az olvasók és a kommentelők természetesen mind kivételek

Én nemtom, de ma valahogy túlcsordult a pohár (fogalmam sincs, hogy miért pont ma, semmi közvetlen oka nem volt), és elegem van abból, amikor a megbeszélt dolgokból nem lesz semmi, amikor a politikai kérdésekkel nem foglalkozhatok, amikor mosolyogjak akkor is, ha nem, amikor nem válaszolnak, amikor beleteszek magamtól 80%-ot, és a maradék húszat kérik számon, amikor a minden van. És tegnapra, de legyen tökéletes.

(És tudom, hogy én is szoktam halasztani megbeszélt dolgokat, nem igazán akarok politikai kérdésekkel nyilvánosan foglalkozni, jobban megéri mosolyogni, mert olyan hálásak tudnak lenni érte, és én is szoktam nem válaszolni, és ha egy kicsit még jobban megerőltettem volna magam, simán meglenne a 100%, és sokkal jobb, ha minden van, mintha semmi nincs, és ha már megvan az a szuperképességem, hogy tegnapra, de tökéletesen, akkor miért ne használjam ki, de akkor is, néha jólesne egy kis (nagy) odafigyelés, csak úgy, get out of jail free card jelleggel, mondjuk egy olyan, hogy valaki felhív, hogy “dobj el mindent, hülyeségeket akarok csinálni, egy óra múlva a megadott helyen”).

9 thoughts on “az olvasók és a kommentelők természetesen mind kivételek

 1. novice

  Arrol beszeltunk baratokkal tegnap, milyen jo lenne, ha random idopontokban, mikor szomoruak vagyunk, lenne gondolattal gyilkolas skillunk es neha felrohoghetnenk, ha eppen kiszaladna egy merokanallal kibelezes veletlenul.

  Kedvelés

 2. rgranc

  1. Ha mindenki rád hagyná a házát, akkor az lenne a gond, hogy mindet fel kell újítani időnként, stb. meg mittomén mit akarsz annyi házzal csinálni

  2. Szeretünk, Lucia! Remélem ez is segít azért… :D

  Kedvelés

 3. zsoltu

  Tudod azon kívül, amikor a csokilelőhelyet mondtad, meg hogy írj már sűrűbben, nem nagyon volt személyes kontakt, de ez most tök érdekes, hogy épp ma, épp ezt, épp így gondolom, nem kicsit így, hanem épp pont így. El is mondtam annak, akiket illet, hogy azért jó lenne, ha nem csak nekem kellene futni a szekér után, a telefon az olyan eszköz, amit mindenki felvehet, hogy nehogy már én rohadjak meg azért, mert más hülye – de nincs remény, ez mind felesleges, ezek pont ugyanúgy fognak felkelni holnap, és minden megy tovább. Ezek szerepek, amiket mi osztunk le, pont így. És tudod az a baj, hogy ha nem így lenne, ha nem olyan lennék, amilyen, akkor nem lenne jó, egyszerűen akárhogy próbálom, nem esik jól, egyszerűen nem jó olyannak lenni, mint az a másik.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.