mert mindenki tudja, hogy jobb egy isten is, mint a semmi

És a dolgok kvantumokban jönnek, ezt mindig is mondtam, tegnap például felhívott az L., hogy ott van a kezében a jegy, kimegyek-e vele a Kispál búcsúkoncertre, de osztottam-szoroztam, és arra jutottam, hogy V.-kal tízévente egyszer találkozom (ami költői túlzás, mert igazából nyolcévente egyszer), szóval ezt most kihagyom.

És bár nem vagyok Kispál-rajongó, de a blogom címe úgy lett csigás, hogy akkoriban nemrég jelent meg az Én, Szeretlek, Téged c. albumuk, amin a számok fele akkoriban nagyon tetszett, vagy csak betalált, és a Csiga címűnek (amit a búcsúkoncerten is előadtak) az volt az utolsó pár sora, hogy ebben a tájban él egy festő, aki / olyan ügyesen festi / ezt a tájat, hogy ennek a tájnak aztán / olyanná kell lenni / amilyen a festmény stb., meg hogy mindenki fél, hátradőlni csak istennek ér, na szóval ezért.

Azután azért nagyon sokminden történt, volt olyan is, hogy ide csak műanyag állatok jártak, meg tengeralattjáró, és már nagyon rég volt minden, de azért a gyökerek (a születésnapját úgyis mindig elfelejtem a blognak, szóval pár hétre előre boldog ötödiket).

2 thoughts on “mert mindenki tudja, hogy jobb egy isten is, mint a semmi

  1. jikka

    nekem az az egyik kedvencem tőlük (mondjuk én a legtöbb számukat szeretem), és örülök, hogy ilyen régóta írod, és remélem, még sokáig fogod írni mindkettőt.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.