a keleti tanokról

Hát a ma reggel meg olyan volt, hogy hétkor bevettem egy Quarelint fél liter vízzel, és visszafeküdtem, aztán fél kilenckor felkeltem, letámolyogtam az alsó szintre, egészen a kanapéig, és elkezdtem gondolkozni azon, hogy mi az, ami annyira zavar. A fejfájást egészen hamar elvetettem, mert nem fájt, hányni csak olyan közepesen kellett, amit még vissza lehet tartani, a kontaktlencsém a helyén volt, szomjas nem voltam, úgyhogy kezdtem arra gyanakodni, hogy előző este biztos a fiúm mondott valamit, arra ugyanis emlékeztem, hogy ébren volt, amikor hazamentem. Ezen nagyon erősen töprengtem, hogy mégis mit mondhatott, de az utolsó, amire emlékeztem, az volt, hogy megígérte, megszámolja hány d betű van a blogomban, aztán snitt. A rejtély végül akkor oldódott meg, amikor az ölembe húztam a notebookot, és mondhatom, őszintén örültem, hogy nem a fiúmmal szakítottunk, hanem csak pisilnem kellett végig.

A jógik évekig meditálnak ahhoz, hogy megszabadítsák lelküket a test kötelmeitől, nekem meg még csak ommmoznom sem kell ahhoz, hogy tökéletesen kiürüljön a tudatom. Sajnos akár akarom, akár nem.

Reklámok

9 thoughts on “a keleti tanokról

 1. lea

  eskuszom,alig hasznalom ezt a szerencsetlen iwiwet,de mikor egyszer valakit tenyleg meg akarok keresni,egyszeruen lehetetlen. vagy behal a rendszer totalisan,vagy csak siman hulye vagyok……-_-
  es meg inni sem tudok ma elmenni…

 2. lucia

  én nem értek ám németül, de az l. v. nem stimmel, azaz csak félig, mindjárt olyat mondok, hogy ne bénázz már, na. :)

 3. lucia

  hát beírod a keresztnevem (vízszintes, 8 betű, nagy kezdőbetűvel), meg beírod az IRL nickem (3 betű, kis kezdőbetűvel) a név rovatba simán, és akkor ki kell hogy dobjon a gép.

 4. lucia

  hát keress rám úgy, hogy irl keresztnevemet + irl nikknevemet (3 betű) beírod a “név” rovatba, és akkor a találatok közül én vagyok az, aki nem székesfehérvári.

 5. lea

  képzeld, találtam egy elég régi (?) bejegyzést mikoris a ‘konzumál’ szóra kerestem rá és első két találatnak ezt dobta ki (már a blogod), nos abban olvastam valahol hogy wiw és elkapott a hév, mert hiába utálom a vivet, meg kell keresselek téged, de sajnos akárhogy próbálkoztam semmire sem jutottam pedig még hathatós közreműködőm is volt a dologban egy ismerősöm személye, aki elméletileg hullákat ásott ki veled a váci temetőben.(ugye?)
  most igazán letörtem, megint azt gondolom,hogy nem is létezel. ez milyenmár?O.o

  /off

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s