na jó, még egy, mert nem bírok magammal

Szóval ez a Muciszoba akkor és most, a virág azért került a végére, mert ragaszkodott hozzá, hogy azt külön fotózzam le (szorgalmasan locsolja reggel-este, kicsit tartok tőle, hogy bekishercegesedik).

Amúgy akkor lenne igazán életszerű, ha a padlót egyenletes rétegben legódarabkák és sínek borítanák, de ügyesen összepakolt.

muciszoba01

muciszoba02

muciszoba03

muciszoba04

18 thoughts on “na jó, még egy, mert nem bírok magammal

 1. meow

  Ha már Muci-szoba: a zorcsiponthu meddig kitartásos? Már nagyon hiányzik, legalább a régebbi bejegyzések olvasgatása :(. Nem követelőzni szeretnék, csak egy halvány dátumot mindössze, hogy talán május harmincötödikére esetleg. A reményhal miatt.

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   a régebbiek ott vannak a newworldorder.freeblog.hu-n, az a baj, hogy át kéne picit írni a mentést, egyenként lementeni az ötezer képet, majd mindent feltölteni az új helyre, nekem meg időm nincs annyi, de jövő hét végéig igyekszem :)

   Kedvelés

   1. meow

    Wow! Nekem tökéletesen elég, hogy régebbiek megvannak (egyelőre, persze :D), mert így legalább gyönyörködhetek :). Szóval miattam ne hajtsd agyon magad, ráérsz a költöztetéssel :).

    Kedvelés

    1. D.

     Azt már elhiszem. Remélhetőleg ez is nagy túlélő. :) (Amúgy egy nőivarú gingko-t feltétlenül szerezned kell a kertbe, felejthetetlen élmény lesz!)

     Kedvelés

 2. Shia-ko

  annó én is úgy vettem szobafát, hogy a méretén kívül csak a tűréshatár végtelenben lelendzése volt megszabva (az egy újabb másik történet, hogy ki-mikor-mennyi idő alatt nyírta ki végül…)

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   három naponta is elég lenne, de a gyereknek saját véleménye van a dolgokról, úgyhogy megállapodtunk, hogy csak nagyon picit locsolja meg, és a gingko biloba állítólag mindent kibír :)

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.