á, nem megy ez ma

Nagyon várom, hogy visszakapjam a rendes notebookomat, mert van két új epizód a Communityből (a kiábrándító karácsonyi epizód után, amibe pár másodpercenként belepörgettem, de még a Human sem tudta végignézni, akinek ez a dolga), és a netbookon nem tudok aknakeresőzni, miközben nézem. Úgy meg minek.

(írta a lány, aki kövérnek érzi magát, fáj a keze, és alkotói válságban van, bár ma telefonon megkapta az egybetűstől, hogy írjon populáris ponyvaregényeket, mint Rejtő, mert azoknak koronás ékköve lehetne).

Továbbá szeretném megosztani, hogy az aktuális kedvenc stripem még mindig az xkcd (emlékszik még valaki a zombo.com-ra?), és a softer world, továbbá üzenném annak a 256 usernek, aki rákattintott brainoiz, a titokzatos darkfantázia zumbázónak a zsákutcában végződő freeblogos linkjére, hogy a rendes blogja ki van linkelve oldalt (minden, amit valaha tudni akartál brainoizről)).

(Ááá, nem hiszem el, tényleg nem volt kilinkelve, és soha panasszóval nem élt, hanem simán beszélgetett velem minden sértődöttség nélkül fordításokról, he’s a keeper. Mentségemre szóljon, hogy a saját fordításaimat sem frissítettem kábé egy éve).

2 thoughts on “á, nem megy ez ma

  1. interpreter

    Teljesen egyetertek az egybetussel. Nekem is megfordult mar a fejemben, hogy ugyan miert is nem irsz te popularis ponyvaregenyt? Engem is Rejtore emlekeztet ahogy irsz. Vagy…te lehetnel a magyar Helen Fielding. Ha a Terezanyus rettenet siker te minimum milliomos leszel es meg lottot sem kell venned.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.