sheldon cooper szerepében client eastwood

A jó meg az volt az elmúlt időszakban, hogy C. Eastwood értesített, hogy mivel mindjárt vége a Giger-vándorkiállításnak Bécsben, kénytelenek leszünk hamarosan megnézni, és erre egyszerűen nem mondhattam nemet, ami azért volt nagy szerencse, mert nem is akartam.

Különböző okok miatt az én autómmal mentünk, amelyben a beülés és a munkájának megkezdése között eltelt pár percben Mr. Eastwood (nekem csak Client) felhívta a figyelmemet, hogy ég a motorhiba lámpa, továbbá a MAINT READY is, és így elejét vette az esetleges kínos csendnek, mert erről elbeszélgettünk egy darabig (mivel már ittam kávét, amit ráadásul nem nekem kellett elkészítenem, kedélyes hangnemben). Ezután az út nagy része alatt dolgozott, vagyis, mint arra felhívta párszor a figyelmemet, dolgozott volna, ha nem rángattam volna a kormányt, és én mindannyiszor türelmesen tájékoztattam, hogy nagyon erősen fúj a szél, ezért ha nem rángatnám a kormányt a kamionok után, akkor meghalnánk, ilyenkor figyelmeztetett, hogy ne őt nézzem (vasvillaszemekkel), hanem az utat. Amikor viszont már osztrák területen szólt, hogy érdekes sebességgel megyek, és a válaszomra, hogy alig több százharmincnál, közölte velem, hogy de itt csak nyolcvannal szabad, majd, miután pánikszerűen lelassítottam, hozzátette, hogy a kamionoknak, BAZINGA!, kezdtem úgy érezni, hogy a szórakoztatásomra kulturális referenciát csinált az útból. Igazán nem kellett volna.

Miután befejezte a munkát, úgy tűnt, unatkozik egy kicsit, mert megkérdezte, hogy mi történik, ha menet közben megnyomja az autó kikapcsológombját. Én a gépjármű szakértőjének fensőbbséges hangnemében tájékoztattam, hogy semmi, nyomja csak nyugodtan, biztattam, és amikor csak röviden nyomta meg, tényleg nem történt semmi, amikor viszont hosszan, akkor kikapcsolt alattunk az autó, én meg úrilányhoz illő szenvtelen modorban vártam, hogy mikor szaladnak belénk hátulról, miközben a lendületet felhasználva kisoroltam a leállósávba.

A kiállításról annyit, hogy ezek után még mindig tartogatott felkavaró és izgalmas részeket, és maradandóbb hatást gyakorolt rám, mint amikor C. (nem Bécsben) édeskével kérte a mojitót, pedig ez nagy szó, szóval akit érdekel, az nézze meg (és hozzon nekem plakátot).

(Bécsben egyébként nem lehet legálisan fizetősparkolni, ehhez “jegyet” csak a legendákban szereplő trafikokban lehet kapni, és az osztrákok nem beszélnek angolul, viszont úgyis majdnem mindenki magyar).

13 thoughts on “sheldon cooper szerepében client eastwood

 1. edeus

  lucia: legközelebb csak kérdezz meg nyugodtan. De a wienerlinien.at vagy vor.at útvonaltervezöjében benne vannak, és ha utca/házszámra keresel, akkor még a gyalogos részét az útnak is kiadja pdf-ben. Nagyon jó, és felhasználóbarát. Olyan, amilyent nem várna az ember magyar gyökerekkel.

  Kedvelés

 2. nemsissi

  Lucia, Bécsben parkolójegyet a metróautomatákban is lehet kapni és a benzinkutaknál is. A Geiger a Kunsthausban van, amihez ugyan metróállomás nincs közel, de trafik és benzinkút igen

  Kedvelés

 3. Dr. Oszt, taxis

  hmm
  az utóbbi néhány hozzászólásod mindegyikében előfordult szmájli
  csak nem hogy…
  JÓL ÉRZED MAGAD???
  (ez esetben hurrá)

  Kedvelés

 4. szkifi

  én is voltam egy hónapja megnéztük, de őszintén bevallom rám a hwh-ban található étterem steakje tett igazán nagy hatást. több kiállított tárgyat szopóálracnak néztem, akkor mondták a társak hogy azok szörnyek. továbbá a ruhatáros leégetett a lyukas farmerdzsekim miatt, hogy először is miattuk lyukadt e ki, mert akkor elnézést, másrészt ha már korábban is lukas volt, miért nem varrom meg… ezen a ponton eldöntöttem, hogy sosem fogok tolmácsolni, mélyen kussolok arról hogy beszélem a német nyelvet, desőt a wiener dialektet.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.