a forgalomról

Én értem, hogy gáz ez az egy évig tartó hídfelújítás, meg Budapest legforgalmasabb Pest-Buda összekötője, és köcsögkommunisták, meg minden, nekem is a Margit híd esik a legjobban kézre, de az az érzés, amikor délelőtt 9-10 között a kihalt Moszkva téren és Margit körúton száguldozom, az megfizethetetlen. Konkrétan 15 perc alatt ott voltam a Lajos utcában a Farkasréti temetőtől, pedig a Németvölgyi fel van túrva, és hiányzott az útból az összes idegbajt kiváltó tényező is (például a többi idegbajos autós). Ha ez így marad, akkor nem is bánom, ha nem jutok át Pestre egy évig, majd biciklizem, ha muszáj, vagy mittudomén, nem megyek Pestre, könyvesbolt Budán is van. És igazából annak is nagyon örülnék, ha a körúton belülről teljesen ki lennének tiltva az autósok (engem is beleértve), tisztára szép volt ma az itteni város kocsik nélkül.

9 thoughts on “a forgalomról

 1. lucia

  Natimama, minden rendben van, csak gyakorlatilag napi 10 órát dolgozom, vagy a gyereket nyüstölöm, de az idő szép, a kedvünk elfogadható, a gy.a. hétfőn költözik, a lehetőségekhez képest minden rendben :)

  Kedvelés

 2. natimama

  Ide-oda röpködöka blogok között, de sehol egy újabb hír felőletek! Még egy ici-pici sem.
  Nagyon akarom hinni, hogy minden rendben arrafelé!!!!

  Kedvelés

 3. petya

  Lefordították azt, Komfortos mennyország címmel. Ott elvesztettem a fonalat, hogy az eredetiben Salmon a kislány, a magyarban meg Sailfish. Első mondat: “Susie Sailfishnek hívtak; a családunknak már csak ilyen halneve volt.” (My name was Salmon, like the fish.)….Mindegy, annak idején rá akartam a kiadós cimbit beszélni, mert szerettem nagyon, de addig vártam, mire kiadta más. Most van egy újabb szeretett könyvem, ha azt is kiadják előbb, megőrülök :-)

  Kedvelés

 4. pappito

  én ehhez szorosan kacsolódva kérdezném, hogy a The Lovely Bones-t nem fordítod-e le-e?

  Mostan leszen belőle film (némi NZ vonatkozásai vannak a dolognak) januhárban Mo-n is vetítik (műsorukra tűzik!) a mozgóképszínházak.

  Kedvelés

 5. sudve

  Mondjuk Észak-Buda nem járt ilyen jól, a Szentendrein még tovább állt a sor reggel, mint szokott, és még csak a jövő héten kezdődik a suli. Klassz lesz.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.