a többi meg a napi 60 000 – 80 000 karakter

eso

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy hirtelen beeső meteorológiai honlaphoz kellett fordítanom, és akkor már alaposan utánanéztem az egész terminológiának, meg minden (pedig kitalálhattam volna cuki, egyedi neveket a felhőknek például), és akkor valahogy meg is jegyeztem egy csomó mindent (ez csak az istenverte angol növény- és madárnevekkel nem megy, én nem is tudom, hányadszor nézem ki a szótárból a yarrow-t, érdekes módon, onnan, hogy Achillea millefolium, már tudom), és akkor először csak annyi volt, hogy megláttam egy különösen szépen rajzolt cirrus uncinust (kampós végű pehelyfelhő), és lefotóztam, azóta viszont valahogy többszáz felhőről és esőről szóló kép került a gépembe. A csúcsát akkor érte el ez a dolog, amikor szombaton sikerült sissóval visszamennem a Tankcsapda második felére (az első pár számot mr.a-val és agnussal töltöttem ott, de annyira udvariasan álltak és nézték, hogy utána inkább elmentünk megkeresni a többi ismerőseinket), és a zenekaros fotók közé valahogy bekerült pár undulatusgyanús kép (hullámfelhő).

De ez egyébként itthon az ablakból a legjobb, különösen, hogy él a környéken egy feltűnési viszketegségben szenvedő varjú, aki nagyjából az itthoni képek felébe belebújik valamilyen módon (vagy rengeteg rokona van, akikkel megállapodtak, hogy egy képes egyszerre csak egyikük fog szerepelni). És mindegyiken ugyanezt csinálja, hogy hangsúlyosan másfelé néz, de azért ugye a válla tartásából meg a kimért profiljából teljesen látszik, hogy tudja, hogy fényképezik.

varju

11 thoughts on “a többi meg a napi 60 000 – 80 000 karakter

 1. reszegszamar

  Szerintem a vámpíros téma sokat sápasztana Lucia amúgy valóban brilliáns stílusán!:-) Bár az is lehet, hogy egy luciás-vámpiros külön kategória lenne…:-)

  Kedvelés

 2. MóniGM

  :)))
  Imádlak! Könyörgöm, adj ki egy könyvet! Engem nem érdekel, miről szól, lehet akár vámpíros is, ahogy a kiadód szeretné, de ezt a stílust, ahogy írsz, szeretném legalább 300 oldalon élvezni egyhuzamban!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.