a hétvégéről

Szóval az volt a terv, hogy a hétvégét (nevezzük így ezt a négy napot) árvíz* helyett kontrolláltan vizes környezetben töltöm (wellness), és emiatt lehetett is volna akár egy kis lelkifurdalásom, de aztán eszembe jutott, hogy nekem ugye megvolt januárban a saját árvizem, fűtés nélkül, úgyhogy teljesítettem az idei kvótát.

Viszont a csütörtök délutáni indulásra már halál ideg voltam az elmúlt napok rohampakolása, szervezkedése meg ki-mit-vigyen miatt, illetve azért, hogy gyerekfürdőnadrágból csak pókemberes és verdás létezik, meg eleve a start előtt körbe kellett autóznom a várost csúcsidőben különféle logisztikai izék miatt, úgyhogy mire az M1-re értünk, teljesen tisztában voltam vele, hogy én antiszociális vagyok, gyűlölök mindenkit, és ráadásul a fűnyírót is otthon hagytam, pedig. Nem mintha befért volna a kocsiba.

Az érzelmi életem következetességére jellemző, hogy amikor megérkeztünk, és azzal fogadtak, hogy de jó, mert akkor most ürügyül szolgálok egy újabb kör házipálinkára, akkor gyökeresen megváltozott a viszonyom az emberiséghez, és a további napok java részét a munka mellett azzal töltöttem, hogy a hatvanfős társaság különböző tagjainak különböző teraszain üldögéltem, és updateltem magam az összes pletykából, miközben megint ráébresztettek, hogy ebben a közegben én túlságosan jóindulatúnak és kedvesnek tűnök** (vö. (enyhén szemrehányó hangon): lucia, ugye tisztában vagy vele, hogy már tizenöt perce csak pozitív dolgokat mondtál távollévő személyekről, ez így nem lesz ám jó, és hasonló megjegyzések), ami azért üdítő változatosság, bár egy kicsit tartok tőle, hogy legközelebb inkább mégsem hívnak.

* Mondjuk azért azon egy kicsit meglepődtem, amikor valaki okostelefonról tájékoztatott, hogy a víz már a Mammut mozgólépcsőin zuhog lefelé, de aztán tisztáztuk a körülményeket.
** Igen, létezik ilyen közeg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.