a visszatérésről

Tegnap meg ma összegyűjtöttem a bátorságomat, és így másfél év után megint biciklire ültem (már korábban is akartam, csak nem találtam a bicikliscipőmet, de valamelyik éjjel eszembe jutott, hogy kiraktam a görény almosdobozában az erkélyre, és tényleg), és nem is voltam olyan szörnyű béna, mint gondoltam, egyszer sem kellett megállnom. Jó, mondjuk nem mentem sokat, legurultam a Gazdagréti lakótelephez, és tettem körülötte két kört, majd vissza, ez olyan 8,5 km, és sík rész nincs benne, de nem tudom, szintben mennyi. Egyébként valószínűleg megemelték a közúti veszélyeztetés büntetési tételeit, mert ma csak egy autó húzta rám a kormányát, pedig a reggeli csúcsban mentem, hogy a gyereket ne kelljen egyedül hagyni. A fenekem viszont meglehetősen feltört, de ez ilyen, és meglepő módon csak a karom izomlázas, de az nagyon. Remélhetőleg pár héten belül a fenekem is publikus méretűre izmosodik.

5 thoughts on “a visszatérésről

  1. lucia

    sarmany, nem, ilyen párnázott, nagynehéz ülésem van, direkt azért kapta a fenekem a fiúmtól, hogy jó legyen nekem, de ha hosszabb kihagyás után visszaülök a biciklire, mindig fáj egy-két hétig, utána nem. :)

    Kedvelés

  2. sarmany

    Lucia,feltételezem, ilyen keskeny versenybiciklis ülésed van. Megéri megtartani, és kínozni vele a feneked? Ha nem, cseréltesd ki. Én is sokat biciklizek, mondjuk, nem versenysebességgel, de szerintem a hagyományosabb ülés pont jó: haladok is, meg nem fáj semmi. (Na ez tényleg ilyen “ennyirenagyon”. :) )

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.