a nyelvészekről (még ha nem is azok)

Tegnap egy megint átrohammelózott nap után ülünk Lammal az Instantban (mindketten  elkéstünk, még szerencse, hogy kocsmából nem lehet elkésni), és az éngyerekem, tegyereked, csajok-pasik, énmunkám, temunkád körök és ezek tetszőleges variációi után a végén meglepetésszerűen elég hosszan zenéről beszélgettünk, noha én nem tudok. És akkor volt, hogy megpróbáltam neki mondani egy számcímet, csak nem jutott eszembe, hogy tudoood, amit szintén mindig eljátszanak, valami fire van a címében benne talán, mondtam bizonytalanul, meg esetleg cloud, néztem itt már nagyon hülyén. Erre Lam azonnal rávágta a megoldást, amiben csak az a meglepő, hogy az konkrétan a Smoke on the Water volt, nem más.

Reggel pedig végre nem felejtettem el átadni a pasimnak a snidlingmagot, amit azért kért meg, hogy szerezzek neki, amennyiben arra járok, hogy ezentúl reggelente ne csak kávéval és szendviccsel ébreszthessen, hanem kávéval és snidlinges szendviccsel, mert így most túl kicsi a feneked, tette hozzá igen rossz megfigyelőképességről, ugyanakkor igen komoly lélekismeretről téve tanúbizonyságot.

11 thoughts on “a nyelvészekről (még ha nem is azok)

 1. Igor

  Én elvileg (ha a Google reader is úgy akarta) minden postot olvastam az elmúlt kb. 1 évben – de a pasid történetéről valahogy lemaradtam…

  Kedvelés

 2. hoember

  A snidlingevés és fenéknövekedés között annyi összefüggés lehet, hogy a snidlingtöl olyan utóiz marad az ember szájában, ami csokizabálásra készteti. (ismerek legalábbis ilyen személyeket)

  Kedvelés

 3. lucia

  @Daniella és a többiek: nem, szerintem a reggeli + hízás között van a logikai összefüggés, de amúgy bármilyen témát és mondatot képes azzal befejezni, hogy egyáltalán nincs nagy fenekem.

  Kedvelés

 4. debcsillu

  Kíváncsi lennék, hogy szerinte a snidling fenéknövesztő vagy fenékcsökkentő hatású-e…:)))

  Ja, és mi még mindig nem ültünk sehol együtt:)
  (Margitszigeti gyerekfuttatás vmikor?)

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.