más betegségénél már csak a más álma unalmasabb

És ha elalszom, akkor is nagyon durva álmaim vannak, tegnap például az ment, hogy kitört a háború, és szóltam a gyerek apjának, hogy segítsen megvédeni a kölyköt, de ő azt mondta, most inkább elmegy, mert ilyenkor lehet fosztogatni, az érdekesebb, és lelépett valami nővel. Én meg fogtam a porontyot, leütöttem valami katonát hátulról, elvettem a fegyverét, és rohantam felfelé egy toronyba, üldöztek is, én meg fél kezemmel az ellent lőttem fejbe (de mindig feléledtek), a másik vállammal meg a cimisüveget tartottam, hogy a gyerek tudjon közben enni.

Ennek az álomnak a megfejtése mondjuk nem igényel jungiánus előtanulmányokat, de a mai sokkal félelmetesebb volt, mert valakivel kiszálltunk valami autóból, és gyalog mentünk tovább egy elhagyott úton, közben jobbra vörösen nyugodott le a nap, néha bebújt valami felhő mögé, és amikor előbukkant, én mindig ugráltam, hogy érjen egy kicsit a fénye, és valahogy nagyon szomorú lettem attól, hogy végleg lemegy. És akkor most varrjak erre gombot.

10 thoughts on “más betegségénél már csak a más álma unalmasabb

 1. mynona

  “mert valakivel kiszálltunk valami autóból”
  Vele van viszonyod??? :D
  (vicc volt..)

  Hát a megfejtés elég egyszerű: A lemenő nap a kapcsolatod. Ami valaha fényesen ragyogott. Hm?

  Kedvelés

 2. meow

  A másodikhoz sem kell túl nagy jungiánus előtanulmány. És igen, ha az aktuális családi krízis összetalálkozik az életközepi fordulóval (amire egyrészt van esély, másrészt a második álmod utalhat arra is), akkor legalább egy piszokkal letudod a kettőt :-). Minden rosszban kell legyen valami jó :-).

  Kedvelés

 3. s6

  Nem meglepő, lesz még ilyen és hasonló sok. Nálam a standard az volt, hogy az exet rendre a földhöz csaptam, rugdostam, meg üvöltöztem vele, hogy te hazug rohadék, és a fejét is úgy odacsaptam a kőhöz, hogy tiszta vér volt minden. Vagy a falhoz. (én akkor 43 kg, azóta sikerült visszaszedni azért valamennyit, ő 120 mondjuk). Szóval mindig győztem. Most már csak ritkán van álom, de az sem túl kellemes, de most miután két napon belül megint három embernek kellett elmesélni, mi történt, sikerült egy újabb álom, bár most legalább a plüssmedvém mondta meg neki a tutit hosszan, a végén nyomatékosította, hogy: te féreg.
  Asszem ez volt a leghatásosabb álom.
  Egyben a legszomorúbb is…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.