tribute to schmitt pal and semjen zsolt

[bármilyen egyezés más nőbloggerek alkotásaival pusztán a látomásokra való képességem műve]

A rókus kórház fekete macskáját úgy hívják, h mázli.

Én nem akarok komoly párkapcsolatot egyáltalán. Szó sincs ilyesmiről, csupán néha elmegyünk moziba, meg kocsmákban dumálunk záróráig. Hónap végére csak diós füstöltsajtom maradt. Nagy szerencse, h nem érdekel, mit gondolnak rólam mások.

Szóban forgó este, beülünk a Balettcipőbe kajálni, egy ismert bloggerceleb lány, valamint én meg a srác. Hoz mindkettőnknek rózsát, fehéret. Ezt a serdülőfélben lévő kölyköt valahogy másképp szeretem. Magasabb fokon, mintha a fiam lenne, habár fél évvel idősebb nálam. Szerintem ennek az óriási vonzódásnak mélyebben vannak a gyökerei.

Később a Szódában iszunk, Föld napja, CM, ennek megfelelően tele biciklisfutárokkal a hely (ja, de egyébként szokás szerint mélyebb dolgok is foglalkoztatnak, nem csak divatmán buzik). Biztosítottam őket afelől, h már sokkal jobban érzem magam, és beszámítható is vagyok, de azért engedjenek már fel, mert a belépőkártyámat elhagytam vhol.

És akkor előkerült ez a fiú, akivel kisgyermekkorunkban együtt jártunk hittanra, mensa-tag, ponyva-fantasy-t olvas, és amikor megérkezem, a kabátja alá rejti, sok filmet néz és nem beszél a moziban, meredek szóvicceket gyárt. Ennyi férfiba egyszerre még sose voltam beleszeretve. A miheztartás végett azért elmagyarázom neki, hogy ő komoly kapcsolatot akar, én meg nem, és ez nem vezetne jóra. Ezen rövid ideig gondolkoztunk, majd megállapodtunk, hogy az nagyon abszurd helyzet lenne, ha én megenném a sütijét, majd azt találtam mondani – excuse my French, én is túl voltam már azon a ponton, és tényleg így volt stílusos -, hogy “Nevemre tetováltatlak, geci”.

Neked velem kell járnod, mert az egész faluból én járok csak gimnáziumba.

26 thoughts on “tribute to schmitt pal and semjen zsolt

 1. lucia

  lucia: na de te nem vagy az ún barátom :) de igazad van, adott idő alatt indokolatlanul sok megjegyzést tettem a bajszodra, amivel nincs semmi baj egyébként, és különben is, a magánügyed (bár esetleg jobb lenne, ha csak otthon, a négy fal között csinálnád :P).

  Kedvelés

 2. lucia

  Shia-ko: csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy bizonyos nézetek szerint egy igazi férfi csak ott zokog hangtalan könnyeket, ahol senkise lát.

  Kedvelés

 3. Tengelic

  Naugye. (Igazolva látom azon felvetésemet, miszerint sokunknak “akadnak jópasi-barátai, akik(et) nem szeret(nek) eléggé”. Úgy látszik, mostanában mindent szögnek látok.)

  Kedvelés

 4. lucia

  KTamas: hát van egy kis rész Suematrától, amit már csak rss-archívumból tudtam előbányászni, meg pár mondat alie-től, amit csak szkennelt, de a többi rákereshető :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.