na jó, még egy, mert nem bírok magammal

Szóval ez a Muciszoba akkor és most, a virág azért került a végére, mert ragaszkodott hozzá, hogy azt külön fotózzam le (szorgalmasan locsolja reggel-este, kicsit tartok tőle, hogy bekishercegesedik).

Amúgy akkor lenne igazán életszerű, ha a padlót egyenletes rétegben legódarabkák és sínek borítanák, de ügyesen összepakolt.

muciszoba01

muciszoba02

muciszoba03

muciszoba04

Reklámok

18 thoughts on “na jó, még egy, mert nem bírok magammal

 1. meow

  Ha már Muci-szoba: a zorcsiponthu meddig kitartásos? Már nagyon hiányzik, legalább a régebbi bejegyzések olvasgatása :(. Nem követelőzni szeretnék, csak egy halvány dátumot mindössze, hogy talán május harmincötödikére esetleg. A reményhal miatt.

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   a régebbiek ott vannak a newworldorder.freeblog.hu-n, az a baj, hogy át kéne picit írni a mentést, egyenként lementeni az ötezer képet, majd mindent feltölteni az új helyre, nekem meg időm nincs annyi, de jövő hét végéig igyekszem :)

   Kedvelés

   1. meow

    Wow! Nekem tökéletesen elég, hogy régebbiek megvannak (egyelőre, persze :D), mert így legalább gyönyörködhetek :). Szóval miattam ne hajtsd agyon magad, ráérsz a költöztetéssel :).

    Kedvelés

    1. D.

     Azt már elhiszem. Remélhetőleg ez is nagy túlélő. :) (Amúgy egy nőivarú gingko-t feltétlenül szerezned kell a kertbe, felejthetetlen élmény lesz!)

     Kedvelés

 2. Shia-ko

  annó én is úgy vettem szobafát, hogy a méretén kívül csak a tűréshatár végtelenben lelendzése volt megszabva (az egy újabb másik történet, hogy ki-mikor-mennyi idő alatt nyírta ki végül…)

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   három naponta is elég lenne, de a gyereknek saját véleménye van a dolgokról, úgyhogy megállapodtunk, hogy csak nagyon picit locsolja meg, és a gingko biloba állítólag mindent kibír :)

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s