úgy érzem, nyomon vagyunk

nemén: angolkrém!
nemén: igen
nemén: tehát foglaljuk össze az élet értelmét
nemén: 1) zsír
én:
expressz?
nemén:
2) barátok
én:
illúzió!
nemén:
3) hogy legyen kiket futni küldeni, míg mi esszük a zsírt

(Igen, úgy tűnik, a szőlős Bomba élettani hatásai közé tartozik 1. a posztolási kényszer, 2. a depresszió címszavakban végzett filozofálásgatásba fojtása).

12 thoughts on “úgy érzem, nyomon vagyunk

  1. lucia

    Orson: a gyerek szerencsés alkat (mindig is nagyon vékony volt/lesz, mint az apja), én meg több műszakban dolgozom, és sokat idegeskedem :)

    Kedvelés

  2. zsoltu

    Örülök hogy jönnek a posztok, ráadásul eszünk is, szóval életszag van, ami tetszetős. Én mostanában a hájas tésztából készített sajtos masni feltétlen híve lettem, hasonlóan hozzád, hasfájásig.

    Kedvelés

  3. lucia

    Tarhonyakártevő: kikérem magamnak, hogy a pulcsit kérje rajtam számon, amikor pillanatnyilag még csak ott tartok, hogy egy csecsemőméretű sálat nem tudok megkötni. vagyis csak 15 cm / 5 év (3 cm / év) sebességgel.

    Kedvelés

  4. Tarhonyakártevő

    lucia: Én csak a magam árnyalt módszereivel jelezni kívántam, hogy ha egy nyamvadt pulcsit se tudsz megkötni magadnak, ne is ÁLMODJ Ryanről!

    Kedvelés

  5. lucia

    Tarhonyakártevő: te stalkolod Ryan Goslingot! Az ÉN Ryan Goslingomat!
    (PS.: most már értem, miért ajánlottad fel, h kötsz nekem pulcsit!)

    Kedvelés

  6. lucia

    @Nash vs Kaynes: nem, az a friendsben volt. a teljes gondolatmenet úgy ment, hogy én felvetettem, miszerint egyes nézetek szerint senki nem ismer senkit, és a barátság csak illúzió, mert mindnyájan csupán utasok vagyunk az élet nagy expresszvonatán, akik néha véletlenszerűen egymás mellé keverednek. erre jött a válasz, hogy de azért fontos, hogy miközben utazunk, legyen zsír meg téliszalámis szendvics, amit megoszthatunk egymással, mire én jöttem azzal, hogy kivéve joey-t, mert joey doesn’t share food, mire jött, hogy viszont megeszi a micsodát a hogyishívjákkal (amikor Rachel véletlenül kettőt lapoz a szakácskönyvben), aztán kibogoztuk, hogy angolkrém volt az egyik összetevő.

    Mindeközben egy közös ismerősünk x like-ot meg kommentet kért facebookon ahhoz, hogy kimenjen futni a latyakba, és az ún. barátai ezt gyanúsan gyorsan biztosították is neki, na így hoztuk össze.

    Kedvelés

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .