a lakberendezésről

Kicsit monomániás napjaim voltak mostanában, fél kézzel dolgoztam, a másikkal takarítottam és pakoltam, felvittem a padlásra a hirtelenjében nem kellő cuccokat (az egyébként durva volt, nincs világítás, csak porszagú, pókhálós sötétség, ráadásul éjfélkor intéztem a dolgot, és olyan hangok hallatszottak mindenhonnan, amik egyértelműen patkánykígyók jelenlétére utalnak), mindenesetre most nagyjából rend van és tisztaság. Pillanatnyi elmeállapotomra jellemző, hogy a legvadabb ábrándjaim közé tartozik, miszerint meghívok valami daliás, jó kötésű fiatalembert vacsorára, amit a rusztikus hangulatú (antikolt fa és álkovácsoltvas-kellékek az ikeából*) ebédlőben fogyasztunk el gyertyafény mellett, majd búgó hangon megkérdezem, nem lenne-e kedve felmenni a hálószobába (fekete, cirádás kovácsoltvas ihletésű duplaágy, fekete alapszínű ágyneművel az ikeából*), ahol szembesíteném azzal, hogy át kellene tennie a fiókos monstrumot a szoba egyik oldaláról a másikba. És ha már úgyis arra megyünk, igazán segíthetne felvinni a Leksvik könyvespolcot a gyereknek, meg a padláson is össze kellene pakolni.

Szerintem jövő hétvégére azért elmúlik.

* Jól van na, igazából sznob vagyok, de mostanában csak erre telt.

13 thoughts on “a lakberendezésről

 1. kamillusz

  persze, h nincs vége: milyen jó is az négy év után visszaköltözni a szülői házba és négy diplomával munkanélkülinek lenni…
  jó lenne egész nap részeg lenni, de azt sem tudom kifizetni.

  Kedvelés

 2. kamillusz

  nos, én pakolás helyett másra szavaznék, ami a ffiakat illeti. persze ehhez nem kell izomagyúnak lenni, mondjuk elég, ha szereti/érti bodor ádámot és nem szőke.
  nem csak te szakítottál, jó szar év ez a 2009…:(

  Kedvelés

 3. Su

  Én mondjuk csak képeket látnék (máj láv iz ikeja) már, hogy a nagy erős ffiak szekrényt pakolnak. illetve egy diktafont is izzitsbe szeretném hallani mit mondanak amikor rátolják egymás lábujjára.

  Kedvelés

 4. The_Mask

  Szerintem, vagyunk nehanyan, akik szivesen segitenenek… En pl. a gyertyafenytol eltekintenek, a vacsi meghivast elfogadnam, es “cserebe” 3-4 oran keresztul segitenek pakolni…

  Mask
  ui: Az email cimem el, es tartom az ajanlatot…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.