home alone

Én igazából alapvetően sokra tartom a rendőrséget a magam módján (jó, nem viszem túlzásba, de az egyenruha mindenkinek jól áll, meg ilyesmi), de számos kérdőjelet vet fel a fejemben, hogy ha egy negyvenöt (oké, ma reggeli mérés alapján 46,3) kilós lány némi adrenalin segítségével képes cselekvésképtelenné fújni paprikasprével egy betörés tényállásának foganatosítása közben rajtakapott személyt, akkor az illető alig valamivel később hogyan képes útközben megszökni két jókiállású közeg őrizetéből.

Ugyanezen a címen “Ügyészség, sajtó” felíratú pólót keresek kölcsönbe a jegyzőkönyv felvételének időtartamára (az alaphangulat megteremtése végett).

10 thoughts on “home alone

 1. amatőr

  Nekem egyelőre egy lámpa felkapcsolásával sikerült elriasztanom (az éjszaka közepén) a lakásunk tartalma iránt érdeklődőt, de – biztos ami biztos – hol lehet kapni paprikasprayt?

  Kedvelés

 2. pappito

  izém biztos a rosszindulat beszél belőlem, de te lefújod a delikvenst, mert véded az otthonod/magad/gyereked, a járőr aki meg beviszi, az annyit lát, hogy mondjuk a hívásoddal nyert egy jó másfél óra papírmunkát, amit tök könnyen meg tud spórolni, ha a tetteskülsejű egyén “megszökik” (plusz emo faktor: úgyis pofánfújták a kis kretént, jól megkapta, húzzon a vérbe)

  persze mit tudhatom én, se egyenruhám, se be nem török, se nem paprikaspray

  remélem minden jól alakul

  Kedvelés

  1. Katka

   Szerintem az a probléma, hogy sajnos igazad lehet. A paprikaspray a legtöbb, amit sértettként védekezésből elkövethetsz. A magyar rendőrség egy tehetetlen, adminisztrációba fulladt nagyképű “hatóság”.

   Kedvelés

 3. Parker

  Az én tervem már régóta az, hogy a riasztó nem szirénát kapcsol be, hanem füstgépet, majd piros lézereket az előszobát mindenfelé átszelve és végül elindul a mission impossible c. filmsorozat főcímzenéje.

  Tanácsom meg annyi, hogy szerelj fel egy olyan kis táblát, ami az ilyen kiszállószolgálatos biztonsági cégek által védett ojjektumokat jelöli.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.