get out of the jail free card

Hát az van, hogy bementem reggel a bőrgyógyászatra a gyermekkel, és a doktornő azt mondja, hogy nem én vagyok az, már így arcról. Kiderült, hogy egy ugyanolyan nevű csaj volt előző nap, és valamiért engem hívtak fel helyette (???), mondjuk gyanús lehetett volna, hogy a telefonban tizedikei látogatásra hivatkoztak tizenegyedikei helyett, meg az is, hogy ennyire hamar megvan a szövettan, de a napokat mindig keverem.

Mindenesetre most a saját eredményemre várhatok csütörtökig, annyira nem aggódom, mert egy kicsi izét szedtek csak le, inkább preventíven, mert rossz helyen volt, ahol irritálódhat, meg megváltozott, de nem is vágtak, csak valami wolframhurkoztak, mindegy, csütörtökön kiderül. A gyerek konkrétan szétszedte a rendelőt, de hagytam, kaptok egy ingyenes vizsgálatot meg wolframhurkozást a jövőben kompenzációképpen, de nem ennek örültem a legjobban.

Mindenesetre, ha a csodálatos gyógyulásom annak köszönhető, hogy valaki megvuduzta a sorsot, akkor legyen szíves, csütörtökig még ne hagyja abba.

18 thoughts on “get out of the jail free card

 1. Senoi

  Jelzem, tudomasom szerint nem en vagyok a masik paciens, ugyhogy van meg egy nevrokonunk, aki szegeny rosszul jart. Egyebkent meg kovetem azert az esemenyeket, csak mostanaban csendben, de drukk.

  Kedvelés

 2. lucia

  @freemam: keversz valakivel, a múltkor az ikeában szólítottak hangosbemondón a nevemen, és nem engem, ill. az egyik bloggerismerősömet is pont így hívják :)

  Kedvelés

 3. freemam

  Azért ha jól emlékszem, elég egyedi neved van….
  És szóval még így is akad valaki, akit ugyanígy hívnak?

  A lentebb történteket:
  1., sajnálom
  2., rúgd ki szerelőt
  3., vegyél új gépet, mielőtt tényleg két napi száll el.

  Ölelés

  Kedvelés

 4. Adrianna

  Hát szólok én is, mivel sajnos tavaly érintett volt a családban. Még ha pozitív a szövettan akkor sincs minden veszve, én drága anyukámnak is az lett tavaly (melanoma), de őt lézerrel műtötték és utána kiderült, hogy nincs sehol áttét és ct-n is volt és minden rendben volt. Úgyhogy hajrá, szerintem olyan hurokkal nem szednek le rossznak tűnő anyajegyet (nekem is azzal szedtek a fejemről és a doki egyből mondta, hogy nem lesz vele gond). Szóval ha baj van, se biztos hogy nem lehet rajta segíteni és Luciának nem lesz pozitív a szövettan – én is úgy gondolom!

  Kedvelés

 5. lucia

  @Paramami: ja, gyerek jól van, munka meg most munkás nagyon, csak bölcsi után kéne rohangásznom, céget csinálnom, ilyesmi, semmi nem megy magától.

  ja és igen, attól nekem is elszorult a szívem, h valaki más meg ma tudja meg.

  Kedvelés

 6. Paramami

  És most a másik csaj meg rákos? Bocs, nem azért, hogy Neked nem örülök nagyon, mert nagyon is, csak közben elszorult a szívem, hogy valaki meg igen?

  Arról meg taktikusan nem írtál, hogy mi minden rossz még most az életedben (azon kívül, hogy minden, de ez ugye elég általános), de ezen most nagyon csodálkoztam, mert a rákparán kívül úgy tudtam, hogy pasi, gyerek és munka rendben – ezek szerint mégsem? (Bár Muci a jelek szerint jól van, és azért ez a legfontosabb, amellett, hogy a Te egészséged is rendben legyen. Tudom, elcsépelt dolog ez a “ha egészség van, minden van”, de tavaly, amikor nálunk év végén támadtak a komoly betegségek, akkor kiderült mélyen az igazságtartalma. Azóta a párom is másképp néz rám, amikor valamire azt mantrázom, hogy “ez csak pénz, senki nem beteg”, meg ilyesmiket, a helyzettől függően.)

  Kedvelés

 7. Piszke a Birtokról

  Csak vidításképp: egyszer nőgyógyászhoz mentem valami rutinvizsgálatra, belépek az ajtón, és közli: Terhes. De legalább utána meghallgatta, miért is jöttem.

  Kedvelés

 8. k

  A papámmal tévedésből közölték, hogy pozitív a szövettan. (Ugyanígy anyajegylevételnél…) Még jó, hogy Tibornak szólították közben….

  Kedvelés

 9. Gracchus

  Nagyon örvendek, h mára csak tévedésből hívtak be téged.
  Sokat gondolok rád, és erősen drukkolok neked.
  Vigyázz magadra és Mucikára.
  Remélem, felismerte a képekről a macskát s a kutyákat, és tetszettek neki:-)
  üdv

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.