kicsit megint sheldonnak érzem magam

Hát az van, hogy bizonyos okok miatt (elég rettenetesen hat rám a kialvatlanság, csomó mindent elfelejtek, például a múltkor elvittem a gyereket az apjához, majd öt perc múlva telefonáltak, hogy az ottani ágyát, ami véletlenül éppen nálam volt, elfelejtettem kitenni, én meg mondtam, hogy ja, elfelejtettem berakni a kocsiba, majd hozom. aztán az ötperces út felénél futólag belegondoltam, hogy a fenébe, már megint nem fékeztem be a csomagtartóba lévő babakocsit, ezért zörög. További fél perc múlva eszembe jutott, hogy ja, a babakocsi a garázsban áll, az nem zöröghet, hanem igen, a kiságy csúszkál) szóval bizonyos okok miatt elmentem pszichológushoz, ami igen meglepő tőlem, mert érthető okok miatt nem hiszek bennük. De a barátaim ismernek és ezért elfogultak valamerre, és néha muszáj valami külső nézőpont nekem, hogy korrigáljon a való világ felé, akkor meg meg inkább olyasvalaki legyen, aki beszéli a nyelvemet, még ha fizetni is kell érte.

Az első alkalommal elmondtam, amit gondolok, és erre csak annyit mondott meglepetten, hogy ezen gondolkoznia kell (akkor hozzátettem, hogy legyen szíves, próbálja tranzakcióanalítikusként közelíteni a kérdést, mert én abban hiszek).

Második alkalommal megkérdeztem, hogy akkor neki most mi a véleménye. Bepróbálkozott azzal, hogy szerintem mi a véleménye (ha-ha), és aztán némi gondolkodás után azt mondta, hogy amikor először bementem hozzá, akkor azt gondolta, hogy ezt a lányt mindentől meg kell védeni, és reggelente csicsergő kismadárkák adják fel rám a rokolyámat, de most így két alkalom után úgy gondolja, hogy nekem mindenről tudnom kell az igazat, mert addig nem nyugszom, viszont amit intellektuálisan megértek, arra érzelmileg sem haragszom. Amit nem értek, vagy nem tudok, arra viszont akkor is haragszom, ha érzelmileg nincs okom rá (továbbá jár rajta az agyam, azért nem alszom).

Úgyhogy most az jön, hogy a világon mindent megtudok, amit eddig nem, de mély sajnálatomra nem fogom publikálni a blogomban.

7 thoughts on “kicsit megint sheldonnak érzem magam

 1. Negra

  Basszus, azt hiszem megspóroltál nekem egy pszichológushoz járkálást!
  Köszi!
  Itt a megoldás, kb. épp úgy működik ez a nyomorult agyam, mint a tied….

  Kedvelés

 2. debcsillu

  Lehet hogy látogatás helyett el kéne küldened a blogcímedet a pszichológusnak, hadd gondolkodjon:)

  Egyébként drukkolok neked nagyon!!!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.