itt élnek közöttem

A tegnap este meg nagyon durva volt, körbe-körbe villámok csapkodtak, csak itt nem esett semmi (pár cseppet leszámítva), éppen úgy, mint ma este.

És akkor későre járva eszembe jutott, hogy én most igenis kimegyek az erkélyre mojitózni meg cigizni, és mivel éppen azt nézegettem, hogy milyen jól belefogytam az Isoldétől örökölt csillogó, fekete estélyimbe (nem mintha járnék estélyekre), ezért abban mentem ki. Meg akkor már körömcipőt vettem hozzá. És akkor ott nézegettem a villámokat az erkélyről, nagyasszonyosan mojitózva és az alattam elterülő város (városrész) fényeit nézegetve, miközben denevérek csapkodtak körülöttem, amikor eszembe jutott, hogy kukanap van.

Úgyhogy fogtam magam, és kivonszoltam a kukákat az utcára, úgy, ahogy voltam, közben találkoztam egy kígyóval (lehet, hogy sikló volt, távolságtartóan viselkedtünk egymással, nem beszéltünk a faji hovatartozásunkról), és akkor, tekintetbe véve a levélszekrényemben fészkelő keresztespókot is, aki miatt csak nappal merek postaládát nyitni, akkor is óvatosan, rádöbbentem, hogy ezek Morticia Addams mindennapjai.

27 thoughts on “itt élnek közöttem

 1. dzsugas vili

  lucia mostanában – a korábbiakkal ellentétben – önfényképeket is közöl a blogjaiban, így látható, hogy általában a 160/50 egy nagyon szerencsés kombináció.

  a 162/46 pedig tökéletes default attrib a 160/50-es pár kereséséhez :-)

  Kedvelés

 2. menjmar

  :D remélem nem engeded őket kerületen kívül :DDD nagyot csalódnának a vizuális tisztaságban… :))) mindazonáltal kirándulnék nálatok, hátha összefutok egy szmokingos kertésszel :DD

  Kedvelés

 3. menjmar

  :) nekem igazából a szomszédok arca kellett volna, hoyg egy estélyi ruhás, körömcipős nő, mojitoval a kezében húzogatja a kukákat :DD

  na ez a nem semmi esti látvány :DD

  Kedvelés

 4. PW

  A gugli milyen szépen hozzákomponálja a hirdetéseket:
  bicikli kellene?/divat molett nőknek…
  Tényleg csak a Twilight-sorozat hiányzik a kollekcióból, bár azért L. szerintem megwoodoozná őket.

  Kedvelés

 5. marosffy

  Nem, nem azért. Az az ív tetszik, ahogy teljesen hétköznapi motívumokból felépítve eljutsz a poénig. Mindezt három bekezdésben, így kerek, így tökéletes.

  Kedvelés

 6. lucia

  @marosffy: kezdem úgy érezni, hogy az olvasóim is afelé presszionálnak, mint a kiadóim (írjak darkos, vámpírközeli dolgokról, mert az megy nekem).

  Kedvelés

 7. lucia

  @marjan: szerintem nincs nő, akit ne zavarna a súlya (vagy a segge/melle/orra mérete, vagy a magassága, családi állapota, akármi). a 69 kilós kommentelővel pl.találkoztam már, és egyáltalán nem tűnt kövérnek :) nem vagyunk szupermodellek, na, vagy aki mégis, az mostanábanmind megöli magát, szóval ez így van jól).

  Kedvelés

 8. marjan

  Ritkán dumálok ide bele, de. Akit kicsit is zavar L. súlyának emlegetése, azt valójában a sajátja zavarja. (Igen, engem is az zavar.) A hangsúly számomra a fekete estélyin volt.

  Kedvelés

 9. Egy olvasónőd, aki 69 kiló

  Én utoljára ötödik osztályban voltam annyi. De csak május felé:-))

  Nincs ezzel gond, csak ha így megy tovább, beárulom Luciát mint látens anorexiást a pszichológusnál.

  Kedvelés

 10. cinty

  van egy ismerősöm, akinek egy időben kedvelt mondása volt – pezsgőzés közben -, hogy úrnak születni kell.
  no de hihetetlen pillanatokat meg lehet saját részre teremteni kis apróságok által.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.