a karmáról is, meg mittudomén

Én tényleg nagyon próbáltam jó lenni, és tényleg nem vettem mostanában semmi hülyeséget (nagyrészt főzök meg párizsin élek, meg ilyesmi), hogyha végleg beüt a krach, akkor legyenek tartalékaim, de én hiába vagyok önmegtartóztató, ha egy tavasz óta nekem pénzekkel lógó cég azt mondja, hogy ők csak ruhában tudnak most kifizetni (don't ask, bonyolult). És ráadásul tegnap délelőtt felkavaró dolgok történtek, szóval bár azt terveztem, megkímélem a mr.a-t a legsátánibb oldalamtól, és csak a felnőtt játékboltba viszem el, ahol aranyosan elnézelődhet, muszáj volt kompenzálnom, minek következtében szegény mr.a-nak olyan kérdésekre kellett késedelem nélkül válaszolnia ok nélkül szemrehányó tekintetem kereszttüzében, a bolt közepén, hogy nem néz-e ki hülyén a rüsztöm abban a fekete csizmában. Azt állította, hogy nem (miután tisztáztuk, hogy melyik a rüsztöm), úgyhogy most van fekete csizmám. Megvettem továbbá életem első Levi's farmerját motivációs méretben, 26-osban (hálistennek ez most nem a fogyásra kell motiváljon, csak a nemhízásra), illetve egy farmerkék pólót is (két termék vásárlása esetén 25% kedvezményt adnak). Vettem továbbá egy sárkányt ábrázoló, "I disagree" feliratú barna pólót is, mr.a pedig meglepő módon vásárolt magának egy kockás inget valamelyik helyen (ilyet én még soha nem láttam, hogy pasi magának ruhát vásároljon, de tényleg).

Ekkorra kellőképpen lenyugodtam, de akkor beültünk a filmre, aminek az első fele alatt felmerült bennem a kérdés, hogy miért kell énnekem kirekesztő rasszistákat, illetve gyermekbántalmazást néznem, a második fele alatt meg jó volt, mert lövöldözés, robotok, semi-happyend (nagyon remélem, hogy elég virág a nyelvem ahhoz, hogy ez csak annak legyen spoiler, aki már látta), de utána azért továbbra is felkavarva otthagytam az a-t (mondjuk ő nem tűnt annyira felkavartnak), otthon bicikliztem még az alkonyatban egy sort, felhívtam nagyjából az összes számot a telefonomban, mindenkivel megbeszéltem mindent, majd megittam a banános sört, és aludtam, hát így telt a Nap, Amikor Nem Dolgoztam Kicsit Sem.

10 thoughts on “a karmáról is, meg mittudomén

 1. human

  lucia: ezt a kommented töröld meg zárolhatnak miatta, nem szabad reagálni ilyesmire (alapból lehet a kérdés is ki kéne törölni)

  Amúgy meg ha mindet végigkattintja valaki, tuti azt is beflagelődik.

  Kedvelés

 2. zsuzska

  Ha kattintok a reklamokra azert kapsz penzt? Mert ma becsuletesen vegigkattintottam oket, pedig igazan semmi szuksegem sincs ram short-ra, amirol tulajdonkeppen fogalmam sincs mi az, szoval lehet, hogy megis meg kellett volna vennem?

  Kedvelés

 3. freemam

  És végre, hogy csináltál magadnak egy ilyen napot is, hogy nem dolgoztál egy betűt sem!!!
  A méreted meg: :-OOOOOOOOOOOOOOO
  Fúúúú, nagyon csinos lehet az a farmer!

  Kedvelés

 4. aureliano

  Csak nem a District 9.? Nemrég láttam, miközben a fiam részegekkel hadakozott az utcán, mert előbb végetért az iskolai gólyabál, mint ahogyan számítottunk. Nekem kicsit megfájdult a fejem a sok kamerarángatástól, de összességében meglepett, hogy milyen jól megcsinálták a trükköket, annak ellenére, hogy kisköltségvetésű kézikamerás filmet imitált.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.