ja még

Ja, meg olyan is volt, hogy a fiúk kérdezgettek, hogy de végül is mi bajom, mert megoldják, mire mondtam, hogy hát nem elég, hogy goldenblogba nem nevezett senki (nem igazán követtem az eseményeket, azt hittem, már régen vége), de még csak közönségszavazónak sem jutottam be, szóval én még csak népnek sem vagyok elég jó. Erre mr.a felajánlotta, hogy jó, akkor csinál freeblogos goldenblogot, és abban lesz egy kategória csak nekem, amit megnyerhetek, milyen kategóriát szeretnék, én meg elgondolkoztam, hogy a legnagyobb esélyem a Pratchettfordító kismamák kategóriában lenne, de utána megosztottam vele, hogy igazából én a MILF kategória közönségdíjasa akarnék lenni, nyeremény nem kell, elég a dicsőség, erre elkezdtek brainstormingolni, hogy mi legyen a badge-en, lógó mellek, javasolta a mr.a.

Ja, lényeg ami lényeg (not), láttam ma reggel, hogy mégiscsak tart még a goldenblog, és mégiscsak nevezve vagyok mindkét bloggal, szóval szerintem valaki belenyúlt a téridő kontinuumba, és megkavarta a dolgokat.

4 thoughts on “ja még

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .