“de ezt most már biztosan nem tudják eltitkolni”, tette hozzá

Felhívtam a rendszergazdát (mert ő általában mindent tud, én meg mindent meg tudok fogalmazni), hogy mi volt az, amit 16:30-kor a kocsiból láttam, hogy a budaörsi (törökbálinti?) TESCO előtt nem sokkal mintha egy ejtőernyős ugrott volna ki egy vitorlázógépből, csak nem nyílt ki az ernyője (még puffogtam is egy kicsit, hogy nem igaz már, hogy mostanában egyre tovább tolják az ernyőnyitást a hosszabb szabadesés végett), ezt követően pedig a vitorlázórepülő tett pár érdekes manővert, és utána szépen leszállt a Praktiker (esetleg a Jysk vagy a Brendon) tetejére.

A rendszergazda hosszan megfontolta a választ, majd azt felelte, hogy a parkolóban már biztos nem volt szabad hely.

6 thoughts on ““de ezt most már biztosan nem tudják eltitkolni”, tette hozzá

 1. natimama

  Nemzetközi szárnyas repülőruha fesztivál és bajnokság volt Siófokon. (Már hetedszerre…)
  Nagyon fura figurák repkedtek a levegőben. Állítólag 8 km-t is siklanak, mielőtt kinyitják az ejtőernyőt. Lehet, hogy eltévedt valamelyik, és így került a látókörödbe… :) :)

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   hát még az is lehet, mindenesetre rohadt nagy volt (én olyannak néztem, mint egy felhúzott lábú ember, mondjuk azóta megtudtam, hogy vitorlázórepülőből nem ejtőernyőztek, a velem utazó szerint olyan volt, mint egy fotel, és valószínűleg inkább kisebbnek néztük a valós méreténél, mint nagyobbnak, mert később fura volt nekem, hogy milyen kicsi a pilótafülke, vagy mi), de én nem értek ehhez az egészhez, és utána tényleg furán repült meg parkolt. és csörlőket csak így szétdobálják? (mondjuk az simán lehet, h a leszállást tényleg csak elrontotta, tök közel volt a budaörsi reptérhez).

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.