a visszaszámlálásról

Igazából úgy tűnik, hogy elkiabáltam ezt a depresszió dolgot, valószínűleg csak éhes voltam, vagy valami, és közben rengeteg dolgom van, a munkahelyen például mindenkinek tegnap jutott eszébe, hogy még mit is kéne megcsinálnom ebben a három napban, a titkárnő meg elegánsan most intézi magánügyeit munkaidőben, amíg még itt vagyok, úgyhogy az ő feladatai is a nyakamba szakadtak (ez de igazságtalan már, hogy neki például nem kell előre ötszáz telefont felvennie, ha szabira megy), ráadásul egy lehetséges maszekmeló ígérete is a láthatáron, de ehhez minőségi próbamunkát kéne nyújtanom.

A holnapután induló ázsiai turnéhoz nagyjából minden egyben, zsákot kaptam kölcsön élettársi kapcsolatom révén, napszemüveget előre vettem (muszáj a hegyek miatt, egyébként nem bírja a szemem, de a Gina például nagy igazságot mondott, amikor felhívta arra a figyelmemet, hogy hajpántként is nagyon jól hasznosítható), lonelyplanetünk van, <1 kg hálózsákot szintén vettem, három kilót leadtam, úgyhogy minden a tervek szerint. A rendszergazda egyébként a következő három hétre (plusz mára) tervezett volna izgalmasabb közös programokat (maffia, művészlátogatás), mondta is, hogy igazán abbahagyhatnám már ezt az indiahülyeséget, legyen inkább új hobbim, ráadásul a glóriával sem mentünk már másfél(!!) hete kocsmába, pedig az mindig tanulságos, nem beszélve arról, hogy most értünk a kapcsolatunk azon izgalmas szakaszába, amikor ő könyveket hoz nekem, és ruhákat tervezünk varrni neki (magamnak egyedül is szoktam tervezni, de az úgy nem annyira érdekes), szóval most hold gomb, aztán mire visszajövünk, tavasz legyen ám.

Reklámok

20 thoughts on “a visszaszámlálásról

 1. lucia

  igazából az áfás részt nem értettem, de azóta konzultáltam kriptográfussal, és ő azt mondta, hogy szerinte az csak költői toldalék volt, hivatkozást nem tartalmaz.

  Kedvelés

 2. lucia

  gargoyle: a beavatásos téma a textíliáknál arról szól, hogy vannak anyagok, amiket kiszabás előtt be kell áztatni egy éjszakára, mert az első mosás alkalmával összemennek. és akkor van a “beavatás” szó másik értelme (glóriának: nem, én nem úgy hívom). érted.

  Kedvelés

 3. zsoltu

  na jó, ha netkávéból írsz, az megbocsátható lesz akkor.
  az estiskola, legújabb libling prodzsektem.
  http://www.estiskola.hu
  vagy nem ezt kérdezted, hanem hogy ez maga mire jó? de hisz ha amit írsz az egy film lenne, akkor benne lennél te is már rég, mint forgatott anyag. tulajdonképpen te egy verbális videoblogger vagy, asszony! tudod te azt, hogy a zetorlejla, a glória meg a te blogjaitokból esténként rendszeresen felolvasóestet rendezek itt – mint egy mechanikus podcast – és sírunk-nevetünk, éjjel hasadtára? vigyél egy videós mobiltelefont és forgass filmet vele és feltesszük az estiskolába. de tényleg. (fotót is lehet, de a filmnek én jobban örülnék.)

  Kedvelés

 4. axe

  vatni beáta, a polgáriba jártunk együtt, de aztán disszidáltak, most adótanácsadó, ha jól tudom az áfa a kedvenc vesszőparipája.

  szorulás esetén egy szem csap alatt mosott szőlőt ajánlok, de ha nincs szorulás, nem ajánlom. jó utat

  Kedvelés

 5. lucia

  glóri: a beavatást semmiképpen ne felejtsd el, esetleg komikus elemet vihetsz a dologba, hogyha odahajolsz kicsit az eladóhoz, és összeesküvő arckifejezéssel, a szemöldököddel a méteráru felé intve, félig suttogva kérdezed meg, hogy és ezt be kell-e avatni. bár nem biztos, hogy vágni fogja a poént.

  (ez a “beavatni” is milyen szó már.)

  Kedvelés

 6. lucia

  zsoltu: lesz ott netcafé, akkor majd posztolom az addig papíralapúan tárolt dolgokat, az estiskolára meg nem sikerült rájönnöm, hogy mire való.

  Kedvelés

 7. glória

  én elleszek három hétig is avval a feladattal, hogy keressek méteráruboltot és ott anyagot vásároljak, ne aggódj, még sose csináltam ilyet. majd mondok olyanokat, hogy “duplaszéles”, meg “beavatás”, és rezzenéstelen arccal nézek hozzá, mint a klintísztvúd. igazi kaland lesz.

  és a hevimetálos zeneműbolttal is megvárlak.

  Kedvelés

 8. tipicall

  Hát jó utat, a zsákot meg használd szépen rendeltetésszerűen, ha már van.
  (Csak még nemtom mi a rendeltetése: fejrehúzóstípus, vagy gyereket-elvivős mumustípus, vagy? :-O)

  Kedvelés

 9. zsoltu

  namost, akkor arról még nem szóltunk, hogy mielőtt elutazol, tessék írni nekünk minden napra előre ide bejegyzéseket. és úgy legyen megcsinálva, hogy automatikusan mindig minden nap magától publikálódjanak is. mintha itthon lennél. mert az oké, hogy elmény nyaralni, de az nem járja, hogy így itt akarsz minket hagyni. vagy vigyél magaddal valami mobil eszközt és tessék onnan blogolni. 2007-ben ez nem okozhat gondot. glóriával meg csak elmegy valamelyikőnk inni, ha arról van szó, ittas állapotban meg majd tervezünk neked ruhákat, nem bánom.
  ja, és hajrá estiskola, ezt tessék mondogatni, mert ez meg egy új dolog és most ez akkor egy reklámüzenet is.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s