I did it my way (whatever that means)

Na, a mai napom ilyen volt (emlékeztet arra a feledhetetlen, réges-régi alkalomra, amikor kijelentettem, hogy nem is ittam sokat, majd magassarkúban, tökéletes úttartással, határozottan és céltudatosan besétáltam az Instant szekrényébe, amelynek ajtaját a velem lévő pasi előzékenyen kinyitotta előttem, miközben diszkréten röhögött).

10 thoughts on “I did it my way (whatever that means)

 1. Shia-ko

  ha már ekkor sorozatjunkie mindenki, akkor azt valaki helyre tenné nekem, hogy vajon csak én érzem úgy (vagy a sör volt mérgezett), hogy weddon bácsi a dollhouse-zal megpróbálta nagyjából ugyanazt elmesélni, mint a firefly-al és újra megbukott? (mármint nézettségileg, mert az első évad a főszereplő csaj ellenére nem volt rossz a másodikra pedig még nem volt hangom)

  Kedvelés

 2. Szalay Gergely

  Engedtessék meg: szerintem ha az ember szerette a Buffyt (Xander és Anya, valaki?)/Angelt (Lorne!!!), akkor az erős averzió a minmálisan elvárható érzelmi reakció a Twilighttal kapcsolatban.

  Kedvelés

 3. letezo

  de azért mikor Angel rohangászott nappal kabáttal a fején, meg Spike vezette a kocsit, aminek a szélvédőjére celluxozott egy fecnit, az sem volt túl szalonképes.

  Kedvelés

 4. lucia

  letezo: abszolút, a Buffy az egy Joss Whedon-sorozat, történetesen mindenféle démonokkal, köztük vámpírokkal, a Twilight pedig egy elcseszett, rosszul megírt lányregény-sorozat történetesen párkapcsolati abúzussal és kiherélt szalonvámpírokkal.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.