all the pretty little horses

Pusztán az értetlenségem indoklása végett szeretnék mutatni pár jellegzetes képet a hálószobámról (igen, a bútorok a művész azon korszakából származnak, amikor az adott keretből a nyír és a fekete közül válogathatott csak az ikeában).

Szóval fogalmam sincs, hogy ez hogyan történhetett (mindenesetre amikor ész nélkül világoskék dolgokat kezdtem vásárolni, akkor az első tünetek megjelenése után másfél évvel szültem egy fiút, úgyhogy egy kicsit aggódom):

Image

5 thoughts on “all the pretty little horses

 1. Jaspis

  Gyanús, felettéb gyanús. A mandarinbokor minálunk a gyerekszobában virágzik és terem egyszerre, a sárkány nem egy dobozon, hanem a kupán ül az íróasztalon, és a fiúgyermek rendelkezik egy ugyanilyen sárga kisautóval.
  Akkor most milyen univerzumok is találkoznak itten?

  Kedvelés

 2. neeev

  Az mit jelent, hogy az én számítógépasztalomnál PONT OTT, PONT OLYAN hosszabbító van, kifele áll a kapcsolója, és annak is csak a MÁSODIK LUKJA üres?

  ((Azt biztos csak én nem tudom, hogy tud a mandarin egyszerre teremni és virágozni, Lucia nyilván nem kötözi föl a piacon vett mandarint a bokorra.))

  Kedvelés

  1. lucia Szerző

   minden bizonnyal csak úgy lehet, hogy a húrelméletben mégiscsak van valami, és a különböző univerzumok kapcsolódási pontja az én blogom (következtette ki szerényen).

   nem, a virágokat kötözöm fel. (amúgy két hónapja egyszerre virágzik és terem, érdeklődéssel figyelem további cselekedeteit, mondjuk a boltban mondták is, hogy csak évi három hónapot tölt passzivitásban, és azt, hogy melyik hármat, azt _ő_ fogja eldönteni).

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.