de legalább nem felejtettem el lekapcsolni az autó világítását. oh, wait.

Amúgy én nem tudom, mi van ma, de annyit bénáztam, mint máskor egy év alatt, nem akarom részletezni, de kétszer majdnem elütött az autó, meg ilyenek, és este az ajándékba kapott üveg bort a kocsitól az előszobáig megtett öt méteren háromszor ejtettem le, pedig már a második után észrevettem, hogy ki van szakadva az ajándéktasak alja.

A koronát mindenesetre az tette fel az egészre, amikor háromszor porszívóztam fel ugyanazt a port (és rejtély számomra, miért van az, hogy amikor a gyerek az elhangzott utasítás helyett, miszerint “vigyázz, ne borítsd ki még egyszer!” valamiért azt hallja, hogy “borítsd ki még egyszer!” (???), minden ellenkezés, a józan eszem és az autoritásom megkérdőjelezése nélkül engedelmeskedik, ellentétben azzal, amikor azt mondom neki, hogy vegye fel a cipőjét*).

* Ebben a témában időnként ugyanis filozófiai mélységű párbeszédekbe szoktunk az aktus előtt merülni arról, hogy (a) nem jeleztem, mikor vegye fel a cipőjét, (b) miért hordanak az emberek cipőt, (c) aki teljes meggyőződéssel fókának hiszi magát, annak van-e szembefordítható hüvelykujja, amivel fel tudja venni a cipőjét (és egyáltalán, lába), (d) melyikünk a süket.

2 thoughts on “de legalább nem felejtettem el lekapcsolni az autó világítását. oh, wait.

 1. zita

  Hát én a freeblogon a legutolsó bejegyzésen átsiklottam a readerben, és csak most olvastam el rendesen, amikor már kezdtek elvonási tüneteim lenni a blogodat illetően és azt gondoltam, hogy valami baj van, azért nem írsz. Úgyhogy most egyszerre olvashatok nagyon sokat, és ezen itt már megint nagyon nagyon kell röhögnöm. Nagyon szeretem, ahogy írsz :) Remélem tényleg hamarosan érkezik egy könyv :)

  Kedvelés

 2. Tarhonyakártevő

  Ó, akkor már értem. Szombaton délelőtt kiszáltam az Ikea előtt az autóból, levettem a napszemüvegemet, bedobtam az ülésre, majd a naptól elvakítva teljes lendülettel belesétáltam az arcmagasságban végződő, alul hófehér óriásplakátos fémtáblába.
  De csak kicsit véreztem, és azt is inkább a fejemen belül.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.