nézzen mindenki communityt, bár elsőre idegesítő

Most néztem meg a Community legújabb részét (D&D), és amikor azt mondták, hogy “Abed, the Undiagnosible”, akkor rögtön revelációm lett, és mentálisan feljegyeztem, hogy nehogy elfelejtsem megemlíteni holnap a(z ex)pszichiáteremnek, hogy biztosan ez a baj velem is.

De lehet, hogy azt kellene inkább elmesélnem, hogy olyan televíziós sorozatszereplőkkel tudok azonosulni leginkább, akik mindig televíziós sorozatok szereplőivel azonosulnak.

9 thoughts on “nézzen mindenki communityt, bár elsőre idegesítő

 1. Gazdatest

  nagyon jó volt,főleg Abed a diagnosztizálhatatlan :-D de hadd térjek ki az előtte lévő részre is, amikor Chang volt a gonosz drog :-)És Shirley szövege:I know, I’m green, bur I feel bluuuue. :-)

  Kedvelés

 2. lucia

  Encsi: jó, mondjuk én végignéztem John Hughes teljes életművét, amin az első hat rész alapul nagyjából, és ez sokat segített, de tényleg nem muszáj :) (John Hughes életművében utólag sem fedeztem fel olyat, amiért érdemes volt, a communitys utalásokat leszámítva).

  Kedvelés

 3. lucia

  debcsillu: garanciát nem tudok adni, de amikor elkezdtem nézni, kb. a 6. részig arról panaszkodtam az L.-nek, hogy ezt utálom, a 12.-ig arról, hogy utálom, és mégis néznem kell, aztán már ő is elkezdte nézni, és onnantól egy ideig communityül beszélgettünk, meg mostanában is gyakran jönnek referenciák.

  Kedvelés

 4. hematoma

  ennél a résznél nagyon vártam, hogy mikor vált át a dolog rendes jelmezes RPG-be, de csalódnom kellett. és még szerintetek, hogy lehet az, hogy Pierce a valaha volt leggonoszabb karakter? Sauron a nyomába se ér.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.