vidám dolgok, némi hányással, de az mindig növeli a látogatottságot

Ebben a négynapos ünnepben az a jó, hogy legalább van munkám. A rossz az, hogy miközben félnapokig a vámpíros könyvet olvasgatom át (utálom a saját fordításomat lektorálni), a másik félnapokig meredten bámulom a képernyőt, ahol egy jobb sorsra érdemes fiatalember földigilisztát töm az orrába, hogy utána némi diszkrét hányás kíséretében a szájából vegye ki. Élve. És muszáj néznem, mert le kell írnom (fordítanom), hogy ki pontosan mikor mit mond. Az a szerencse, hogy időnként azért szó nélkül görkorcsolyáznak tangában akár egy percig is. Ahogy agnus írta, amikor levélváltásunk során panaszkodtam neki, látod, jó fiúk ezek, sportolnak, csak túl kíváncsiak.

De tegnap este azért kirúgtam a hámból, éjfél körül megittam itthon egyedül egy vodka coolt (az olyan, mint a bacardi breezer, csak van belőle körtés és almás is). Ennek következményeképpen elalvás helyett itt röhögtem a sötétben az ágyamban azon, amikor ugye írtam azt a hófehérkés bejegyzést, és alie meg az L. szinte azonnal átjöttek, mint válságstáb, és aztán amikor már túl voltunk a töviről hegyire problémamegoldáson, akkor mondtam, hogy ez tök hülye dolog, de miközben írtam a bejegyzést, megjelent előttem a bejegyzésben szereplő barátnőm, aki egy ilyen melírozott hajú, nem kövér, de mellyes, anyukás nő, aki nem ad danone joghurtot a lányának, és bár üveges bébiételt igen, de mindig megnézi az összetevőket, a férje pedig egy nagydarab, joviális, mély hangú, szőkésbarna pasi, aki szeret lemenni a közeli kerthelységbe, és tízpercenként eszembe jut, hogy fel kéne hívni a barátnőmet, hogy van. Erre az L. kijelentette, hogy biztosan Herceghalmon laknak, az ilyen párok ott szoktak, meg alie is beszállt, és azon vitatkoztunk, hogy a pasinak opelje van-e, mert szerintük igen, de szerintem nem illik a képbe. Meg volt a karabineres mondat, amit alie végül nem blogolt ki, meg a koponyás szex (létező dolog), és összességében baromi vidám este lett belőle, még tegnapra is jutott belőle.

Igazából csak ennyit akartam most mondani.

24 thoughts on “vidám dolgok, némi hányással, de az mindig növeli a látogatottságot

 1. tipicall

  (Kicsi angol tudás mellett lehet nálad lektorálásra jelentkezni? Mert a fiam nagyon szivesen olvasna ingyen és bérmentve friss ropogós Lucia fordítmányokat. (Jójó én is, de ezt olyan izé bevallani.. najó főleg én…)Jó helyesírásból és igazán fejlett a humorérzéke. A nyelvérzéke is az állítólag, de mint anya, ezt mégsem illik dicsérnem.:))

  Kedvelés

 2. bluemoon

  Jelentem nálam minden gond nélkül megy Firefox alatt. ( csak hogy pozitív visszajelzés is legyen:) És az új címet is csak úgy vettem észre, hogy elolvastam az erről szóló bejegyzést)

  Kedvelés

 3. JoeP

  Ránéztem, nálam sem jó. Böngészőben egyikben sem jelenik meg. Ha rávizsgálok a DNS bejegyzésére, akkor megkapom a 88.209.249.54 címet, de a zorcsi.hu 80-as portjára már nem tudok rátelnetelni. (De ezt ne mondd meg a gyereknek.;)
  Valami a webszerver oldalon nem igazán jó.

  Kedvelés

 4. bluemoon

  Bálint, dehogy, de ha láttál valaha Jackass-t, vagy Ozzy Osbourne-t rögtön lesz elképzelésed a dolgoról… És ugyebár azt is szinkronizálta valaki…:) A koponyaszexről meg elképzelésem sincs, de majdcsak kiderül mi is az:)))

  Kedvelés

 5. Ildikó

  Hát, majdnem sikerült a hányásos történetet szaporítanom a magam adagjával, mert elkövettem azt a hibát, hogy a hozzászólásokat vacsora fogyasztása közben olvastam el. )) Legközelebb óvatosabb leszek.

  Kedvelés

 6. bluemoon

  Nagyon meg kell dolgoznod a pénzért. De a konyhai kiadásokon legalább azonnal tudsz spórolni, mert gondolom étvágyad nem nagyon lehet…

  Kedvelés

 7. szkifi

  nem tudom hogy a sperma szo az itt moderält e, da olyan is volt hogy abbol csinältak räntottat…de az nem ez a müsor volt, amit egy nagymesterasszony fogyasztott el

  Kedvelés

 8. evetke5

  szerintem a teflonba hányós tökjó, mert nem szimplán belehány, hanem először a gyomrába küldi egy komplett rántotta alkotóelemeit és azt kihányva süti meg a rántottát.
  nekem az aranyhal lenyelése és visszahányása volt sokkoló, főleg mert akkor valamiért pont nem tudott hányni a srác és aggódtam szegény halért a [só-]savas környezetben.

  Kedvelés

 9. szkifi

  annak ellenere hogy en a gilisztafobia mainstreamjet müvelem, azt kell mondjam szerintem ennel a földigilisztäs resznel sokkal gusztustalanabb az amikor ugyanez a fiatalember belehäny egy teflonba, majd ezt megsüti, es majd megeszi.

  de söt! a tojasevö verseny is figyelmet erdemel. ahol a modell nyert.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.