a babonákról

Ez a péntek tizenhárom azzal kezdődött, hogy az utcánkban átrohant előttem egy fekete macska, nem is véletlenszerűen, hanem kivárta, hogy az autóval öt méterre megközelítsem (gondolom, a félreértések elkerülése végett), addig csak ült békésen a füvön, és nézegetett. Az a szerencse, hogy nálam ezek a dolgok fordított előjellel működnek. A másik oldalról viszont az éttermekben mindig oda kell leülnöm, ahova először, és az ágynak is mindig a jobb oldalán kell feküdnöm (hanyattból nézve), mert ha nem így teszek, annak beláthatatlan következményei lehetnek.

8 thoughts on “a babonákról

 1. e

  a festés, leginkább az az újság. meg hogy azóta sincs rend. pedig az kéne, ha így a jóidő és az életkedv visszatértével sort akarunk keríteni valami összefutásra, palacsintázásra (ahogy azt még ősszel terveztük, és amivel azóta is lógunk).
  jaés ha esetleg hallasz valakiről, aki nem tud anélkül élni, hogy nekem fizetésért munkát adna, akkor azért szólj :) nekem csak a bonyolult nevűekkel kapcsolatban vannak babonáim (mostmár), de egyébként legendás a hülyeségtűrésem.

  Kedvelés

 2. CuCrassus

  Szerintem ez az agy jobb oldala megint valami noi huncutsag. En barmilyen agy barmelyik felen nagyon jokat szoktam aludni, felteve hogy az az agy eleg kemeny.

  Amugy nem vagyok babonas, mert az nem hoz szerencset.

  Kedvelés

 3. lucia

  szögi: á, nekem már rögtön rossz a másik oldalon, egyszerűen nem tudom, mit kell ott balra csinálni, csak nagyon hülyén érzem magam, több különböző ágyon tesztelve.

  egyébként mizu veletek?

  Kedvelés

 4. lucia

  mirwen: hát ez jobbról balra szaladt, de szerintem a fekete macskákkal szemben lehet valami visszafordító erőterem, mert ez rá hozott balszerencsét, ugyanis egy olyan udvarba ugrott be zavarában, ahol két nagytestű kutya lakik, nagyon remélem, sikerült békésen megoldaniuk ezt a szituációt.

  Kedvelés

 5. szögi

  Miután a penész-fehér falfelület aránya kéjlakunkban kezdett az előbbi javára fordulni, így a festés mellett döntöttünk. A nagy felfordulásban (ágy máshol és máshogy) első este véletlenül térfelet cseréltünk Edinával, aminek részemről egész éjjelen át tartó forgolódásos nemalvás lett a következménye. Később rájöttem, hogy a szerkezet nyikorgósabb oldalára kerültem, ezért nem sikerült az alvás (megmozdulsz, és rögtön hanghatás). Gondolom E-nál azért nem okoz ez problémát (nemrecseg), mert közel fele akkora súlyú, mint én.
  Szóvalszóval… nem lehet, hogy a reális okok Nálad is vannak, csak elvannak rejtőzve holmi babonák mögé? :)

  Kedvelés

 6. mirwen

  az hogy a fekete macska jó vagy rossz szerencsét hoz az attól függ hogy balról jobbra vagy jobbról balra fut át előtted. a balról jobbra ugyanis a dolgokat “bal”ról a JOBB felé, ééérted. míg fordítva meg fordítva

  Még szerencse hogy nem vagyok babonás

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.