próba, majd, dedikálás

Na, pillanatnyilag van már blogom, írni meg képeket importálni viszont nincs időm, mert egyelőre a napirajz-blogot importálom, és abban egyes nézetek szerint mégiscsak nagyobb szerepet játszanak a képek, mint az enyémben.

De ami a legfontosabb, hogy holnap 16:00 – 24:00 között Pécsett szervezünk műsoros dedikálást az A Szoba nevű helyen, és tök jó lesz, aki dedikáltatni, pólót vagy könyvet venni, esetleg megvetően bámulni szeretne, az jöjjön el.

8 thoughts on “próba, majd, dedikálás

 1. Encsi

  Nem kell hozzá sablon. WordPress beállítások menü, legelső almenüpont (írás), felülről a második sor (hangulatjel-ikonok grafikus formázása).
  A bloghu pedig egyre katasztrofálisabb, jól választottál. Én komplett weboldalakat menedzselek wp alapon, nem rocket science.

  Kedvelés

 2. Veromamaja

  Meglepően sokáig kitartottál a freeblog mellett. Új blog, új élet! Ezt kívánom.

  Jelzem, ikreket kértem 2011-re a blogodtól, és ehhez képest csak egy gyerek érkezett, igaz, az 2011-re visszadátumozva:-) Reméljük, az új blog már 100 %-os hatékonyságú lesz!

  Kedvelés

 3. meow

  Na, és akkor sikerült demonstrálnom, mi zavar itt. Reflexszerűen használok emotikonokat, de csak kettőspont-zárójel alapon, rááll a kezem, tudom, leszokhatnék róla, de elég régi (atyaisten, több, mint tíz éves) szokás. Ezek a vigyorgós pofák viszont határozottan idegesítenek.

  Kedvelés

 4. nesztelencsiga Szerző

  mert a bloghun nincs sajátdomainezés és kevésbé szerkeszthető a kinézet, mint itt (főleg, ha saját szerveres telepített wordpressre költözöm, ahova innen sokkal könnyebb lesz), egyébként meg Magyarország úgyis össze fog omlani bloghus szerverestül. amúgy a bloghu volt a másik jelölt, és sokat dilemmáztam, mert nagyon aranyosak voltak, de azért nkább a függetlenség.

  Kedvelés

  1. meow

   Oké, megértem :). Nem gond, ez is használható és remek, csak hát… :). Szerintem mindenkinek van egy blogszolgáltatója, ahová érzelmileg bekötődik, és nem is érti, hogy mások miért nem :). Olyan ez, mint a fodrász a nőknek. Lehet, hogy egyszer-kétszer indiszponált, meg elszúrja a frizurádat, ettől függetlenül mindig hozzá fogsz visszamenni, és ha mégis váltani kényszerülsz valamiért, nehéz szívvel, magadban rossz érzésekkel teszed.

   Kedvelés

 5. meow

  Hurrá-hurrá, és éljen-éljen. Bár nekem csalódás, hogy ha már költöztél, nem a bloghut választottad. Lehet érdeklődni, hogy miért pont wordpress?

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.