számokban

A hétvége (péntek déltől) alatt eddig a napi hatvanezer karakter mellett lemostam a tizenhét ablakból az utolsó hetet, lefestettem a varrógép farészeit és leszidoloztam a fémrészeket, felporszívóztam és felmostam a nyolcvan négyzetmétert meg a harminckét lépcsőfokot, beraktam és kiteregettem két mosást, felpakoltam a két könyvespolcra a tornyosuló könyvhalmokat, kisikáltam egy darab sütőt, sütöttem benne baconos-tejfölös-sajtos csirkét, bicikliztem harminc kilométert hegyen, mindezt egyébként leginkább azért, hogy ne kelljen megírnom két darab fülszöveget, nulla cigit szívtam el és nulla találatom volt a lottón, és most azon gondolkozom, mit csináltam én, amíg nem volt gyerekem.

13 thoughts on “számokban

 1. menjmar

  a vasalás és tvzés nekem együtt nem megy…mindig hullámossá válik a bal hüvelykujjam körme, a bőr meg hólyagossá…és a színe is más lesz :)))

  Kedvelés

 2. lucia

  Negra: szerintem igen, nekem legalábbis vissza szokott az ilyenektől, vasaláshoz amúgy is berakok valami jó sorozatot, és az teljesen elterel :)

  Kedvelés

 3. Negra

  lucia:

  … épp ezen gondolkoztam, ha nem űlnék itt magamba roskadva egyre feketébb felhőket festve az égre, hanem elfoglalnám magam valami “értelmessel” (pl. a 3 hegynyi vasalnivaló eltüntetésével), akkor lehet nekem is visszatérne az életkedvem?!
  Mondjuk ilyen pörgésre én most még gyakorlatilag képtelen vagyok…. :)

  Kedvelés

 4. lucia

  exmanka: ha szponzorálnának, akkor ez tökéletes pillanat lenne arra, hogy megemlítsem, miszerint pár hete activiát szedek (egyébként tényleg), de nem teszik, és nem tudom, biztosan arról van szó, hogy csak akkor nem gondolkozom hülyeségeken és leszek szomorú, ha csinálok valamit :)

  Kedvelés

 5. lucia

  manner: hát egyrészt nem bírok egyben két óránál tovább gépelni, olyankor csinálom a többit, másrészt ott dobol a fejemben, hogy a vizes-festékes-könyvpakolós dolgokat el kell intéznem, amíg nincs itthon a gyerek, és ez nagy hajtóerő :)

  Kedvelés

 6. lucia

  Paramami: ennyire tényleg nem vagyok, a gyereket tegnap délelőtt átvittem a nagymamájához, őt boldogítja :) ha itthon van, akkor mellette sem lehet túl sokmindent, de házimunkát igen, azt viszont muszáj, mert kényszeres tisztaságmániás, és ha meglát egy vízcseppet vagy porszemet a padlón,akkor addig áll felette és ismételgeti, hogy “hát de kiömlött” vagy “hát de piszkos”, amíg össze nem takarítom :)

  a mellednek drukkolok.

  Kedvelés

 7. Paramami

  De most komolyan, mit csinált közben a gyerek??? Ha így folytatod, nem foglak olvasni, mert bazira rosszul érzem magam, hogy nekem még a négyévesem is a nap felében azt üvölti, hogy “anya, most foglalkozzál CSAK VELEM”, a kétévesről meg inkább nem is beszélek, akit tegnap szoktattam le a szoptatásról, ami nekem már nagyon-nagyon terhes volt, és most egész nap azon kísérletezik, hogy vajon sikerül-e neki egyedül is elővarázsolni a mellemet. Amihez az kell, hogy rám másszon, nyilván. Na jó, nem panaszkodom, de azért az tényleg érdekel, hogy mit csinált mindeközben a Te gyereked??? ENNYIRE nem lehetsz mázlista. Vagy jobb anya. Vagy mittomén.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.