a magánéleti stratégiákról

A rendszergazda ma felhívott, hogy megtalálta nekem a tökéletes pasit, és a leírása szerint tényleg (meg futólag találkoztam is már az illetővel, és nem keltett ellenszenves benyomást), csak annyi a gond, hogy az illető nem tudja, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, úgyhogy el kellene csábítanom valahogy. Mivel ilyet még soha nem csináltam direktben, a rendszergazda tanácsokkal is ellátott, mint a női trükkök nagyobb ismerője kettőnk közül, de azt hiszem, kénytelen leszek az eddig jól bevált stratégiámra hagyatkozni, miszerint ha valaki tetszik, akkor lehetőleg nem nézek rá, és nem beszélek a jelenlétében, vagy ha igen, akkor is csak közhelyeket és hülyeségeket dadogok.

Resistance is futile.

Reklámok

18 thoughts on “a magánéleti stratégiákról

 1. Encsi

  lucia: A koncepció szép, de láttad, hogy a mintának megfelelő kapitányok mennyit öregedtek 5 év alatt…? Biztosan ezt akarod…? :D

  (Avagy Castle évad közben az ember lánya ne nézzen Firefly dvd-t.)

 2. AncsaT

  Ha a rendszergazda rutinos, már rég felhívta a srácot is, hogy megtalálta neki a tökéletes nőt, és a leírása szerint tényleg (meg futólag találkoztak is már az illetővel, és nem keltett benne ellenszenves benyomást), csak annyi a gond, hogy az csaj nem tudja, hogy őket az ég is egymásnak teremtette, úgyhogy el kellene csábítania valahogy. Mivel a srác ilyet még soha nem csinált direktben, a rendszergazda tanácsokkal is ellátta, mint a férfiúi trükkök nagyobb ismerője kettőjük közül.

  Szóval, ha ezentúl a pasi feltűnően kerül, lehetőleg nem néz rád, és nem beszél a jelenlétedben, vagy ha igen, akkor is csak közhelyeket és hülyeségeket dadog, máris sínen vagytok. :)

 3. lucia

  Bea: bennem is felmerült, hogy egyrészt, ha találkoznék vele, az már az érdeklődés olyan szintű kinyílvánítása lenne, ami nem fér a profilomba, másrészt viszont hogyan fogom tudni látványosan ignorálni, ha nem találkozunk? az élet nagy dilemmái.

 4. lucia

  exmanka: hát ja, és én nem is hiszek az ilyen összehozós dolgokban, hanem abban hiszek, hogy egyszer csak felbukkan valaki, és komoly erőfeszítéseket fektet abba, hogy levegyen a lábamról (mondjuk leszáll a kertben a Serenityvel, miután lerázta a reavereket, és elgitározza a főcímdalt). de hülyéskedni azért lehet :)

 5. Bea

  … és soha ne légy ott, ahol ő van, így tudod leginkább felhívni magadra a figyelmet:
  “Valaki sosincs ott, ahol én vagyok. Ez egy érdekes személyiség lehet. Nosza, keressük meg!” – sínen is van a dolog :) Pláne, ha rád is talál.

 6. exmanka

  Veszélyes küldetés. Tökéletes pasi nem létezik. Hacsak nem az Univerzum utalta ki máris, de ahhoz még korán van, nem?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s