ünnepi szezon

Mostanában folyamatosan jön a mikulás, amikor meg valamiért nem, akkor teszek róla. Múlt hétfőn pl. egy Napirajz könyv várt az asztalomon, amit mr. a küldetett ide furmányosan (azóta is rejtegetem otthon, mármint a könyvet, mert a környezetem olyan, hogy ha meglátják a napirajzot, ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy kifejtsék, ők ezt mennyire nem értik, bár a fiú szerint van benne két jó momentum: a hintaló és a működtesse). Ma ugyanő csinált nekem lucia@nesztelencsiga.hu mailcímet, lásd ott fent, természetesen a gmailes is működik továbbra is. Amikor felszólítottam, hogy számlázza már ki ezeket, azt felelte, úgy gondolja, inkább meghív majd valami moziba és azzal el van intézve. Érzem, hogy valami trükk van a dologban.

Ami pedig a saját beszerzéseimet illeti, múlt héten megvettem nekem karácsonyra azt a metálpiros porszívót, amire már szeptemberben vágytam, ma azt a szintén metálpiros esőkabátot, amire már szeptemberben vágytam (úgy tűnik, szeptemberben vágyakozó típus vagyok), illetve beszereztem egy készlet keresztszemes mintát, továbbá matching hímzőeszközöket. Nem röhög, az új imázsom az, hogy titokzatos vagyok, ikertestvér, és közben hímzek (esetleg a porszívóhoz öltözve takarítok).

3 thoughts on “ünnepi szezon

  1. lucia

    a mangóban volt olyan is (gilda művésznéven, csukló felett fűzős), most nagyon rámentek erre a piros vonalra. amúgy a mammutban van egy bőrkesztyűs bolt, ott lehet talán még megpróbálni.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.