most már teljesen hazaértem

Este még beugrottam egy félórára a kocsmába az utazások miatt megfogyatkozott medúzákhoz a gyermekkel, ahol döbbenten meredtünk egymásra mindenkivel, amikor az új pincérnő (úgy tűnik, nem kapott rendes kiképzést) hajlandó volt megállni mellettünk, hogy felvegye a rendelést, nem szólt be semmire, és konkrétan mosolygott a végén. Felvetődött, hogy könyörögnünk kellene, hogy maradjon ilyen, vagy valami.

Vittem nekik külföldi tükörtojás alakú gumicukrot, meg Malteserst, meg ibolyás cukorkát és a maradék ibolyás likőrt, mely utóbbiak valami nemzeti hagyomány részei arrafelé, amire alie azt kommentálta, hogy ezt úgy képzeli, hogy egyszer, valamikor egy hosszan tartó, nagy éhínség lehetett arrafelé, és akkor elkezdtek gondolkozni, hogy miből is csináljanak ennivalót és alkoholt, majd úgy maradtak. Suematra azt mondta, tisztára olyan ez a gyerek, mint én, a gyerek azt mondta, vannak autók, brainoiz azt mondta, hogy mivel nem voltam ott, kénytelen volt edzőtermekről beszélgetni (egyébként lassan engem is sikerül rábeszélniük a rejtélyes okokból népszerű Corvin Mögötti Helyre, ha már minden menő bloggerlány odajár, bár belegondolva, ez ugyanígy visszatartó erő is), amit pedig AnnGel mondott, azt nem írhatom le, de örültem.

A fent említetettekkel mind nem járok, vagy ilyesmi.

9 thoughts on “most már teljesen hazaértem

 1. AnnGel

  Örülök, hogy örültél, mert én is örülök :)

  Brainoiz feje felett köröző varjak amúgy éjszaka elég idegesítőek, be szoktuk őket zárni a gardóbba. A károgást már megszoktuk, a darkság ezzel jár.

  Kedvelés

 2. brainoiz

  lucia: pedig már 2010 januárjában is futópadoztam! (néha jó, ha van az embernek blogja, mert le kellett ellenőriznem, jól emlékszem-e, de szerencsére írtam róla). muszáj, túl sokáig tart a tél.

  Kedvelés

 3. lucia

  brainoiz: ááá, nagyon le vagyok maradva, ha már te is futópadozol. soha nem értesítetek időben az aktuális trendekről!

  (röhög a darkfenti zumbán)

  Kedvelés

 4. brainoiz

  könnyű lenne rettegő hallgatásba burkolózni, hátha nem derül ki soha, de nem tehetem, kénytelen vagyok bevallani, hogy részt vettem az edzőtermes beszélgetésben, bár csak a futópadra járok (és nem Abba a Terembe), amíg hideg van a szabadban.

  látod, ez van, ha nem érkezel meg időben!!!

  mondjuk a darkfenti zumba, hm, lehet, hogy lenne rá igény. “és három és borong, és kettő és ír, és egy, mereng, most még egyszer!”

  Kedvelés

 5. lucia

  Komavary: …amint a darkfantasy íróműfordítók kötelezően sötét, megcsömörlött arckifejezésével zumbázik, feje felett baljósan köröző varjakkal.

  mentségére, ő csak hallgatta az edzőtermezést.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.