megint bicikli

Bár ez valószínűleg senkit nem érdekel rajtam kívül, de ma reggel sikerült egy perccel megdöntenem minden eddigi rekordomat, és 24 p 50 mp alatt felmennem az egész Irhás árkon, megállás nélkül a Konkoly-Thegéig (2,66 km, 160-200 m szintemelkedéssel (ez az ellentmondásos térképekből nem derül ki pontosan), fele földút). Ráadásul nem is lihegtem olyan nagyon, és se az óvodás csoport, se a mögöttem közlekedő futó sem ért utol, ami határozottan lelkesítő volt (utálom, amikor fehér szakállas bácsik vigyorogva leelőznek). Az életem többi része abból áll, hogy fordítok, imádkozom a számítógépek istenéhez, hogy még ne szólítsa magához a notebookomat, és a gyereknek adok enni, meg nyüsztetem, szóval nagyon jót tesz velem az a reggeli negyven perc.

Reklámok

4 thoughts on “megint bicikli

 1. lucia

  de simán lehet, hogy ő az (a mai, aki nem előzött le, nem ő volt, hanem valami középfiatal akárki), mindenesetre kösz a biztatást :)

 2. Hiver

  Esetleg nem o az a szakallas bacsi:

  Kedvenc potapam, es a Konkoly-Thege fele szokott futni.
  Na az nem ciki, amikor o megeloz, ha elolvasod a cikket, rajossz, miert. (Amugy is minel meredekebb a terep, annal jobb esellyel indul egy futo egy bringassal szemben, neki ugyanis csak a sajat sulyat kell felvinni, az Irhas arokban mar a futo van elonyben sztem.)
  Amugy meg hajra, en mostanaban 2,5 km-t szoktam futni felfele 260 m emelkedessel, hat nem allnek neki bringaval, szoval egy hos vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s