stat

Oké, ebben a hónapban sem a blogom keresőkifejezéseiből fogok vicces posztot írni, de a 18:02-es teljesen felcsigázott. Van külön pesti is, vagy mi, laposabb tájakkal és több belvárosi bérházzal, durvább szlenggel? Eddig is tudtam, hogy nagy a szakadék, de ilyen látványos szegregációra nem számítottam.

(Amennyiben a kiadóm szeretne ily módon gyengéden, de félreérthetetlenül figyelmeztetni, üzenem, hogy csinálom, csinálom).

8 thoughts on “stat

 1. lucia

  A.: szerintem az, hogy a látogatás az, amikor valaki odamegy a site-ra és akár ide-odakattintgat rajta, vagy ráfrissít később (tehát ezt egynek veszi), a letöltés meg hogy konkrétan hányszor töltötték le az adott akármit, amit figyel a statgép (tehát a frissítés és az aloldalra kattintás is pörgeti a számlálót).

  Kedvelés

 2. A.

  Hú, a fordítós részhez nem tudok hozzászólni, de ha már stat, ugyanvajon nem tudja-e valaki, mi a különbség letöltés és látogatás között? Eleddig még nem sikerült rájönnöm, bár ez legyen a legnagyobb bajom az életben.

  Kedvelés

 3. Dr.Morcz

  lucia: Ide most egy olyan szmájli kéne, ami azt jelzi, hogy az olvasó némán fuldoklik a visszafojtott röhögéstől, nem akarván a békésen alvó ifj. Morczok álmát megzavarni, nehogy a végén csürkefíreggel álmodjanak netán.

  Kedvelés

 4. lucia

  Dr.Morcz: a szögedire talán fordítóprogram is alkalmas lenne, de a székely kihívás megmozgatta a fantáziámat. látom már, amint gondosan megfogalmazom a romantikusabb vámpíros jeleneteket (“s ahajt baklatott az a két csürkefíreg”, vagy valami ilyesmi).

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.