már csak három nap

Mintegy az előző három poszt összefoglalásaként tegnap megállapítottuk a munkahelyen, hogy az ideális férfi számomra pillanatnyilag olyan, hogy be tud jönni egyedül az ajtón, magasra emelt bal kezében a rendelése sorszáma, magasra emelt jobb kezében a pontosan kiszámolt vételár, tekintetében megértés, csodálat és hála, nem beszél, átvétel után sietve távozik, és közben Ryan Gosling.

(Miután erről tájékoztattam a környezetemet, a két bérelt fiatalemberünk megköszönte, hogy ennyit tanulhatnak nálunk az élet mindenféle aspektusáról, közte a női lélekről, és megfogadták, hogy ezentúl pontosan kiszámolt pénzzel fognak a nőkhöz közeledni, szerencsére a cégvezető még időben szólt nekik, hogy ez nem minden nőnél és nem minden körülmények között hatékony eljárás).

5 thoughts on “már csak három nap

 1. grafitember

  Én egy levelet várok már, szinte látom is, ahogy ennek a jappán nevű fának a gallyacskáján pörög, alig féltucat elszáradt edénynyaláb rögzítheti csak, a keletről lustán hömpölygő szél forgatja, de dacol, dacol, el nem szakad, ölembe nem hull, így azt elolvasni, hejj…nem tudom még.
  Buék.

  Kedvelés

 2. nemlayla

  Ryan Gosling rendelje meg Luciát, vegye át (némán), és sietve, valamint hálásan csodálkozva távozzon vele. Lehetőleg azért olyan helyre, ahol van free wifi.

  Kedvelés

 3. rgranc

  Mit meg nem érne látni az arcod, miután Ryan Gosling egy szó nélkül fizeti a rendelést majd még mindig egy szó nélkül eltűnik a naplementében… :D

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.