izé

Szóval most az van, hogy különböző kiadók tartoznak nekem nagyjából olyan három millió körüli összeggel ősz-január óta, ami után én már befizettem az áfát (illetve rengeteg olyan adóelőleget is, amiből majd visszakapok, mert nem annyi lesz az adóm, ez is mekkora wtf), viszont én nem várhatok hónapokat a lakbérrel meg az autóhitellel meg a tej-kenyér kifizetésével, úgyhogy ha valaki tud belátható időn belül fizető fordítási vagy általam elvégezhető bármilyen munkát, az szóljon már.

Vagy ha valaki venni akar egy felújítandó, Margit körúti csendes lakást, az is.

19 thoughts on “izé

  1. lucia

    esthajnal: 10700024-53114750-51100005, de egyrészt a drukkoknak is örülök önmagában, másrészt meg ha valaki küld, azt vagy ledolgoznám természetben (ööö, erkölcsös és törvényes módon), vagy visszaküldöm, ha egyenesbe jövök :)

    Kedvelés

  2. pw

    3 kilóm lenne a kísérletre, hogy 1000-ren összehoznánk-e pl. egy hét alatt a mínuszod. :) Nem piramis, hanem létra-játék lenne ez, mert mindenki csak egy fokot építene maga alá, azonos keskenységgel, és a felső vége lenne Lucia, alul meg egy Jákob nevű csóka. Aztán lehetne le-fel szaladgálni rajta. Amikor Luciának megjön a pénze, visszateszi a közösbe, és kiadjuk más nélkülöző becsületes játszópajtinak, hm? :)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.