reklám női fartájékkal

Írok megint szponzorált reklámot, mert olyan rég volt már ilyen, aki rühelli az ilyesmit, lapozzon.

Ezúttal ez a cég küldött nekem derékmelegítőt, hogy próbáljam ki, és írjam meg a tapasztalataimat. Elsősorban azért mentem bele, mert pont ilyen cuccost próbáltam varrni magamnak, amikor terhes voltam, és a nadrágjaim derékvonala folyamatosan lefelé, a felsőimé meg felfelé tendált, ami borzasztóan idegesített, és most kíváncsi voltam, hogy ez is pöndörödik-e, mint amit én szerkesztettem (ez nem pöndörödik, valószínűleg a dupla réteg miatt).

Amikor a rendszergazdának megemlítettem a dolgot, akkor rögtön elméletet gyártott rá, hogy ugye először bejött a divat pár éve, hogy a lányok csak csípőnadrágot hordjanak, és a menőbb felsők nagy része is haskilógós, és most erre alapozva lehet üzletet csinálni abból, hogy egy harmadik ruhadarabbal tartjuk melegen a köztes részeket (és tényleg).

Kettő példányt kaptam az egyik fekete, a másik nugát, ami a képen ilyen:

Élőben valamivel tompább lilásbarna, és ez nekem pont jó, mert van egy tök hasonló árnyalatú nadrágom (bár a weboldalból ítélve az lesz a menőség, ha színben elüt a nadrágtól és a felsőtől is, de legfeljebb majd nem leszek hiperdivatos). Az otthonom magányában teljesen használhatónak bizonyult a holmi, illetve arra a funkciójára is fény derült, miszerint az enyhe, de mégis zavaró deréktáji buggyosodást (vö. love handle, ott az öv vonala felett) teljesen megszünteti, mintegy fűzőként is funkcionálva. Ettől, és a pöndörödés hiányától felbátorodva kimerészkedtem vele emberek közé is, a derékmelegítő az Avatar sajtóvetítésén debütált ma este, ahol sötét volt és meleg, szóval nagy kihívásoknak nem kellett megfelelnie, ha azt nem számítjuk, hogy tőlem teljesen szokatlan módon magamba tömtem egy közepes adag pattogatott kukoricát, illetve fél liter kólát.

Utána viszont a kis blogger barátaimhoz is beugrottam a kocsmába, ahol teljesen spontán módon észrevették, hogy jé, olyan derékmelegítőm van, amilyet nyerni lehet a freeblogon, illetve a közvéleménykutatásom során verbálisan azt az eredményt ikszelték be, hogy “nem, nem néz ki hülyén”, illetve a “ki mit kapott a blogja jóvoltából” témafelvetésre alie kívánatosabb zsákmánynak ítélte az mp3-aknál, amiket ő szokott kapni (ha nem számítjuk a férjét, akihez szintén bloggal jutott hozzá, ezáltal közvetve a lányaihoz is, de ilyesmit szerintem egy szolgáltató vagy kommentelő sem ajánl, még fényképes posztért cserébe sem).

Viszont a legmeggyőzőbb rész az volt, amikor este hurcoltam ki a megrakott kukát az utcára csípőnadrágban és derékig érő kabátban, és következmények nélkül hajolgattam, meg minden (és most mindenki képzeljen ide egy motázsvideót, amint lucia kukához hajolgat derékmelegítőben, gyerekjátékok után hajolgat derékmelegítőben, a krumpliföldön hajolgat derékmelegítőben, a strandon szalad lassított felvételben lobogó hajjal, vidáman, bikiniben és derékmelegítőben, majd vágás, szervkereskedelmi feketepiac, ahol elkínzott arcú, didergő emberek vesére alkusznak, ők nem vettek derékmelegítőt).

Asszem, ebből kihoztam, amit ki lehetett.

48 thoughts on “reklám női fartájékkal

 1. lucia

  hát nemtom, én a nadrágderék felett kibuggyanó cuccra gondolok, az tuti love handle, a google képkereső szerint is, ettől még muffin top is lehet. és minek fordítottad végül? magyarul hagyományosan úszógumi, de az nem olyan kedves :)

  Kedvelés

 2. Maitai szólt, uff

  Derékmelegítő ügyben nem vagyok kompetens, de a “love handle” szerintem följebb van, úgy a bordák fele tájékán. Amire te gondolsz, a gatya fölött, az egy másik szépséges angol szlengszó (azt hiszem, valamikor meg is választották év szlengjének): a “muffin top”. Hej, hogy ezzel mit szenvedtem nemrég egy film fordításakor! :-)

  Kedvelés

 3. viirag

  Pelenkákat Luciának!!! :) Én itt a blogodon láttam először és rendeltem is kettőt (emberemnek és saját részre) neked köszönhetően. Remélem megjön ezen a héten, kíváncsian várom milyen. köszi

  Kedvelés

 4. Nona

  r-: egy tipp, hogy ne látszódjon az elég nagy és feltűnő logó: vagy betűröd a nadrágodba a derékmelegítő alját és akkor nem látszik ki, vagy pedig kifordítva hordod:) Ugyanis mindkét oldala ugyanolyan anyagból készül. Szóval ez az ok ne tartson vissza:)

  Kedvelés

 5. Viv

  Én meg nem rendelek, mert elveim ellen való, hogy olyasmire adjak ki pénzt, amit egy szűkebb fazonú és hosszabb típusú pulcsi is funkcionálisan teljesít. :) Marad a réteges öltözködés és a nem csak derékig érő kiskabát.

  Kedvelés

 6. lena

  CSak, hogy a pelenkagyártók kapcsoljanak, hogy jó reklám a blogod: a bejegyzésed hatására rendeltem egy ilyet… Igaz, hogy már terhesen is használtam hasonlót és egy ideje gondolkodtam, hogy kellene egy olyan, ami nagy has nélkül sem harmonikázik rajtam, de a lökést te adtad.

  Kedvelés

 7. r-

  en siman elgondolkodnek azon, h vegyek ilyet, csakhogy amikor eloszor lattam is elszornyulkodtem azon, h ez is es a konkurens is vallalhatatlan minosegben logozza a termeket (ha meg logozna, de feliratozza es demilyenrondan)

  Kedvelés

 8. atomcsirke

  nekem van két ilyenem, a konkurens márkától, és nagyon jók, DE terhesen én már azokat a 3-4. hónap után nem tudtam hordani, ugyanis ezek alapvetően lapos hasra valóak!! a terhes-bandázsok pedig sokkal jobban nyúlnak elöl, és sokszor oldalt ráncoltak stb….szóval terhesen semmiképpen ne ilyet vegyen senki, előtte-utána viszont szuper.

  Kedvelés

 9. Part

  Mynona, Viv, köszönöm, akkor utánajárok, itt is van-e valami hasonló. Gyanítom nem magyar találmány a dolog és akkor tudok venni a Penniesben fillérekért. :)

  Kedvelés

 10. mynona

  “Reméljük, a terméket tesztelésre küldték, és fizettek mellé tisztességesen luciának.”

  Ha meg nem, hát küldök körkötött anyagokat Luciának. :)
  Mynona felirattal. Vagy anélkül, mert csak a sznobok mutatják a márkaneveket. A jólnevelt gyerekszobások még az Adidas címkéket is kivágják. :D

  Kedvelés

 11. exmanka

  Iditta: ez a poszt olyan két flekk lehet, ha tényleg csak a derékmelegítőt kapta érte lucia, akkor tíz évvel ezelőtti napilapos flekkdíj alatt írt promócikket. Hát, nem túl jó biznisz, abból már akkor se lehetett megélni, gyerek nélkül sem. Reméljük, a terméket tesztelésre küldték, és fizettek mellé tisztességesen luciának.

  Kedvelés

 12. mynona

  Part, én ilyent hordtam várandósan, igaz, levágtam a nadrág derékrészét és hozzávarrtam.. :)
  Nem nyom, dehogyis…. De ha eléggé csípő a nadrágod, még össze tudod gombolni a hasad alatt, akkor bizonyára jó ötlet! És ha kapsz vastagabbat, akkor jó meleg is.

  Kedvelés

 13. Orson

  Ez a derékmelegítő cucc bandázs néven is fut pl. a Brendonban. Árkategória is ugyanaz, mint amit írtál. Az enyém nem nyúlt ki, nem pöndörödik és hordom, mióta beállt a hideg. Meg előtte is, mikor vártam a babám.

  Kedvelés

 14. Part

  Terhesen ilyet nem lehet hordani, mi? :( Próbálom foggal-körömmel elutasítani a tényt, hogy lassan kéne vennem egy terhesnadrágot (rémálom), hátha ilyennel áthidalható a probléma… Mennyire rugalmas egy ilyen cucc? Nyúlik? Vagy nyom, mint állat és sokat szenvedett belső szerveim csak még jobban kikészíti?

  Kedvelés

 15. mynona

  Nyúlik? Ezért nem szeretek webshop-ból rendelni, de megnézem. Macerás ez az oda-vissza küldözgetés.
  De tényleg állati jó ötlet ez a derékmelegítő. Orvosi kellék divatba átültetve. :) Még pár ilyen, és a szülők boldogan divatoztatják tizenéveseiket.

  Kedvelés

 16. moncsi

  t! Nekem is ez(nyúlás) volt a bajom, én neten rendeltem, és kicserélték (futár jött érte!), azóta semmi baj. Szerintem jelezd nekik, mert a honlapjukon azt írják, 30 napon belül indolkás nélkül visszaveszik.

  Kedvelés

 17. manka

  t: évek óta mosom őket 30 fokon, géppel, és nem lett semmi bajuk.
  Mynona: üzlet híján szerintem rendelhetsz a webshopjukból is, én is így vettem, és okés volt.

  Kedvelés

 18. Zsu

  Nekem is van egy a konkurens cégtől, tavaly kaptam, rendszeresen hordom és imádom. Mondjuk én jobban szeretem a póló és pulcsi közt a nadrágba tűrve hordani, de ez már izlés kérdése. A trikókkal nekem mindig az volt a bajom, hogy akármennyit is húztam magamra, meg hosszú pulcsit meg mindent, a hátamról folyt a víz, viszont a derekam majd lefagyott. No de a derékmelegítő megoldotta a problémát.

  Kedvelés

 19. Nona

  t: nekem nem. Ha a méretednek megfelelőt veszel, nem hiszem hogy a széle megnövekedne.

  Én már kb 2 hónapja használom, és nagyon megérte beruházni rá, főleg hogy fázós és felfázós vagyok. Ez tényleg hasznos, és bőven megér annyit, amennyibe került:)

  Kedvelés

 20. mynona

  Ja, a körkötött anyagot, ha duplán hajtjuk, még varrni sem kell.. :D
  Deréknál behajtod, és kész. Ha nem túl nagy az átmérője, nem csúszik se le, se fel.

  Kedvelés

 21. mynona

  Nahát, pont ilyent varrtam a nadrágaimra, amikor nőtt a hasam. :)
  Sima körkötött anyag, kicsit vastagabb, duplán hajtva, simán bírta a mosást, nem deformálódott. De jó, van is még valahol anyagom. (Ha már Győr-Sopron megyében nincsen üzletük…. különben vettem volna.) Úgy kell nekik. :)
  Bécsben szuper jó körkötött anyagokat vettem anno…

  Kedvelés

 22. Gerusz

  Hm… a rendszergazda teóriájában lehet valami. Na majd ha elterjednek a rövidujjú kabátok, rá egy-két évvel pedig az alkarmelegítők, akkor lehet gyanakodni… :)

  Kedvelés

 23. kisroka

  Ó. Ilyesmit lehet kapni nálunk a bioboltban is, csak olyan fáradt-fásli színe van. Klassz dolog, pont ideje hogy divatba hozzák:)
  Off: ezer köszönet a paraplüss játékért, itt találtam nálad, napok óta szórakozunk vele otthon.. hihetetlen jó…

  Kedvelés

 24. exmanka

  Nem az ellenkező vélemények, hanem az ára hatására revideálom a fenti álláspontomat. Ennyi pénzért 1,4 trikó vásárolható az általam említett fajtából, amit az ember mégiscsak kimos minden viselés után, vagyis sok kell belőle. Ebből meg elég egy vagy kettő is, ha mondjuk csupa padlizsán kompatibilis felsőm-nadrágom van. Úgyhogy mégis kell nekem a termék.

  Kedvelés

 25. Mike, aki egy éve hord derékmelegítőt

  szerintem igenis van előnye a derékmelegítőnek a hosszú trikókkal szemben. Például a feljebb Lucia által említettek plusz az én esetemben például, hogy én izzadok mint a ló és állandóan melegem van, de attól még a vesém meg tud fázni és így nem is kell leizzadnom, mégsem fázom meg :)
  (mondjuk én nadrágon belül hordom, nem is látszik ki, mert majdnem 40 centi van a derekam és a csípőm között és ilyen esetben azért fel tud csúszni)

  Kedvelés

 26. manka

  exmanka, a trikó tök más. Nem marad a helyén, nem dupla rétegű ott, ahol kell a dupla védelem, viszont melegít felül is, ahol nem kellene. Ezért szoktam én izzadni és fázni egyszerre télen, ami nem öröm. :)

  Amúgy szerintem hosszú pulcsik alá is praktikus, nem csak csípőnadrághoz, legalábbis nekem kell.

  Kedvelés

 27. kommentfeltöltő káoszvető gép

  a rendszergazda koncepciója téves, klasszikus bizinisz összeesküvés-elmélet.. ilyen alapon a réteges alsószoknyát/szoknyákat is kufárok, szabók, szövőnők tukmálták volna rá a fehérnépre? természetesen nem.. ha a multifunkcionális alsószoknya/alsószoknyák példájánál maradunk, egyfelől a piszkos vagy lenge (értsd szexis) házi vagy kihívó viselet praktikus eltakarását szolgálta, másfelől a réteges öltözködést, akár a derékmelegítő..

  a rendszergazda teoriája alapján a fejkendő (& az alsó és felső főkötő + kibontott haj), a csador, a konyhai kötény, a pitykés vagy nem pitykés mellény, a kombiné (a középkori népviseletben ingbugyi), a kapucni, a fátyol, stb. is az ókor óta mocskos üzleti érdekeket szolgált volna..

  Kedvelés

 28. mazsolacsata

  Eddig azt hittem valami UFO-szerű izé lehetek, mert nekem szokott fázni a derekam, a világban meg mindenki hastopban, meg csípőrobogóban futkos télen is. Én meg egy kis szellőtól 5 percenként látogatom a retyót vizelés témakörben. Ez meg egy tök jó találmány, és azt nézem nem is drága. Nekem még északára is elmenne egy ilyen, mert anyaszülten alvós, és állandóan kitakarózós vagyok. Kösz a reklámot :D

  Kedvelés

 29. lucia

  Exmanka: nekem a hosszú trikókkal az a bajom, hogy derékban azért (meg mindenhol) vékonyabbak, viszont ha vastagok, és mellben lenyomnak, akkor én kolbász-szerű testalkatúnak tűnök, ami nem jó.

  Kedvelés

 30. lucia

  Ghostpunk: teljesen jó volt, én azt hittem, a sztorija nagyon gagyi lesz majd, de nem volt az, látványban nagyon ott volt (mint azt vártam is), és folyamatosan ébren tartotta valamivel a figyelmet. egyedül a szinkronnal volt bajom, olyan szokásos, erőltetetten jópofáskodó szöveget írtak hozzá, ahogy az életben senki nem beszél, pláne nem kemény zsoldoskatonák, de ettől elvonatkoztattam.

  Kedvelés

 31. Flóra

  Hát…én ettől a bejegyzéstől függetlenül egy hónapja rendeltem tőlük a cuccot. Nekem egyetlen bajom volt vele, hogy amit a honlapon szereplő mérettáblázat alapján vettem, az nagy volt. Vagyis lobogott a derekamon, pedig az nem hasonlít a darázséra. Viszont azonnal zokszó nélkül cserélték és a kisebb változat viszont tökéletes. Amúgy a te stílusodban elmegy kategória a reklám is:)

  Kedvelés

 32. exmanka

  Vö. lábszárvédő, hasonlóan praktikus darab.
  Amúgy meg van a trikó, ami leér az ember fenekének az aljáig és betölti ugyanezt a funkciót. Vállpántos, színes, rugalmas anyagból. Bámulatos, hogy egyesek időről időre azt gondolják, hogy feltalálták a spanyol viaszt.

  Kedvelés

 33. debcsillu

  Nagyon jó kis találmány, nekem is van iylen két hete, csak egy konkurens cégtől, effektíve ugyanez, csak más név van rajta;)

  Nagyon bevált, nekem is csak derkévillantó felsőim vannak, össze is szedtem az idei második felfázásommal egy randa szövődményt, de aztán jött a derékmelegítő korszaka:)))))))

  (azért vicces elképzelni téged a krumpliföldön, csak egy hajszálnyival irreálisabb, mint a bikinis-derékmelegítős Lucia:))

  Kedvelés

 34. Töprengő

  Szerintem ez a derékmelegítő kimondottan nőies , jól áll a nőnemű egyedeknek , s aki gyereket akar szülni , nem árt, ha vigyáz a veséjére. A frász tört fel , amikor a divatot majmolva még télen is fedetlen pocakkal jártak suliba tanítványaim , még a látványa is ijesztő volt. Jobb ez a derékmelegítő , mint a derék köré csavart nagykendő, esetleg pokróc , s mindenképpen jobb, mint a felfázás, görcsök és még rondább tünetek…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.