heisenberg határozatlansági tételének szerepéről a non-pszichoterápiában

Az expszichológusom (nem, nem járunk, vagy ilyesmi) megdicsért, hogy milyen jól nézek ki, mire mondtam, hogy igen, az a rossz, hogy én vagy boldog vagyok, vagy jól nézek ki, amiben az a klassz, hogy vagy boldog vagyok, vagy jól nézek ki, ha más nincs is, mire megdicsért azért is, hogy mindenben észreveszem a jót.

És ezért nem fogja elhinni nekem soha, hogy depressziós vagyok, mert mindig olyan kedves dolgokat mond, hogy rögtön jókedvem lesz tőle, pedig most direkt előre gyúrtam a klasszikus tünetekkel.

16 thoughts on “heisenberg határozatlansági tételének szerepéről a non-pszichoterápiában

  1. lucia

    Viv: egyrészt igen, én is nagyon röhögtem, miközben leírtam, másrészt viszont hátha a jogos felhorgadás visszaadja az életkedvét, ha csak annyi időre is, amíg kitekeri a nyakam.

    te viszont ne csak annyit írj mindenhova, hogy majd írsz :)

    Kedvelés

  2. lucia

    Lam: egyrészt hadd ne utaljak vissza a magánlevelezésünkben elhangzott illetőkre, másrészt hadd ne árulkodjak, harmadrészt nekem rólad még heteroszexuális férfiak is mondták, hogy jó pasi vagy, úgyhogy ne nyafizz. negyedrészt meg (a) felkérném az összes szingli nőolvasómat, hogy írjon rajongói levelet a Lamnak (karácsonyi önzetlen jótettként), (b) felhívnám a fentiek figyelmét arra, hogy a Lam jó pasi, tök okos és szórakoztató, kúl is, van rendes munkája meg minden, most vessétek ki rá a hálótokat, amíg még szabad. komolyan mondom.

    Kedvelés

  3. lucia

    Tarhonyakártevő: persze az is lehet, hogy valahol, valamikor olyan mutáción estem át, ami miatt veszélyes mértékben sugárzóvá válok, ha túlságosan leesik a szerotonin-szintem, ez többek között arra is választ adna, miért olvasnak a magyar atomenergia hivataltól, a nemzetközi atomenergia-felügyelettől és több orvosi egyetemről, akár éjjel kettőkor is (puszi mindegyiknek).

    Ugyanakkor a kedvenc opcióm mégiscsak a Titkos Hód lenne, aki a képére akar formálni egy felbérelt pszichiáter segítségével, de ha mégis az etruszkok azok, kérem, jelentkezzenek, szerintem meg tudunk egyezni (illetve ha vannak már embereik amerikában, szerezzék meg a kindle-emet légyszi).

    Kedvelés

  4. Tarhonyakártevő

    Az elsőrendű gyanúsított persze az Univerzum. A közvetlen megvalósításhoz azonban egy titkos hódolóra van szüksége, aki reménytelenül beleszeret a seggedbe, ám a lelked mélyén lakozó sötét, nyirkos tárnák megrémítik. Mi sem természetesebb, hogy erre a Titkos Hód egy álruhás pszichológus felbérelésével válaszol.

    A másodrendű gyanúsított az etruszk titkosszolgálat, amely előled is eltitkolja, hogy kiképzésen veszel részt, viszont a feltűnésmentes amerikai beépülés érdekében megkezdi a “keep smiling” attitűd kialakítását.

    Kedvelés

  5. letezo

    lehet, hogy ingyen melózik, mert közben arra gondol, mekkorát fog kaszálni tudományos berkekben, ha megjelenteti az esetedet tanulmányként :)
    aztán egyszer egy konferencián Isolde nem magára ismer a kivetítőn, hanem rád… :)

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .