a most kezdodo év.
  A munkahelyemen kaphatnék komolyabb feladatokat, és végezzem el ezeket jól/ugyesen. Tomi uzletei, munkája is legyen sikeres, szeretném, nagyon szeretném, ha az elképzelései szerint alakulnának dolgai.
  Egy – két kulfoldi utat is kérnék Toled, nyaralás-munka témakorben várom ezeket, és persze ezek is legyenek sikeresek, oromteliek.
  Találjak megfelelo Msc. programot, és vegyenek fel, hogy tovább tanulhassak.

  Legyen ez egy nyugodt, kiegyensúlyozott év, sok szépséggel.

  Koszonom.

  Edina

  Kedvelés

 10. Edina88

  Kedves Univerzum!

  Elsösorban egészséget kérek a családom és szeretteim számára, és persze magamnak is! ( na Meg mindannyian legyünk boldogok és elégedettek egész évben )
  A tavaly elkezdett lassú pozitív emelkedést az ügyeinkben folytasd idén is, de kérlek legyen minden 25% -al jobb, had nyugodjunk meg, javuljanak a dolgaink!
  A munkában kapjak más, Komolyabb feladatokat, és továbbra is végezzem el Ezeket jól. Talaljak megfelelö Msc. programot, és vegyenek fel, persze.
  Tominak is sikeres üzleti ugyeket adj, legyen ö és Felettesei is elégedettek !
  Szeretnék egy pár külföldi utat is( nyaralás – munka is lehet, örülnék mindkettonek).
  Köszönöm,
  Edina

  Kedvelés

 11. Hárpiasas

  Kedves Univerzum!

  Ezúttal is azt szeretném kérni, hogy minden szerettem (és én magam is) legyen/maradjon egészséges. Valamint világ- és családi béke.

  Köszönöm a lehetőséget.

  Kedvelés

 12. Edina88

  Univerzum!

  Kérlek a 2016-os évben az egész csaladom, szeretteim és én is legyünk egészségesek ( Meg persze boldogok, elégedettek mindannyian :) )!
  A tavalyi évben megkezdett lassú javulas folytatódjon ebben az évben , de Kérek 25%-al jobbat az elözönél, (ez még betartható, ugye? ) A munkában sikereket szeretnék, és megkezdeni az Msc. tanulmányokat. Jó lenne egy ( két) külföldi nyaralás/ ha munka lesz, az se baj, természetesen/.Tominak menjenek az üzleti dolgai, Neki is mindenképpen sikeres évet hozz!
  Szóval , Kérlek, 2016-Ban segíts ezekben a pontokban, a sok szép és jó mellett , amit Nekünk tartogatsz / és mi is szépnek és jónak érzünk majd/.
  Köszönöm,
  Edina

  Kedvelés

 13. natimama

  Kedves Univerzum!

  Egészséget, mert anélkül minden más hiábavalóság!
  Terelgess már errefelé VEVŐT telekre, lakásra, légyszi!
  Következő lépésként jöhet a tanya/bármilyen más ingatlan, ahol elfér a három család!

  Minden mást ránk bízhatsz, megoldjuk!

  Kedvelés

 14. ZIta

  Alapdologként szeretnék jó egészséget az egész családnak, különös tekintettel a szüleimre.
  Örülnék, ha rendbe jönne a térdem annyira, hogy kedvem szerint sportolhassak.
  Sikeres vizsgaidőszakot kérek a gyereknek, hozzá egy jó szakdolgozattémát, ez utóbbi sürgős!A nagyobbiknak egy élménydús, ámde minden problémától mentes franciaországi nyaralást, ha a kisebb is megy, akkor ezt neki is kérem!
  Ha már itt tartunk,kérlek figyelj oda és akadályozd meg a terrortámadásokat!
  Soha ne érje balesetet motorozó hozzátartozóimat!!!!
  Magamnak és férjemnek egy kicsivel több boldogságot, nekem eredményekben gazdag nyelvtanulást.
  Na jó, kérek még egy skóciai, vagy egy izlandi utazást. És azt, hogy fejezzük be végre a lakásfelújítást, legyen lábas kád a fürdőszobában és tolóajtó a hálószobán.
  De egyébként megelégszem azzal is, ha szeretteim körül minden rendben van és én is jól érzem magam a bőrömben. Ebben a fentiek sokat tudnak segíteni, köszönöm, és fogok igyekezni én is, ígérem.

  Kedvelés

 15. Bell

  Kedves Univerzum! 2016-ban szeretném ha egészséges lennék, valamint családom és az egyéb, számomra fontos emberek szintén. Szeretném ha végre rá tudnék jönni milyen életet szeretnék és el tudnék indulni a megvalósítás felé vezető úton. Valamint kérek szépen elég erőt és kitartást is a megvalósításhoz. Köszönöm szépen.

  Kedvelés

 16. J

  Kedves Univerzum!
  Kérlek, legyünk szerelmesek egymásba a párommal folyamatosan, sokáig. Legyen jó nekünk együtt. Vegyünk olyan új lakást, ahol jól érezzük majd magunkat, és amit mindketten szeretünk. Továbbra is tudjunk konfliktusokat megoldani. A családunkból maradjon mindenki egészségben életben sokáig, mi is. Anyukám hangulata javuljon, rendeződjön a munkahelyi kritikus állapota úgy, hogy neki jó legyen. Ugyanezt apukámnak. Legyen nekem is könnyebb a munkahelyeimmel – segítene, például, ha közelebb laknánk. Ha kívánhatok még, legyen jobb mindenkinek, az összes barátomnak is, és szerető, boldog párkapcsolatot kérek azoknak, akik még nem kapták meg, de szeretnék. Több szeretetet, kevesebb gyűlöletet és megosztottságot kérek a világba. Köszönöm, és Neked is, Lucia, hogy biztosítod a terepet.

  Kedvelés

 17. perenne2

  Kedves Univerzum!
  Először egészséget kérek (nem orvosi beavatkozásra bekövetkezőt, csak úgy spontánul meglévőt) a z egész családomnak (különös tekintettel Nagyobbikom krónikus gyulladásának eltüntetésére), barátaimnak és TD-nk, VJ-nk, akiket úgyis sűrűn ajánlok figyelmedbe, mert nekik már most nagy szükségük van a segítségedre.
  Hogy milyen volt a 2015-ös év? Az csak a következő években fog kiderülni, azt kérem hát másodszor, hogy mondhassuk el, csuda jó döntéseket hoztunk, mikor belevágtunk a földvásárlásba és az állattartásba.
  Kérek boldog, szeretetteli, kiegyensúlyozott párkapcsolatot minden gyerekemnek. Ha nem találod túlzásnak, esetleg nekem is. Ha ennek az ára az, hogy ne érezzem jól magam egyedül (mert kell ez, mint motiváció), akkor ehhez nem igazán ragaszkodom. Elegánsabban: valamit rád is kell bíznom, nem? Ha már a gyerekeknél tartok: add, hogy a lányom munkahelyi problémái elrendeződjenek, vagy szerencsésen váltson munkahelyet, ahol anyagilag és emberileg is elismerik végre. Adj Nagyobbikomnak kicsit több maximalizmust, a Kisebbnek kicsit kevesebbet, ezáltal hozd őket közelebb egymáshoz. És vigyázz a 3-as metró utasaira, úgy tűnik, csak rád számíthatnak (igen, a lány naponta jár vele) és a fiúkra is nézz rá, hogy idén is balesetmentesen közlekedjenek. (Ne okozzanak és el se szenvedjenek. Csak hogy minden kellemetlen lehetőséget kizárjunk. )
  Kérek erőt, energiát a lakásfelújítás befejezéséhez, a lomoktól való megszabaduláshoz.
  Add, hogy idén leadjak 18 kilót ( diéta és mozgás eredményeként , nem betegség miatt természetesen).
  Add, hogy SZ megvegye a kinézett házikót és percre se bánja meg. Beköltözve is találja mindig olyan tökéletesnek, ahogy most látja.
  Kevesebb munkához több munkakedvet.
  Add, hogy a humorérzékem sose veszítsem el.
  Kérek egy nagyon jó évet, mikor minden növény megkapja a számára szükséges körülményeket és akkor kapja meg azokat, amikor annak az optimális ideje van. Azért se panaszkodnék, ha magasak lennének az eladási árak. Ja és az inputé ne szökjön ugyanakkor az egekbe. Már így is kinyílt eléggé az a bizonyos agrárolló.
  Mindezek után a pofátlanság teteje egy nagyobb nyereményt kérni? Csak hogy gatyába rázzam a céget, nem többet. Jó, jó tudom, arra minden pénzt rá lehetne költeni, de Te tudni fogod mennyi az elég.
  Bocsáss meg a szájbarágós, hosszú levélért, de félek, még így is kihagytam ezt-azt. Ha túltengtem és szűkíteni akarod a listát, hát akkor kérlek, mindenképp vigyázz a gyerekeim testi-lelki épségére és adj nekik boldog 2016-ot.
  Végezetül: ha bárkinek mennie kell közülünk, akkor az menjen könnyen, békével, de ezért ha lehet , ezt az opciót toljuk ki még jócskán az időben, ha kérhetem.
  Végezetül némi világszépe versenyes fílinggel: ja és világbékét. Nem végét, BÉKÉT. Komolyan.

  Kedvelés

 18. kicsizsiraf

  Ez még ugyanaz a kívánság, csak rossz gombot nyomtam:
  A manófülűnek olyan iskolát, ahol boldog lesz és kiegyensúlyozott, és nekem is jól jönne egy kis támogatás, hogy boldoggá és kiegyensúlyozottá tudjam tenni kedvesapukát, manófülűt, a kiscicát és magamat.
  És a világbéke, ami semmiképpen sem háború.

  Kedvelés

 19. kicsizsiraf

  Kedves Univerzum!
  Kérlek, a betegek gyógyuljanak meg, az egészségesek maradjanak azok a családunkban.
  A tesóm mellé adj egy kedves, tisztességes lányt (kedves, tisztességes lányok, ajánlom figyelmetekbe a kedves, tisztességes bátyámat!)

  Kedvelés

 20. mukac

  Kedves Univerzum!

  Nagyon kérlek, soha többet ne kelljen Szegedre mennünk a kórházba, soha, soha, legfőképpen rohamléptekben ne. Hajnali négykor különösen ne. Szeretném végre Szeged más részeit is látni, állítólag nagyon szép város.
  Szeretnék megnyugodni, nyugodtan elaludni esténként.
  A gyerekeknek ne legyenek betegek, menjen az iskola szépen tovább, minden maradjon úgy, ahogy eddig.
  Nagyon szeretném az elkövetkező nyarakat a Balatonon eltölteni, úton vagyunk felé, segíts, hogy megvalósuljon az álmom.

  Kedvelés

 21. piszke

  Kedves Univerzum!
  Először is köszönöm, hogy a tavalyi kívánságaimat 90%-ban teljesítetted, amit nem, az meg tulajdonképpen úgyis rajtam múlt, nem hibáztathatlak.
  A családom és szeretteim legyenek/maradjanak egészségesek és boldogok.
  Anyukámmal kapcsolatban erre az évre is ugyanaz: meggyógyulás teljesen, semmi recidíva, és szeme ne romoljon, pont úgy, mit tavaly sem!! Ránézhetnél a vérnyomására is, ne ugráljon összevissza, se nagyon magas/alacsony ne legyen.
  A nagygyerek még kevésbé legyen gyerek, és kicsit erősítsünk még a tavalyiakon, még kevesebb lustaság,még több elszántság és akarat (mármint saját) a továbbtanulási álmaihoz.És mivel már lesz jogsija: ne szenvedjen balesetet és ne is okozzon balesetet. Ez nem fontossági sorrend! (Egyiket se, és nagyon köszönöm.) A barátnő megvolt, de igazából úgy gondoltam, hogy nemcsak a kedves, értelmes és intelligens lány szereti őt, hanem ő is a lányt. Tehát amit kérek neki, az kölcsönös, rendes, tartós szerelem egy kedves, értelmes, intelligens lánnyal.
  Idén nem hagynám ki a kicsigyereket/férjet: kicsit legyen könnyebb nekik a munkában meg az iskolában, kevesebb stresszel, ezért találjanak benne több örömet és (még több) elismerést.
  Magamnak a fentieken túl ihletet, inspirációt,ilyesmi, a többinek ebből kell következnie.

  Köszönöm Luciának a lehetőséget, neki és Mucinak is minden jót az új évre!

  Kedvelés

 22. annucus

  Kedves Univerzum!

  Kerek a csaladom,a barataim es az allataim szamara jo egeszseget, mindenki legyen jovore ilyenkor is koztunk. Na jo, magamnak is jo egeszseget es sokkal tobb energiat.
  Talaljam meg az utamat, legyen sok es szamomra tetszo munkam. Legyen erom jora megirni a szakdogam es mindenbol jora levizsgazni. Ha ez az utam, talaljak ra ujra a motivaciora a hollanddal kapcsolatban.
  Maradjon legalabb ennyire jo a parkapcsolatunk, szeressuk egymast minimum ennyire, a lanykerest azert lassan beiktathatnank :D
  A parom munkaja is legyen szamara kielegito, keressen vele nagyon jol.
  Jarjunk legalabb ennyi helyre szorakozni, a barataimmal, testvereimmel, Orsiekkal, mindenkivel, mint iden nyaron. Legalabb olyan jo bulikat.
  Legyen erom vegre valamilyen testmozgasra es fogyjak tartosan 4-5 kilot.
  Egy kedves ismerosom (M.) gyogyuljon fel a betegsegebol es be tudja teljesiteni az elete terveit.
  Sok penzt, sok nyaralast, kozos programot a baratommal es sokkal tobb energiat nekem mindenhez. Kevesebb idegeskedest, tobb elegedettseget, a pillanat megeleset!
  Koszonom!

  Kedvelés

 23. AMG

  Kedves Univerzum,

  a tavalyi évben sok volt a veszteség, nem ebben egyeztünk meg! Szóval idénre kérem a feszes hasat nyárra – inkább kifelé, mint befelé – egészséges babákkal. Ha lánykák, az még jobb.
  Az egészséget egyébként is mindenkinek, ránk fér.
  Anyagi fejlődést, nagyobb lépésekben.
  A nagyoknak sikeres felvételit és nyelvvizsgát.
  Több türelmet és kiegyensúlyozottságot, érdekes feladatokat.
  Közös utazásokat, belföldön és külföldön egyaránt.

  Köszönöm, Univerzum és Lucia!

  Kedvelés

 24. isoldekovacs

  Szülessen egy vagy két egészséges, okos és cuki gyermekem az idei évben, de úgy, hogy a terhesség alatt ne hányjak hónapokig, természetes úton szüljek háborítatlanul, és makkegészségesen vészeljem át az egészet én is. A Lány legyen továbbra is cuki, okos, és apróságokat leszámítva egészséges. Ugyanígy a férjem is (mármint legyen továbbra is cuki, okos, és apróságokat leszámítva egészséges). Haladjak a könyvemmel, amennyire lehetséges, és sétálhassak sokat soproni erdőben.
  Opcionálisan küldhetsz pénzt, illetve utazást, vagy utazásra pénzt, de ez másodlagos.
  Remélem, elég érthetően fogalmaztam.

  Kedvelés

 25. martine

  Egészséget, teljességet, békességet kívül-belül mindenkinek, beleértve az élőlényeken kívül a tárgyi világot is. Komolyan ezeket szeretném. Nem kell becsomagolni őket, jó lesz mind csupaszon is. Csak gyorsan kéne, és onnantól folyamatosan. Köszönöm!

  Kedvelés

 26. Kata

  Na ide figyelj, te beteges humorérzékű ribanc! (Amúgy tökre szeretlek, mert én is az vagyok.) (Ja, és nem Lucia, hanem a Zuniverzum!!!)
  – természetesen egészséget szeretnék mindenkinek, aki fontos nekem.
  – szárnyalni szeretnék (tudatmódosító szerek nélkül), de nem akarok lezuhanni. Vigyél fel, aztán védj meg, légyszi.
  – szeretnék képes lenni beletörődni dolgokba, amiken nem lehet változtatni. (idén ez nem nagyon sikerült)
  – energiát kérek szépen a mindennapok szürkeségéhez

  Köszi, ha segítesz, és nem szívatsz meg. ;-)

  Kedvelés

 27. Mrs.Higgins

  Kedves Univerzum,

  Most, h 2015-ben évekre előre megkaptam a “nehézségeket”, amiket tavaly ilyenkor meggondolatlanul “egyedül átvészelni ígértem”, lehetne, h az ehhez kapcsolódó kívánságomat is teljesíted végre? Azért az utolsó hétre időzített húzásodért meg aztán különösen kárpótolnod kellene… Jó, elismerem, történtek szép és komoly, különleges és fontos dolgok is idén, amikért hálás is vagyok, de azért…izé. Szerintem érted. Tehát a félreértések elkerülése és az egyszerűség érdekében íme a 2016-ra vonatkozó kérések konkrétan,pontokba szedve:
  1. Derüljön ki gyorsan, h az a sérülés valójában nem komoly, és gyors és sikeres felépülés után legkésőbb pár hét múlva folytathassuk az edzéseket.
  2. Fussunk együtt maratont, külföldön.
  3. Pótoljuk be a 2015-ben elmaradt külföldi utakat. Kettesben, igazán együtt.
  4. Csináljunk gyereket. Mármint egymással, ezt különösen kiemelném.
  5. A kapcsolatunk – minden aspektusában – legyen legalább olyan jó, erős, fontos, szép, intenzív, mint amikor idén a legjobb volt. Emberileg is, szerelmesen is. (Értékeld, h utóbbit nem tettem idézőjelbe, pedig erős volt a kísértés.)
  6. A munkám legyen kevesebb, de legalábbis nyugisabb, a fizetésem legalább ugyanennyi. A több nyilván nem baj. Kicsit nyugodtabb munkakörülményekért sem sértődnék meg.
  7. Egészség, térerő.
  8. A legjobbakat, mindenkinek.

  Hajrá, és persze köszi. Én pedig megígérem, h végre elhiszem, h megérdemlem.

  Kedvelés

 28. Rozi

  Legyünk a gyerekem és én és minden szerettem egészséges teljesen. Legyek kipihentebb. Vegyük könnyen az akadályokat, legyen erőm elérni azt, amit szeretnék. Tudjam ugyanolyan derűvel nézni az életet, mint 2015-ben.

  Kedvelés

 29. Audrey

  Kedves Univerzum!
  2015 nem volt rossz, bár kiemelkedően jó se. Rosszabb ne legyen!
  Kívánom, hogy
  1. a tudodkinek a betegsége gyógyítható (és gyógyítva is) legyen. Ha ez nem lehetséges, akkor számára elfogadható módon hosszabb távon karbantartható, de ha mindenképpen terminális, legalább ne járjon szenvedéssel. És az egészhez adj erőt a családnak is, hogy mindenki magába nézve belátóbb oldalát vegye elő.
  2. Mindhárman (Maci, G és én) továbbra is épek és egészségesek maradjunk, és szeressük egymást, mint eddig.
  3. Találjuk meg végre Maci bőrtüneteinek az okát, és szüntessük meg fenntartható és mindenki számára viselhető módon
  4. Találjuk és vegyük meg, és költözzünk is be álmaink házába nagyobb anyagi és idegi veszteségek nélkül.
  5. G és az én munkám is legyen megfelelő – elég kihívás de nem túl stresszes, anyagilag nem rosszabb, mint most, blah-blah, tudod mire gondolok. Ha kell, váltunk is szívesen, küldj jelet (nekem már küldtél, rajta vagyok).
  6. És persze az alvás.. lécci.. optimális az lenne, ha jutna minden éjjel 8 óra a felnőtteknek, de minden javulásnak örülünk.

  Kedvelés

 30. rmoeva

  Kedves Univerzum,
  Köszönöm mindazt ami idén jó volt és azt is hogy volt erőm arra ami nem.
  Jövőre szeretném hogy
  Gyerekeim találják meg az útjukat
  Én is találjam meg, vagy úgy hogy a mostani munkahelyen marad ami jó és megoldódik ami nem, vagy úgy hogy az év vége felé felvillantott izgalmas lehetőségek valamelyike realizálódik. Vagy egy előre nem látott izgalmas lehetőség. Én nyitott vagyok, és még hajlandó vagyok kalandozni kicsit.
  A szüleim egészsége ne romoljon. Más családtagjaimé sem, engem is beleértve.
  És szeretnék egy nyaralást, egy igazi nemdolgozósat, elutazósat. És kevesebb hétvégi munkát.
  A pénzügyi egyenleg már alakul, idén egész pozitív a mérleg. Már csak a work life balance-n kéne dolgozni.
  Meg az előre nem látható katasztrófákat kikerülni.

  Kedvelés

 31. orsiatérről

  Kedves Univerzum!

  Kívánok egészséget az egész családnak és minden egyéb rokonunknak, de legfőképpen magunknak. Kérem, hogy intézz mostmár valamit gyerek-ügyben, mert tudod… kigondoltam valamit, remélem teljesül! Ez az év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, igazán szeretnék babát, szeretnék egy boldog gyermek édesanyja lenni. Szóval köszönöm ezt az évet, az akadályokat, amiket elénk gördítettél, a bánatot, amitől csak megerősödtünk, minden jó és rossz kellett ahhoz, hogy eljussunk oda, ahol most vagyunk!
  Kérlek, hagyd meg nekünk ezt az érzelmi stabilitást, a boldogságunkat (az természetesen nem baj, ha egy mini miatt még nagyobb lesz a boldogságunk….) és az anyagi jólétünket a jövőben is!
  Ja, és peace. (De tényleg, mert kezd tök ijesztő lenni a világ!)

  Köszönöm, hogy kívánhattam, köszi, hogy meghallgattál, Univerzum!

  Lucia, szeretettel üdvözöllek, minden jót Nektek és kösz a lehetőséget!

  Kedvelés

 32. fűzfavirág

  Kedves Lucia! Köszi a lehetőséget, és először nektek minden jót, a teljes listádat :)
  Kedves univerzum!
  Köszönöm 2015-öt, jó év volt. Kérlek, legyen ilyen 2016 is. Kívánok:
  Gyerekeknek sikereket, boldogságot, egészséget.
  Magunknak munkát, szeretetet, utazásokat.
  Családnak egészséget, utazást, békét.
  Világnak… békét.
  Örök hála!

  Kedvelés

 33. barackbarka

  Kedves Univerzum!
  Kérlek, add át Luciának nagy-nagy hálámat a lehetőségért, úgy, ahogy te meg ő szeretné.
  Nagyon köszönöm a 2015-ös áldásaidat!
  2016-ban azt szeretném kérni, hogy
  – továbbra is mindhárman egészségesek és boldogok legyünk
  – és a családjaink is egészségesek és boldogok legyenek
  – hosszú távon (azaz pár évre fixen) megtaláljam az utam karrier szempontból
  – mihamarabb eljöjjön az idő, amikor Dani átalussza az éjszakát
  köszönöm és szeretnék hálát adni neked a csodálatos elmúlt évért!

  Kedvelés

  1. mrozek

   Kedves Univerzum!

   Elképesztően hálás vagyok ezért az évért, nagyon szépen köszönöm! Minden fontos teljesült, amit kértem, köszönöm!( Ami nem, abból pedig tanulok, ígérem. Azzal még minden bizonnyal dolgom van.)
   Szeretném, ha 2016-ben is olyan kedves lennél velem, mint idén, és valóra váltanád a kívánságaimat úgy, ahogyan nekem jó.
   Kérlek, adj a családomnak, szeretteimnek és nekem egészséget!
   Köszönöm ezúttal is a munkám. Kérlek, add, hogy továbbra is szeressem, élvezzem, okozzon örömöt. Tudjak megújulni a tanításban. Kérlek, fogadják el a portfóliómat, feleljek meg a minősítésen, tanfelügyeleten.
   Hálásan köszönöm a lakásom! Leljem benne továbbra is örömömet, ügyesen intézzem a hivatalos dolgokat, szeretném ezzel kapcsolatban ezt kérni.
   Köszönöm szépen Attilát, hálás vagyok érte. Kérlek, kerüljön harmóniába az élete, legyen végre elégedett vele (minél hamarabb, ha kérhetném), és így legyen a párkapcsolatunk valóban boldog, kiegyensúlyozott és egyenrangú! Legyek én is elégedett és boldog mindezzel.
   Szeretnék még kérni több bátorságot, vidámságot és hitet magamban és az életben. Ezt tavaly is leírtam és idén sincs ez másképp.
   Köszönöm szépen a barátaimat, kérlek, maradjanak velem, nevessünk sokat, támogassuk egymást, bulizzunk, élvezzük az életet!
   Hosszan írtam idén is, mint tavaly, mert bízom benned, kedves Univerzum. Bízz hát te is bennem, kérlek! Megérdemlem, amiket kértem, hidd el!
   Kedves Lucia!
   Köszönöm a lehetőséget, kívánom, hogy teljesüljenek a kívánságaid!
   Minden jót mindenkinek!

   Zsuzsi

   Kedvelés

 34. libertas77

  Kedves Univerzum!

  1. Szeretném végre megérteni mi célod velem, eddig ez nekem nem sikerült, bár van ami az elmúlt években megvilágosodott, de még mindig nem teljes a kép.
  2. Köszönöm az egészséges kölköm, látod még ebbe is belementem, a végén csak te győztél, hát kérlek maradjon ahogy eddig, egészségben, biztonságban, szeretetben.
  3. Segíts nekem olyan munkát találni amivel minden probléma nélkül eltartom magam, ha még szeretni is fogom, még jobb.
  4. Fékezd meg amennyire lehet a korai klimaxszal járó rohamos öregedést, tarts egészségben engem is, adj vissza a régi életenergiámból, kedvemből, kicsi még a lánykám és én szeretném felnevelni.
  Köszönöm

  Kedvelés

 35. eowynhu

  Kedves Univerzum!

  Azt kérem tőled, hogy én, mindenki körülöttem (különösen S., K., anyu, apu, V. és a nagyi, K. szülei, A. és L. meg T., meg K. nagymamája) és a bennem lévő kicsi D. is maradjon ép és egészséges. Kicsi D. könnyen szülessen meg és tudjak neki is és S.-nek is annyira jó anyukája lenni, amennyire szükségük van rá. Nagyon szeretném visszanyerni az egyensúlyom, ezt is kérem. És végül kérlek, segíts abban, hogy meg tudjuk lépni K-val az elköltözést.

  Köszönöm Luciának a lehetőséget!

  Kedvelés

 36. Éva

  Minden évben elolvasom, és még soha nem éreztem szükségét, hogy írjak. Most igen.

  Kérem, hogy egészségben, és anyagi biztonságban élhessünk családom és szeretteim.
  Kérem, hogy a gyerekeimnek és barátaiknak jól sikerüljön a tanév és minden vizsgájuk sikeres legyen.
  Kérem, hogy fiamGergőnek jól sikerüljön az érettségije és a felvételije, és úgy, és ott folytathassa a tanulmányait, ahogyan és ahol akarja.
  Hogy ez így lehessen, én is igyekszem mindent megtenni, ami tőlem telhető.

  Előre is köszönöm kedves Univerzum!
  Éva

  Köszönöm Luciának a lehetőséget.

  Kedvelés

 37. Timi

  Kedves Univerzum,
  úgy döntöttem, idén magasról leszarok mindenféle privacyt, hátha…)
  A lista rövid:
  Szegedy Balázs szerelmét kérem vissza,
  minden, ami idén jó volt, maradjon is jó.
  Köszönöm:)

  Kedvelés

 38. vcsandi

  Lucia egy istennő vagy, reménykedtem benne: attól, hogy nem nagyon írsz NEKÜNK, a kívánós post hagyománya nem felejtődik el… :)

  Eddig mindig pont a legfontosabbat nem sikerült valóra váltani, és azt hiszem így 3 év (4) távlatából azt hiszem nem is az a fontos (az Univerzum szerint), amit annak gondolok.
  Most határozott terveim, és céljaim vannak, úgyhogy rendhagyó módon:

  Kedves Univerzum, Öregösten!
  Régóta terelgetsz, sokáig ellenkeztem, de azt hiszem MOST van az a pillanat, hogy őszintén, és teljes önmagamat a kezedbe adva rád bízzam magam: csináld velem azt, ami szerinted a legjobb nekem.
  Régóta tudom, hogy ez nem az én életem, nem vagyok a helyemen és elérkezett az idő, hogy váltsak.
  2016 az új életem kezdete lesz, és elhiszem a tanítást: ha teljes szívemből hiszek benne, ha eléggé akarom, elérhetem.
  2016-ban elérem.
  Enyém lesz.
  Hiszem, hogy 2016.02.01. megfordítja az életem alakulását, és hiszem, hogy ott kerülök a helyemre.
  Ha kívánhatok, azok mellé, amit magadtól is szép sorban elrendezel, úgy, ahogy kell, akkor egészségeben tartsd meg még sokáig a családomat, így egyben.
  Köszönöm kedves Univerzum, Öregösten, hogy meghallgattál!

  Köszönöm Lucia a lehetőséget. :)

  Kedvelés

 39. lindy727

  Köszi a lehetőséget :)
  Kedves Univerzum!
  1. Egészséget, biztonságot, bőséget küldj a gyerekeimnek, férjemnek,családomnak,nekem, mindenkinek aki fontos nekem.
  2. Működjön az új és a régi munka is, sok fizetős ügyfelet és megrendelést kérek. Minden webshop amit megnyitunk gyorsan népszerű legyen és sokan vásároljanak nálunk.
  3. A mozaikjaim még népszerűbbek legyenek.
  4. Egy utazás New York-ba.
  5. Nagyobb összegű pénznyeremény.
  6. Egy új ház ami tökéletes nekem.

  Köszönöm :)

  Kedvelés

 40. Nordina

  Köszi a lehetőséget :)
  Kedves Univerzum!
  1. Egészséget, bőséget küldj a gyerekeimnek, férjemnek,családomnak,magamnak, mindenkinek aki fontos nekem.
  2. Működjön az új és a régi munka is, sok fizetős ügyfelet és megrendelést kérek. Minden webshop amit megnyitunk gyorsan népszerű legyen és sokan vásároljanak nálunk.
  3. A mozaikjaim még népszerűbbek legyenek.
  4. Egy utazás New York-ba.
  5. Nagyobb összegű pénznyeremény.
  Köszönöm :)

  Kedvelés

 41. bridemily

  Köszönöm az újabb lehetőséget Lucia!

  Kedves Univerzum, végülis nem volt ez olyan rossz év…sőt. Nem úgy alakultak a dolgok ahogy azt a tavaly ilyenkor elterveztem, de jobb is igy. Azt kivánom a jövő évre, hogy ne legyen beteg és ne haljon meg senki azok közül akiket szeretek. ÉN sem. Legyek egészséges és boldog. Szeretnék nagyobb fizetést, több pénzt, hogy utazhassak és lakhatóvá tegyem azt a kis házat a szüleim udvarán. Vigyázz a gyermekeimre, óvd meg őket minden rossztól és add, hogy jó eredményeik legyenek a tanulásban.

  Kedvelés

 42. evika

  Mindenkinek legyen úgy, hogy jó legyen, először is. Ami engem illet, legyen nekünk is az, másodszor. Nekünk pedig úgy volna jó, ha egészségben, boldogságban és bőségben élnénk, azaz mindig lenne annyi munkám, amennyivel bírok, kapnék értük annyit, amennyi pont elég, és eljönne az, aki pont nekünk való. Tudom, hogy a pontos fogalmazás fontos, de hát hogy írhatnám meg, hogy nagyon okos, nagyon vicces, nagyon egészséges lelkű, nagyon gyerekemszerető, nagyon szép férfit szeretnék fekete hajjal, kék szemmel?! Nem akarok ujjat húzni az Univerzummal, nyilván minden kívánságnak van határa. Tehát lehet zöld szeme is. Éljen mindenki boldogan, Lucia köszi a lehetőséget, szeretettel kívánom a legjobbakat.

  Kedvelés

 43. interpreter

  Kedves Univerzum! Koszonom az eddigi segitseget. Elso es legfontosabb, jo egeszseget kernek a egesz csaladomnak. Masodjara kerlek sajnalj meg vegre es kuldj az utamba egy fantasztikus allast, jo fizetessel, sok min 20+/week jol fizetett oraval, ahol fejlodhetek es uj karriert epithetek a hatralevo huszon munkaevemre. Ha ugy dontesz ez tul sok nekem, legyszi segits hogy beferjek vegre az idei masters kepzesre az ohajtott szakombol, s indits ott el egy uj karriert nekem.
  Ferjnek kernek tovabbra is egy nyugodt, munkavevet, mindenfele egeszsegi problemaktol mentesen. Nagyobb gyermek folytassa az iden megkezdett fantasztikus munkat, s erezze jol magat az iskolajaban. Kisebbik gyermeket kigyogyithadnad kondiciojabol. Ugy vegleg, ha ezen csoda nem menne, segits kerlek abban, hogy megtanuljunk egyutt elni vele, hogy megtanuljuk kezelni s igazabol abban, hogy a gyerek boldog legyen.
  Tovabbra is kernek egy anyagilag biztos evet. (hint, hint- ha teljesitened allasigenyemet, ferj megtartva munkajat mar egesz jol is haladnank ez fele)
  Utoljara pedig sajnald meg vegre Shani baratnomet, Szivott elegett ezzel a rakkal, rafer mar nemi boldogsag.
  Elore is koszonek mindent!
  Boldog Uj evet mindenkinek! love and peace xxxxxxxxx

  Kedvelés

 44. Bea

  Jaj, hát annyi kívánságom van, az Univerzum győzze teljesíteni.
  1. A legfontosabb: legyen a családomban mindenki egészséges, magamat is beleértve, illetve az orrpolipom ne legyen jól (de ne is rosszalkodjon), szűnjön meg!
  2. Találjunk megfelelő albérletet (családi ház, olcsó, kétgenerációs).
  3. Mindenféle tervem és elgondolásom teljesüljön, elsősorban azok, amiknek van reális alapjuk.
  4. Világbéke, de komolyan.
  5. Akármerre járok, mindenki mosolyogjon (ne kényszeredetten) és nevessen (ne hisztérikusan)!

  Előre is köszi, Univerzum és kedves Lucia! :)

  Kedvelés

 45. csilla75

  Kedves Univerzum!
  Köszönöm, hogy 2015 nagyobb veszteségek nélkül telt el.
  2016-ban szeretnék
  – egészséget, biztonságot, bőséget
  – stabil munkahelyet, az se baj, ha nem a mostani az
  – az elém kerülő kihívásoknak kiválóan meg tudjak felelni
  – a házam kibírja a felújítást (és én is)
  – a gyerekeimet gyakrabban lássam, és javuljon a kapcsolatunk minősége is
  – a párommal közelebb kerüljünk egymáshoz – minden értelemben
  – a családunk megmaradjon olyan összetartónak és nagynak, mint most
  Köszönöm! :)

  Kedvelés

 46. biolujza

  Kedves Univerzum,
  én kívánok magamnak-magunknak könnyű szülést és egy egészséges Kismalacot, illetve azután is egészséget jó bőven mindannyiunknak (beleértve a tágabb családot, rokonokat, barátokat és üzletfeleket is). Meg sok türelmet és erőt és hogy ne vesszünk el a részletekben, hanem örvendezzünk az apróságoknak is. Továbbá anyagi stabilitást, meg érzelmit is, meg sok találkozást barátokkal és rokonokkal. És azt is kérném, hogy ne hagyjak fel teljesen a szakmai aktivitásokkal (és megkeressen egy-két kósza felkérés), legyen energiám a megkezdett dolgokra és körvonalazódjon végre A Terv. Utazást is kérnék ha lehet, tavaszra kisebbeket, nyárára egy közepest, télire pedig egy jó nagyot. Kösziköszi, Univerzum (és Lucia)!

  Kedvelés

 47. Virág

  Kedves Univerzum!
  Péter – tudod, melyik – szerezze vissza a jogosítványát és találjon egy jó munkát. András – tudod, melyik – munkája legyen érdekes és fizessen még jobban, mint eddig. A kutyák és a macska legyen egészséges. Nálam minden idei jóság folytatódjon, a rosszaságok szűnjenek meg.
  Köszönöm, hogy kívánhattam!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.