a csempészetről

Újabban a csempészeimet szeretem nagyon, ami jó, mert egyben a nem túl távoli szomszédjaim is. Ma kezdték az előtér-kamra-vécé padlózását, és biztosítottak arról, hogy este be fogok tudni jönni, és lám, meg is oldották:

Jobbra Szkülla az aljzatkiegyenlítő, balra Karübdisz a frissen felragasztott csempe.

Amúgy azt nem értem, hogy reggel nyolc körül jöttek, akkor fel kellett még szedniük az előtérből a linóleumot, a vécéből a vécét és a padlót, a kamrából a linóleumot és a polcokat, ezzel együtt ötre a fele padló (az egész összesen 18 nm) le volt rakva kötésben (sok vágás), plusz a konyhában 2 nm csempét feltettek a falra:

(Baloldalt a tűzhely meg a hasonló konyhaszekrény nincs ott a csempézés miatt, és igen, pár centivel lejjebb akasztom majd a faliszekrényeket).

20 thoughts on “a csempészetről

 1. lucia

  varázsgörény: elképzelhető, de akkor is istenek, hogy három nap alatt befejezték úgy, hogy el is mentek a csempéért, felszedték a korábbi burkolatot, aljzatkiegyenlítőztek, lábazatoztak, elvitték a sittet, és én mindig beállítottam újabb ötletekkel, hogy hol csempézzenek még :)

  Kedvelés

 2. lucia

  Ildikó: hát ezek utcabeliek, és pillanatnyilag odáig vagyok értük, a srác, aki nálam dolgozik, tök ügyes éd kedves, és elviszik a szemetet meg a sittet, és azt a részt, amit összejártak, konkrétan FELSÖPRIK. eszem megáll.

  Kedvelés

 3. Ildikó

  Honnan szeded a szerelőket, komolyan?

  anyuék felújítottak a házat, a festők csináltak mindent (olcsók voltak és értenek mindenhez, na ja), még a konektorokat sem szedték le festésnél! ami persze később ki lett cserélve jobbra, ami kisebb mint az eredeti

  de anyunak mondhatunk amit akarunk, ők olcsón dolgoznak és kész

  most a szobába lesz parkettázás (kiszedve az eredeti parketta, alatta föld van), hogy lesz kihordva a sitt? ó igen, végig a fél lakáson szűk folyóson. Átemelve az ablakon? ugyanmár az nehéz! És nem mellesleg gyorsabb, kevesebb pénzt lehet elkérni érte.

  Inkább már nem is szólok semmit

  Nagy szerencséd van a munkásemberekkel

  Ildikó

  Kedvelés

 4. tipicall

  Nem hiszem el! Ennyire nem lehet egyforma ízlésünk.. Múlt héten vettem meg a csempéket,ahogy elnézem, ugyanilyet:) Csak a bútorom lesz világos. Hehh.. sztem mégiscsak a lányokat szereted te is:D

  Kedvelés

 5. Ági

  Hááát… nagyon útban tud ám lenni az a szekrény, ha lejjebb van – én már néhányszor úgy fejen…tam magam az ajtóval, hogy a fal adta a másikat. :(
  De nagyon szép konyha lesz ez, már most is látszik. :)

  Kedvelés

 6. lucia

  exmanka: nincsenek. annak, hogy újra kellett villanyvezetékeznem az egész házat, az az előnye, hogy pontosan tudom, hol vannak a kábelek :)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.