let go of the idea that you have some bs detector

“Azt a sorozatot muszáj nézned, van benne a főszereplő csaj, aki tökre hasonlít rád, mármint viselkedésben, meg van a főszereplő pasi, aki rám emlékeztet egynémely vonásában, ne röhögj, és valahogy tökre hatékonyan tudnak együttműködni, mármint a nyomozásban, de mégis látszik, hogy mindkettő fordíthatná sokkal hasznosabb dolgokra is az idejét”

– mondta nekem az L.*, aki ugyan az Extrast is mondta, amelynek nagy részét az arcomra tapasztott tenyérrel néztem végig az ujjaim közül, és nem azért, mert olyan félelmetes volt, hanem mert annyira kínos, de nem bírtam abbahagyni, meg aki a Breaking Badet is mondta, amelynek minden egyes epizódját a Poang fotelben nyüsszögve és a karfát szorongatva nézem végig, de nem bírom abbahagyni, és mégis elkezdtem ezt is.

Szóval, az első három epizód alapján ez tök jó, de persze egocentrikusan a női főszereplőre koncentráltam, aki általában savanyú pofát vág, piszkálódik a pasi főszereplővel, félvak tekintettel sétálgat látványosan a gondolataiba merülve, mindig mondogatja a pasijának, hogy most már tényleg mindjárt abbahagyja a munkát, és ott lesz, és bealszik a gyerek mellett a kanapén, úgyhogy kénytelen voltam belátni, hogy az L.-nek igaza volt.

– There’s lots of crap you’ve got to do. Like the cake, the flowers, the streamers… Crap you said you cared about.
– I do care. You know I care.

* Nem merem megtörni a mintázatot.**

** Oké, de más a macskájáról ír ennyit, az mennyivel jobb?***

*** Rendben, beismerem, ki akarom házasítani.

5 thoughts on “let go of the idea that you have some bs detector

 1. brainoiz

  A Killing remake a ritka kivételek egyike, ahol egyáltalán nem zavar, hogy adaptáció, engem teljesen megvettek a két szereplővel meg a szakadó esőben ázó Seattle-lel. És most indult a harmadik évad!

  Kedvelés

  1. s

   Az eredetivel nekem az volt a gondom, hogy csak feliratozva (dán hang, angol felirat) volt meg és nem tudok olyan gyorsan angolul olvasni, így élvezhetetlennek tűnt.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.