nyaralós

Szóval beesett most egy váratlan wellness-nyaralás, hogy cserébe írjak róla (nem ide, az külön project), azért vagyunk most Földváron, és egyrészt elképesztő, hogy itt szinte minden olcsóbb, mint Budán, másrészt meg konkrétan kedvesen szolgálnak ki mindenhol.

Családbarát hotelben vagyunk, és tényleg az, ez nem csak az etetőszékben merül ki, még brainoiz is megjegyezte, hogy tisztára Schaffer Erzsébet lesz a miliőtől, csak olyan szókapcsolatok jutnak az eszébe, hogy gyermeki áhítat, meg a lenyugvó nap fénye végignyaldosta a Balaton hullámait, szóval nagyon kemény. Mondjuk a gyerekkel még így sem egyszerű, mert saját külön elképzelései vannak arról, hogy mit kellene csinálnunk, én meg szeretném, ha örülne, viszont nem szeretném, ha a többieket feltartanánk, úgyhogy időnként külön utakon járunk. Kora délután egy kicsit melankólikus is lettem, hogy én itt etetem a szobában, amíg a többiek minden bizonnyal egyik vidám kalandból a másikba vetik magukat, de miután lefektettem és kisétáltam a strandra, konkrétan néma, punnyadt fekvés közben találtam őket, nem mondjuk strandlabdával ugrándozva dévajul. Amikor ezt felróttam, akkor tájékoztattak, hogy korábban elevenebbek voltak, vettek például lángost és palacsintát, de ez kimerítette őket.

Ottlétem alatt alie párszor felöltözött majd ismét levetkőzött, Isolde szappanbuborékokat fújt néha, az L. félálomban kacsintott, ha ránéztem, brainoiz meg a bölcsészszakok sajátosságairól mesélt, szóval minden olyan, mint mindig, csak szebb.

5 thoughts on “nyaralós

 1. snec

  basszus, jogos kérdések. Legyél erőszakos. Tényleg. Oviba bemenni, igazságot előadni, jegyzőhöz időpont, minden eszközt be kell vetni. Muszáj.

  Kedvelés

 2. lucia

  Zsuzsa: Anna-Mária Villa vagy mi (http://www.utazas.info/annamaria ), van etetőszék, kiságy, bébiőr, gyerekmedence, játszószoba, gyermekmegőrzés (nem próbáltam), játékok, kismotor, hűtő, zárt kert játszótérrel és kedvesek a gyerekekkel, meg nem nagyon hallatszik át semmi a szomszéd szobába, és a víz itt van tényleg pár méterre. gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, és utána is van 30-50% kedvezmény. de érdemes rákérdezni a szobára, hogy milyen, az enyém (Zsófia) tök nagy pl, de az ugyanilyen kategóriás szomszéd (Edit) kb. feleekkora, meg van, amelyikhez kád van, nem zuhanyzó, vagy terasz is, stb.

  Kedvelés

 3. Zsuzsa

  és tényleg gyerekbarát? pont Földváron keresgélek…publikus, hogy melyik hely? (persze, csak ha jó a hely, ha kevésbé, akkor nyilván nem érdekes annyira). köszi meg jó nyaralást is

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.