2011. január 6-ról

Ez az egész idei év gyanús, de a tegnapi nap valami csúcs volt, este a műfordító-listán ott meredtünk írásban döbbenten egymásra, hogy jé, ebben a hónapban kaptunk gyerektartást (oké, három jogosult közül csak egyvalaki, és csak részösszeget, de az is sokkal jobb, mint eddig), megkérték a kezünket (szintén), fizettek a kiadók, nem fogad el a fogorvos pénzt, kellemes apróságok történnek, illetve olyan dolgok, amikről nem akarunk beszélni, de jók, ezt most így hogy?

És ezzel kapcsolatban mondanám, hogy az újévi kívánságom (az utolsó, nem a HG) tegnap határozottan, hogy is mondjam, szárba látszott szökkenni, pedig olyan június környékére tippeltem volna sokkal több szenvedés árán, szóval kérek sok drukkot, akinek éppen kedve van drukkolni (elég csendben és fejben, nem muszáj explicit), attól, hogy ne haljon el a dolog csírájában, cserébe idén nagyon jó leszek (és például nem pusztítom el a világot, meg az otthonszülésről sem írok több posztot).

15 thoughts on “2011. január 6-ról

 1. Ruby

  Veled együtt Ikrek legjobb barátnőmnek és Ikrek aszcendensű tesómnak is drukkolok. Rajtam is sokat segítene ha nem kámpicsorodna el folyton körülöttem sok szívemnek kedves ember :)

  Kedvelés

 2. m

  Kisfiam is Ikrek, a nagyobbik, eddig már kapott egy iphone-t csak úgy, tehát neki is jól kezdodik:)
  Szívesen szorítok, annál is inkább, mivel nagyon halkan jegyzem meg,de nekem is jó irányba látszanak haladni a dolgok…

  Kedvelés

 3. Real Trebitsch

  Szurkolok, de részemről otthonszülésposzt nyugodtan jöhet, ha eszedbe jut valami aktualitás kapcsán…:)
  A világelpusztítást viszont kösz, ha nem.

  Kedvelés

 4. Piszke a Birtokról

  ehhem, ez a piszke nem az a piszke :) ŐPiszke miatt használom a Birtokot is, mert egyszer itt már összekeveredtünk. Szóval én macaront se tudok sütni, és még mindig építkezésen élek – de attól még lehet, hogy mindenem megvan :D

  Kedvelés

 5. Piszke a Birtokról

  Oké, ezek szerint te most horoszkópilag tankönyvi eset vagy, ilyeneket ígértek mindenhol az Ikreknek, csak én még nem érzem… Azért persze neked tovább drukkolok csendben :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.