csak mert az a. nem bírja már a szörnyszülős kommenteket

Ma még mielőtt megnéztem volna az OBI-ban, hogy van-e peperomia caperata (nem volt, három kertészetben nem találtam, hiánycikk), illetve cseresznyefa színű lazúrfesték, amivel lekenhetem a jutányos áron szerzett lábbal hajtós Singer varrógépem fa részeit (volt), bementem a mosdóba, hogy tapadás elősegítése céljából bevizezzem a combfixem szilikoncsíkjait, és amikor az egyik fülkéből kilépett egy idős hölgy, el is gondolkoztam rajta, hogy illik-e ilyet mások előtt, de utána úgy döntöttem, sietek, nem érdekel, ha a néninek nem tetszik, a néni ne nézzen oda. A néni viszont odanézett, és mosolyogva elmagyarázta, hogy hol lehet tök jó harisnyatartókat kapni milyen áron, majd kifelé menet még hallottam, ahogy előttem öt lépéssel magyarázza az őt kísérő fiatalembernek, aki bukósisakot lóbált a kezében, hogy olyan szép fehérneműt hordott az a kislány a mosdóban.

12 thoughts on “csak mert az a. nem bírja már a szörnyszülős kommenteket

  1. lucia

    letezo: hát ha tényleg jó állapotban van, akkor 80-120 ezerért tudnád mondjuk elvaterázni, én 8000-ért vettem, de ennek a varrógéprészéről sok helyen le van pattogva a festék, a farészek pedig festésre szorulnak, viszont a többi jó rajta, és én sem varrni akarok vele :)

    Kedvelés

  2. letezo

    ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mi a varrógép esetén a jutányos ár? mert mi kaptunk egyet, mivel az előző lakónak nem kellett és mindig kíváncsi voltam rá, hogy milyen értéket képviselhet ez az eszmein kívül. pont hétvégén alakítottuk át számítógépasztalnak. (visszalegózható, meg működésbe hozható, csak nem tudok varrni és úgy elég nagy helyet foglalt el)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.