magyarázom, hogy miért írok kevés blogot most

Múlt héten is volt szent kedd, voltak vicces pillanatok is, de már kihullottak (leszámítva, hogy a díszvendégünk, egy fiatal, kedves, szép, ártatlan lány előtt kezdték el az asztal túlsó oldaláék üvöltve boncolgatni, hogy hogyan is lehetne friss vért szerezni pirított vér készítésének céljából, felvetődött például az ötlet, hogy mr.a-nál lehetne csirkét/kecskét vágni, de erre Suematra, a társasházi és egyéb szabályok és jogok ismerője rögtön tájékoztatott mindenkit, hogy élő állat tartásához engedélyt kell kérni a lakóközösségtől, és meg is fogalmazta, miszerint Tisztelt Lakótársak, szeretnék lakásomban 1 db élő kecskét/csirkét tartani mintegy kétórás időtartam erejéig, melyet követően az állatot levágnánk és vérét ontanánk egy kisebb baráti összejövetel keretében).

Bár az is lehet, hogy ez két héttel korábban volt, mindegy, arra viszont határozottan emlékszem, hogy brainoizzel, miután behatóan megtárgyaltuk a frizuráját, és a fodrászát, megint beszéltünk a fordításról, pontosabban fordítói szakmai trükkökről, egészen konkrétan arról, hogy melyikünk mit csinál, amikor estére már nem bírja a csuklója a gépelést. Én enyhébb esetekben a richtofit sportkrémet használom, úgy éjfél felé már a flector gél nevű nehézfegyverzetet, ő meg ajánlott valami köztes megoldást, de sajnos elfelejtettem a nevét. Na de lényeg, hogy ez zsinórban a 3. flectoros napom, kicsit fáradok, de majd csak lesz vége ennek is.

Reklámok

9 thoughts on “magyarázom, hogy miért írok kevés blogot most

 1. Ildi

  A volt munkahelyemen fejlesztettek beszédfelismerő rendszert magyar nyelvre. Sajnos nem tudom, hol tart a dolog, de ha érdekel, megkérdezem őket.
  Csatlakozom cinna-hoz, nekem a csuklómnál hamarabb feladja a hátam, sőt, a szemem is. :(

 2. roberto

  az jutott eszembe, hogy biztosan van – és úgy hívják, hogy teri néni, lol.

  (diktálás után valszeg még mosogat is, ha szépen kéred)

 3. roberto23

  nekem a dragon naturally speaking egész jó, pár oldalas tréning után majd 95-97 százalékos eredményt produkál, ha diktálsz vele. a hátrány, hogy eddig csak “nagy” nyelvekre láttam. a csuklólázról jutott eszembe – ismersz/használsz valami jól müködö magyar diktálóprogit?

 4. Panzer

  A neheztuzerseg a mufajban szerintem a Salonpas gel: Japanbol szarmazo, gyogyfuves-alkoholos kenocs, barmifele huzodasra, izuleti fajdalomra jo, kisebb-kozepes sportserulesekig bezarolag.

  Hatranya, hogy budos, mint egy sertestelep, es viszonylag draga is.

 5. tapsi

  Fásli? Nekem néha használ. Az első 10-20 percben kicsit lassítja a gépelést, de utána jó, hogy valamennyire fogja / támasztja a fájó részt. Krémben a fekete nadálytő krém, viszont az inkább úgy vált be, hogy nem a munka idejére, hanem este, lefekvés előtt, amikor végre pihenhet az a kéz. Illetve a klasszikus kis tégelyes tigris balzsam is nagyon jó, de az elég erős (az illata is).

 6. B

  Az feldob, ha elmondom én most jöttem meg buliból? Mondjuk aludni nem tudok, ami sz*r, mert akkor a vasárnapom is el van b*va.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s