a roger waters koncertről

Aztán szombaton egész nap csak kóvályogtam, mint az őszi légy, délután ledőltem egy kicsit, aminek következményeképpen ötkor arra ébredtem, hogy hétre mennem kell a koncertes partneremért, meg a glóriához is el kéne még ugranom motorosöltözékért (vasárnapi programnak a fiúm kitalálta, hogy elmegyünk motorozni a born to be mild ismerőseivel), és előtte felöltöznöm sem ártana, de teljesítettem a tervet, és Tyttötől még pofátlanul egy kávét is kunyeráltam, finomat csinált. Dream nagyon jó társaságnak bizonyult a koncert alatt is (ismerte az összes számot, ugyanakkor nem érzett késztetést, hogy a rajongását excentrikusan fejezze ki), meg a koncert után is, amikor beugrottunk még a Tandembe levezetésképpen, és megtárgyaltuk mindazon öltözködési, fogyókúrával kapcsolatos és egyéb kérdéseket, amikről addig nem beszéltünk, ő a Leffe, én pedig a virgin gyümölcskoktél mellett, amit a Rita talált ki számomra, nagyon empatikusan. Jóléreztem magam, na.

Ja, természetesen Waters is jó társaság volt.

3 thoughts on “a roger waters koncertről

  1. Parker Lewis

    szo nincs arrol hogy szar lett volna, remek volt. csak nem koncert. annyi kulonboztette meg egy DVDtol hogy itt sokan enekeltek egyutt a zenevel…

    Kedvelés

  2. lucia

    hát, nekem az előző (2002-es talán?) budapesti Roger Waters koncert sokkal jobban bejött, ez inkább olyan Pink Floyd koncert volt a Pink Floyd nélkül (tribute:), ugyanakkor egy Roger Waters koncert olyan, hogy akkor is jó, ha szar, ez meg azért annyira nem volt szar.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.